Велика війна (обговорення)

Вільне спілкування

Що буде далі?

Продовження війни на виснаження
18
58%
Заморожування війни
7
23%
Перемога
6
19%

Всього голосів: 31

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 349 разів
Подякували: 963 рази

Re: Велика війна (обговорення)

Повідомлення Дід Панас » 17 червня 2024, 04:14

Маю інсайд , хоча це думаю і так всі вже розуміють про приблизні строки закінчення війни, вони на жаль невтішні для нас, це ще довгі роки. Відправити в Україну зразу багато зброї а тим більше натовських солдат не будуть, кажуть це дуже ризиковано і непередбачувано , тому вибрали стратегію «тисячі порізів» щоб поступово знекровлювати ворога. І да, Україна виявляється досить багата надрами які Захід не хоче віддавати путіну, а для нього крім надр ще дуже важливим є географічне положення нашої країни
Отака х...ня, малята

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 808 разів

Повідомлення Nero » 17 червня 2024, 15:30

не знаю на скільки років затягнеться, але думаю що прям на довгі роки - наврядчи. Не буде кому воювати довгі роки. А на думку мого інструктора/командира - Україну поділять по Дніпру. І це буде прям не дуже далеко по часу. Ну але це його думка, як військово ГУР. А як буде насправді - побачимо.

Дід Панас
Адміністратор

Повідомлення Дід Панас » 17 червня 2024, 15:59

Зараз готують на цих самітах миру умовний Мінськ3, за результатами якого окуповані території залишаються за агресором хоча юридидично захід їх буде признавати українськими, буде нова лінія розмежування а захід сподіватиметься санкційно знищувати росію путіна. Чи будуть там стріляти залежить від росіян, можливо так якщо їм треба буде продавити те чи інше рішення на заході. Україна може навіть стане членом ЄС, але відмовитися від НАТО прийдеться, для чого зараз і підпусують ці договори про безпеку з країнами НАТО окремо

Ps І да, це я описав найкращий для України сценарій, може бути все гірше.
Отака х...ня, малята

KVadik
Доцент
Дякував (ла): 1067 разів
Подякували: 1466 разів
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 17 червня 2024, 16:48

Дід Панас писав:
17 червня 2024, 15:59
Зараз готують на цих самітах миру умовний Мінськ3, за результатами якого окуповані території залишаються за агресором хоча юридидично захід їх буде признавати українськими, буде нова лінія розмежування а захід сподіватиметься санкційно знищувати росію путіна. Чи будуть там стріляти залежить від росіян, можливо так якщо їм треба буде продавити те чи інше рішення на заході. Україна може навіть стане членом ЄС, але відмовитися від НАТО прийдеться, для чого зараз і підпусують ці договори про безпеку з країнами НАТО окремо

Ну це зрозуміло. Не зрозуміло як на це вмовлять хуйла. Бо замороження війни при залишених санкціях то йому треба буде економікою займатися. Рашистська імперія то не маленька КНДР, як він буде це все утримувати?
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw

Дід Панас
Адміністратор

Повідомлення Дід Панас » 17 червня 2024, 18:37

KVadik писав:
17 червня 2024, 16:48
Ну це зрозуміло. Не зрозуміло як на це вмовлять хуйла. Бо замороження війни при залишених санкціях то йому треба буде економікою займатися. Рашистська імперія то не маленька КНДР, як він буде це все утримувати?
х%йлу продовжувати потужно давити Україну та ще й так щоб Європа боялась теж величезні ресурси потрібні плюс нова хвиля мобілізації, що розвалює економіку, тому шукають компроміс який всіх влаштує.
Отака х...ня, малята

Дерзкий
Доцент
Дякував (ла): 491 раз
Подякували: 722 рази

Повідомлення Дерзкий » 17 червня 2024, 22:29

Читаю зараз роман Джорджа Оруєлла "1984". Там три найбільші країни світу постійно воюють між собою. Війна ведеться не заради перемоги, а заради списання ресурсів і контролю над суспільством. Нічого не нагадує?
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2815 разів
Подякували: 2868 разів

Повідомлення Master » 18 червня 2024, 09:34

заговор рептилоидов / массонов с целью контрлля над человечеством?
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 808 разів

Повідомлення Nero » 18 червня 2024, 12:28

Дід Панас писав:
17 червня 2024, 15:59

а толку з них? Були договори про безпеку при здачі ядерки. І шо?

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2815 разів
Подякували: 2868 разів

Повідомлення Master » 18 червня 2024, 14:40

Nero писав:
18 червня 2024, 12:28
ну если точнее это был меморандум
Мемора́ндум (лат. memorandum) — буквально те, про що слід пам'ятати, нагадування. Термін може мати такі значення: дипломатичний документ, в якому викладений фактичний, документальний чи юридичний бік якогось питання.

грубо говоря - памятка....
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Дід Панас
Адміністратор

Повідомлення Дід Панас » 18 червня 2024, 15:38

Nero писав:
18 червня 2024, 12:28
Так, це просто папірці які не є обовʼязковими для виконання. І думаю що вони більше потрібні заходу чим нам, який ними застолбив свою майбутню територію.
Отака х...ня, малята

Відповісти

Повернутись до “Балачки”