А яка в законі процедура?
Для мене наприклад?( ну типу з—закордону)
А яка в законі процедура?
Щоб оформити виїзд на ПМЖ для початку потрібно приїхати в Україну (в консульствах це не робиться) і знятися з військового обліку в ТЦК.sergej1974007 писав: ↑09 квітня 2024, 00:00А яка в законі процедура?
Для мене наприклад?( ну типу з—закордону)
Так. Якщо виїзд на ПМП не оформлено, то без приїзду в Україну ніяк.
Окей....тобто, ,,аби тільки ляпнути,, (с)?.....чи на тій стадії і починається те, про що я писав?
Тобто за хабар можно і без приїзду? 🤨 Тоді розкажіть Сергію як, він зазвичай не проти "покоррумпировать".
Це зрозуміло. Але воно ніяк не пов'язано саме з процедурою відмови від громадянства.
Ну то він і молодець. В країні, де тиряють млрд.-и, і за це роблять послами або просто на відпочинок....ну в гіршому випадку - штраф пару к грн., по іншому робити неможливо. Грає патріотизм - не плати.
Ми тут не "обліко морале" Сергія обговорюємо. А конкретне питання, як позбутися українського громадянства тому ж Сергію без поїздки до України. Доречі досить актуальне питання. Знаю багатьох, хто давно має громадянства інших країн, і я не про наших "румунів", а тих хто давно живуть за кордоном. Хтось може і хотів би приїхати в Україну наприклад з волонтерською місією, але не має жодного бажання потрапити у армію. Або навіть просто приїхати як турист до родичів, що теж вигідно Україні.