а за что голосовали ? не за закрытие ТТ ?
Что там в США?
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
Re: Что там в США?
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 349 разів
- Подякували: 963 рази
За заборону TikTok у США, якщо китайська компанія ByteDance не продасть соцмережу.
Отака х...ня, малята
- Master
- Легенда Форуму
правильно , помойку надо либо закрыть либо купить и контролировать.
есть шанс что штатам её продадут ?
- Дід Панас
- Адміністратор
Був би ти бізнесменом, як твій нелюбий По наприклад , то навіть не сумнівався б, що краще продати і мати гроші, чим втратити їх після заборони.
Отака х...ня, малята
- Master
- Легенда Форуму
ну ок , будем посмотреть .
почему же пп не купил одноклассники и вк ?
по логике вещей .
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 374 рази
- Подякували: 790 разів
От ти бізнесмен. І в Америці. Поясни мені, якщо буде таоя ласка, як ці умови співвідносятся із демократією і вільним підприємництвом, вільною конкуренцією і таким іншим, про що Штати розповідають світові і нам також?
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
- Дід Панас
- Адміністратор
Пп хіба хотів купити, їх тоді хотіли закрити і закрили, що було надзвичайно правильно. А логіка була, з елементами рекету, коли Дурову запропонували продати вк, а коли той відмовився то забрали чи викупили за копійки, вже не памʼятаю, а сам Дуров змушений був тікати.
Отака х...ня, малята
- Дід Панас
- Адміністратор
А з чого ти взяв що це незаконно, у них на все є закони, а тут загроза національній безпеці через витік персональних даних до китайського уряду.
Отака х...ня, малята
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 374 рази
- Подякували: 790 разів
законно - незаконно - де ти взагалі в моєму повідомленні ці слова чи поняття побачив? А мета, фейс, Х, інста, гугл - вони данні не збирають, ні? І куди ті данні потрапляють теж те ще питаннячко.
На рахунок законності - вони діють, згідно законів Штатів, намагаючись впливати на компанію з іншої країни зі своїми законами. Чим це відрізняється від дій параши, коли вона віджала вк в Дурова (приклад, наведений тобою). Вони теж, я думаю, спиралися на якісь свої "закони".
Мені цікава принципова різниця.
І, щоб не виникло сторонніх питань - я не хочу зачепити тебе, як американця, я поважаю Америку і вдячний їй за те, що вона для нас робить.
Дякую.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
- Дід Панас
- Адміністратор
Спочатку штати провели розслідування і в результаті чого виявили що власник Тікток повʼязаний з урядом Китаю який офіційно є ворогом США. Особисті дані та доступ до іншої інформації в телефоні це дуже важлива інформація яку можна використати для шпигунства, крадіжки секретної інформації та збору інших даних. Отже це і складає загрозу національній безпеці. Спочатку здається уряд США поставив вимогу Тік току вимогу надати доступ до мережі і заборонити передавати дані на сервера в Китай … ті відмовились , після чого рішили заборонити ,або щоб купила його одна з американських компаній американський сегмент (не всю компанію) тіктока, яка звичайно працює в американському праві і буде виконувати всі вимоги уряду США як це роблять всі вищеперечислені тобою компанії.zepellin писав: ↑23 квітня 2024, 03:55законно - незаконно - де ти взагалі в моєму повідомленні ці слова чи поняття побачив? А мета, фейс, Х, інста, гугл - вони данні не збирають, ні? І куди ті данні потрапляють теж те ще питаннячко.
На рахунок законності - вони діють, згідно законів Штатів, намагаючись впливати на компанію з іншої країни зі своїми законами. Чим це відрізняється від дій параши, коли вона віджала вк в Дурова (приклад, наведений тобою). Вони теж, я думаю, спиралися на якісь свої "закони".
Мені цікава принципова різниця.
І, щоб не виникло сторонніх питань - я не хочу зачепити тебе, як американця, я поважаю Америку і вдячний їй за те, що вона для нас робить.
Дякую.
Росіяни теж ставили вимогу Гуглу , фб та іншим компаніям щоб персональні дані росіян зберігалися на серверах в раші, тільки не слідкував чим це закінчилось
Американці до речі досить успішно шпигують за всіма в усьому світі не тільки за допомогою їхніх технокомпаній монстрів, а ще наприклад за допомогою обладнання їхнього техногіганта sisco , аналогу продукції якого часто просто немає
Отака х...ня, малята