Робота в ПОЛЬЩІ та не тільки
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1760 разів
- Контактна інформація:
Re: Робота в ПОЛЬЩІ та не тільки
году так в 13м я был случайно участником ситуации, когда два индуса англоговорящих студента пришли в ментовку с заявлением, что вот они поехали в майдан и забыли там на лавочке кошелек. а когда вернулись - кошелька нет и в нем была не малая сумма деняк, документы еще чет. отдельной пикантности ситуации добавляло, что менты то ни в зуб ногой на английском)
я своим кривым-косым английским помогал им понять друг друга. а смысл истории был в чем - менты сразу начали их грузить, что мол вы сюда приехали учиться и какого лешего вообще по майдану шлялись. и заявление не приняли, мол кража то и не совсем кража, а вот сами потеряли и идите нахер.
а я был молод, не опытен и не объяснил ментам, что это дичь. та и моя роль в этом всем была сродни роли случайного прохожего, который встрял в ситуацию с благими намерениями помочь с переводом.
мораль истории - нигде чужаков не любят. а со своими можно как то договориться.
я своим кривым-косым английским помогал им понять друг друга. а смысл истории был в чем - менты сразу начали их грузить, что мол вы сюда приехали учиться и какого лешего вообще по майдану шлялись. и заявление не приняли, мол кража то и не совсем кража, а вот сами потеряли и идите нахер.
а я был молод, не опытен и не объяснил ментам, что это дичь. та и моя роль в этом всем была сродни роли случайного прохожего, который встрял в ситуацию с благими намерениями помочь с переводом.
- TwixoGen
- Активіст
- Дякував (ла): 107 разів
- Подякували: 37 разів
в Англії, якраз не Європейській державі такого немає і близько, закон один для всіх і все рівно якої ти національності. Телефонуеш до поліції і навіть ламаною англійською пояснюеш і тобі допоможуть.kreativ писав: ↑02 жовтня 2024, 14:12году так в 13м я был случайно участником ситуации, когда два индуса англоговорящих студента пришли в ментовку с заявлением, что вот они поехали в майдан и забыли там на лавочке кошелек. а когда вернулись - кошелька нет и в нем была не малая сумма деняк, документы еще чет. отдельной пикантности ситуации добавляло, что менты то ни в зуб ногой на английском)
Навіть в Німеччині адекватніша поліція для всіх - маю знайомих
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 349 разів
- Подякували: 963 рази
Ну як це Англія не європейська держава?! Вона вийшла з ЄС, але з європейського континенту нікуди не поділася
Отака х...ня, малята
- TwixoGen
- Активіст
Також цікава історія з особистого досвіду - про брехунів на автосервісі: залишив авто з ввімкненими фарами від ранку до вечора - акум сів, що не зміг завести, отже завів від джампера. Через пару днів потрібно було на сервіс поїхати по інших причинах але на сервісі сказали, що треба ще міняти акум, бо він має емкість 5% відсотків якиїсь там мудрий прилад показує таку брехню - кажу механіку, щоб його відкрутив і я вдома заряджу, а він все одно мене розводить на новий акум.....
Я ж то знаю, в мене така ситуація була із акумом в попередньому авто, я просто вдома зарядив його і далі їздив не міняючи акум.
Авто поки що в сервісі до завтра, буду забирати авто і вдома заряджати акум
Я ж то знаю, в мене така ситуація була із акумом в попередньому авто, я просто вдома зарядив його і далі їздив не міняючи акум.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1760 разів
- Контактна інформація:
чет меня лично уже раздражают эти страшные ужасные истории о твоих поневиряннях в европе. истории где ты изобрел вечный двигатель и тебя хотели за это в дурку посадить, преследовали какие то тайные службы и тд - они хоть веселые были.TwixoGen писав: ↑04 жовтня 2024, 01:14Також цікава історія з особистого досвіду - про брехунів на автосервісі: залишив авто з ввімкненими фарами від ранку до вечора - акум сів, що не зміг завести, отже завів від джампера. Через пару днів потрібно було на сервіс поїхати по інших причинах але на сервісі сказали, що треба ще міняти акум, бо він має емкість 5% відсотків якиїсь там мудрий прилад показує таку брехню - кажу механіку, щоб його відкрутив і я вдома заряджу, а він все одно мене розводить на новий акум.....
а здесь блять приехал в автосервис, тебе посоветовали аккум сменить подуставший+чем то он мешал диагностике = все, зрада и "ну тупыыыыыыыые", я ж бустером заряжу и буду дальше ездить, кинуть меня на деньги хотят!!11
я верю, что тебя это все не нравится и усложняет жизнь. но мне кажется ты не до конца понимаешь обстановку и ситуацию здесь, когда вот пришел на форум жаловаться на такого рода проблемы.
- TwixoGen
- Активіст
я не писав, що бустером заряджу, а що вдома заряджу - на 10-12год. поставлю на зарядку
а прилад на сервісі подібний до цього
https://www.kaufland.pl/product/4606443 ... uQQAvD_BwE
що він може опридиліти ємність батареї за пару секунд - навіть при мені тестував
Востаннє редагувалось 04 жовтня 2024, 09:16 користувачем TwixoGen, всього редагувалось 1 раз.
- TwixoGen
- Активіст
де я і коли писав, про вічний двигун?
таємних служб у польщі немає і якщо і є, то таким не займаються (по закону має бути згода на прослуховування), то дурні поляки таке роблять....
реально в них навчання відстає від нашого шкільного десь у пів-тора рази, якщо діти вчать в 7 класі, те що в наших школах проходять те в 3 класі.
як мені сказали тут декілька поляків, що люди деградують тут на закладах праці від того, що роблять один і той самий процес (перекладання чогось з одного місця в інше), так що більшість поляків вірять у вічний двигун - от я показував на роботі з ютюба різні вічні двигуни, так вірили всьому і не тільки у вічні двигуни, а і в малюнки які я малював і показував.
ті хто займаються підприемницькою діяльністю ті і говорять такі речі про деградацію на закладах праці
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Внутрішній опір їх прилад показує. Все вірно вони сказали, бажано міняти акум. Інколи можливо його дещо відновити, але ніхто на сервісі там з цим гратися не буде.TwixoGen писав: ↑04 жовтня 2024, 09:06я не писав, що бустером заряджу, а що вдома заряджу - на 10-12год. поставлю на зарядку
а прилад на сервісі подібний до цього
https://www.kaufland.pl/product/4606443 ... uQQAvD_BwE
що він може опридиліти ємність батареї за пару секунд - навіть при мені тестував
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 808 разів
ти поняття не маєш яке в нас навчання в школах. НУШ - це не те, як ми вчились.TwixoGen писав: ↑04 жовтня 2024, 09:09де я і коли писав, про вічний двигун?
таємних служб у польщі немає і якщо і є, то таким не займаються (по закону має бути згода на прослуховування), то дурні поляки таке роблять....
реально в них навчання відстає від нашого шкільного десь у пів-тора рази, якщо діти вчать в 7 класі, те що в наших школах проходять те в 3 класі.
як мені сказали тут декілька поляків, що люди деградують тут на закладах праці від того, що роблять один і той самий процес (перекладання чогось з одного місця в інше), так що більшість поляків вірять у вічний двигун - от я показував на роботі з ютюба різні вічні двигуни, так вірили всьому і не тільки у вічні двигуни, а і в малюнки які я малював і показував.
ті хто займаються підприемницькою діяльністю ті і говорять такі речі про деградацію на закладах праці
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 808 разів