Водафон "Рік без абонплат" питання
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 956 разів
- Подякували: 1640 разів
Водафон "Рік без абонплат" питання
Завжди підключав послугу "Рік без абонплат" щоб не паритись кожний місяць, в мене якраз спливає рік і зайшовши в додаток Водафона не бачу там такої можливості. В мене старий тарифний план Водафон СуперНет Про+ Але дивлюсь і в інших тарифних планах на які можна перевестись нема послуги "рік без абонплат"
Може хто в курсі Водафон вже не надає можливості підключитись на рік?
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1765 разів
- Контактна інформація:
Re: Водафон "Рік без абонплат" питання
а ее нельзя подключить, покуда не придет прям день отключения. на следующий появится что ли. так было прошлый год, а сейчас и хз, мб порезали в целом эту историю?Sl@vcheg писав: ↑18 листопада 2024, 18:51Завжди підключав послугу "Рік без абонплат" щоб не паритись кожний місяць, в мене якраз спливає рік і зайшовши в додаток Водафона не бачу там такої можливості. В мене старий тарифний план Водафон СуперНет Про+ Але дивлюсь і в інших тарифних планах на які можна перевестись нема послуги "рік без абонплат"
- Sl@vcheg
- Адміністратор
Та вони раніше писали коли дивився інші тарифи скільки на рік коштує, а тепер нема такого
А в чем сила, брат?
- В правде..
- В правде..
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
- Sl@vcheg
- Адміністратор
Може дійсно треба зачекати щоб в мене рік закінчився і тоді в приложусі з'явиться
А в чем сила, брат?
- В правде..
- В правде..
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 555 разів
- Подякували: 390 разів
раньше чем закончится год не сможешь подключить, после окончания смотри в закладку послуги, потом доступни послуги (в доступних послугах перемещается надпись год без абонплат с моих послуг пока она не закончилась)
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- Sl@vcheg
- Адміністратор
Сьогодні говорив з оператором в моєму тарифному плані Водафон СуперНет Про+ немає зараз "Рік без абонплат" думав перевестись на тариф ДжойсПро так там теж нема такої можливості, зате в якомусь тарифі за 410грн така можливість є. Водафон, що по якості зв'язку скотився ще і на таких дрібницях почав херньою страждати
А в чем сила, брат?
- В правде..
- В правде..
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
киевстар порезали мой старый тариф, фактически буду платить 1.5х от того что было. так шо это общая историяSl@vcheg писав: ↑14 грудня 2024, 18:40Сьогодні говорив з оператором в моєму тарифному плані Водафон СуперНет Про+ немає зараз "Рік без абонплат" думав перевестись на тариф ДжойсПро так там теж нема такої можливості, зате в якомусь тарифі за 410грн така можливість є. Водафон, що по якості зв'язку скотився ще і на таких дрібницях почав херньою страждати
-
- Новачок
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 6 разів
була аналогічна ситуація (тариф супернет турбо). говорив з оператором, сказали немає в цьому тарифі. я відкрито запитав скільки треба місяців не платити, щоб появилась така можливість. оператор ухилився від відповіді, а через два дні запропонували рік за 1900. якщо не платити деякий час, то запропонують кращі умови.
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
Водафон так, а Київстар - ні. Вже забув, коли платив за нього, а вони тільки шлють, що тариф у ціні зростеСлавКо писав: ↑14 грудня 2024, 19:09була аналогічна ситуація (тариф супернет турбо). говорив з оператором, сказали немає в цьому тарифі. я відкрито запитав скільки треба місяців не платити, щоб появилась така можливість. оператор ухилився від відповіді, а через два дні запропонували рік за 1900. якщо не платити деякий час, то запропонують кращі умови.