Вибори Президента США 2024
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 349 разів
- Подякували: 963 рази
Вибори Президента США 2024
Пройшли перші дебати між кандидатами Байденом і Трампом. Думаю по цим основним моментам у відео, стає ясно хто переможе з них, якщо вони будуть змагатись за посаду президента. Ролик англійською, але все думаю зрозуміло навіть тим, хто не володіє нею.
..............
p.s.
Що ж, США з кандидатами визначились, розпочинаєм голосування і ми. Як я і обіцяв раніше, маючи право голосувати на виборах Президента США, віддам свій голос за того кандидата, якого обере форум - тобто того, який буде кращим для України.
..............
p.s.
Що ж, США з кандидатами визначились, розпочинаєм голосування і ми. Як я і обіцяв раніше, маючи право голосувати на виборах Президента США, віддам свій голос за того кандидата, якого обере форум - тобто того, який буде кращим для України.
Отака х...ня, малята
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1760 разів
- Контактна інформація:
- Дід Панас
- Адміністратор
Re: Вибори Президента США 2024
Офіційно ще немає кандидатів на пост президента, коли це станеться, то влаштуєм тут на форумі голосування і хто переможе - за того і віддам свій голос.
Ще не факт що ці двоє будуть кандидатами на пост Президента - така особливість у штатах, що дебати можна проводити до офіційного висунення в кандидати.
Отака х...ня, малята
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
ну а так то за кого ?Дід Панас писав: ↑28 червня 2024, 16:48Офіційно ще немає кандидатів на пост президента, коли це станеться, то влаштуєм тут на форумі голосування і хто переможе - за того і віддам свій голос.
Ще не факт що ці двоє будуть кандидатами на пост Президента - така особливість у штатах, що дебати можна проводити до офіційного висунення в кандидати.
из них двух кого бы выбрал ?
тебе же там все виднее.
мы слабо в этом розбиранмся и однобоко .
все таки выбирают президента США а не Украины.
ну и в принципе выбор один между демократами и республиканцами. так ты за кого ?
Востаннє редагувалось 28 червня 2024, 17:56 користувачем Master, всього редагувалось 1 раз.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Дід Панас
- Адміністратор
Мабуть тебе моя відповідь здивує , але поки немає офіційних кандидатів та їхньої програми - я ні за кого.
Отака х...ня, малята
- Master
- Легенда Форуму
ни грамма не удивила , так и знал что ты где-то так и ответишь.
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Свого часу Брежнєва, який помер у 75, вважали дуже старим. Хоча і 73 річного Черненко вважали старим, але він був одного року народження з Рейганом, котрий тоді був президентом США, Черненко навіть на півроку молодший. Можливо медицина і пішла вперед, але деменцію лікувати не навчилися, просто більше людей до неї тепер доживають. Трамп та Байден зразки дементних дідів.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Чому тема не в розділі Політика?
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
- Master
- Легенда Форуму
по ходу Байден не собирается уходить , Трамп тем более , так что выбирать предстоит между ними ...
- Дід Панас
- Адміністратор
Ми тут говоримо про процес виборів а не про політичні особливості програм претендентів.
Прошу надалі з такими питаннями звертатися через пп щоб не офтопити в темі або тиснути кнопку скарга.
Отака х...ня, малята