Всім прівіт) Прийшлось сьогодні їхати за лямбдом, який мені потрібно не знав... Так як не знав шо там по номеру. Предложили тіпа без номера на корпусі яко би значить підходить на всі.
Поставив на авто, помилка ЕБУ пропала машина їде адекватно все норм.
Але прийшов додому і побачив шо він старого образу 133 а в мене стояв 537 (нового) в магазині сказали шо якщо не такий покласти буде більший розхід (на 100 - 200 гр)
В інтернеті начитав шо так робити категорично не можна якоби велика різниця в ОМ-ах нагрівача і робота буде не коректною. Що якщо б мав стояти 133 а я поставив новий 537 то - Ок, а наоботот не можна ставити.
Хто що може сказати по цьому поводу?
Або хтось має контакти толкового моториста до кого можна було звернутись...
Лямбда-зонд і їх взаємозамінність?
- Bodya_Hollywood
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 62 рази
- Подякували: 103 рази
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 956 разів
- Подякували: 1640 разів
Re: Лямбда-зонд і їх взаємозамінність?
По лямдах не спец, але пам'ятаю, розмову з толковим мотористом, лямда має стояти та, що рекомендована виробником без усілякого колхозу. Теоретично можна спробувати підібрати по опору але чи варте воно того?
Моторист той толковий зараз в лавах ЗСУ
Моторист той толковий зараз в лавах ЗСУ
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Bodya_Hollywood
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 62 рази
- Подякували: 103 рази
Дякую за відповідь. Значить прийдеться все таки міняти..)
Немає смислу колхозу, я просто не знав яка мені потрібна взяв на авось прокатить.
Якоби прокатило але думаю що вона просто дуже швидко вийде із ладу якщо я її залишу на авто...
Питання в тому чому машина не свариться (і не показує помилку) якщо він не підходить по опору?
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 956 разів
- Подякували: 1640 разів
Вона може і буде працювати але за не вірного опору, ЄБУ буде не вірно вносити корегування по запалюваннюBodya_Hollywood писав: ↑20 березня 2024, 22:11Дякую за відповідь. Значить прийдеться все таки міняти..)
Немає смислу колхозу, я просто не знав яка мені потрібна взяв на авось прокатить.
Якоби прокатило але думаю що вона просто дуже швидко вийде із ладу якщо я її залишу на авто...
Питання в тому чому машина не свариться (і не показує помилку) якщо він не підходить по опору?
А в чем сила, брат?
- В правде..
- В правде..
- yura_cv
- Досвідчений
- Дякував (ла): 61 раз
- Подякували: 26 разів
- Контактна інформація:
Лямбда впливае тільки на кількість палива, кути запалювання вона не рухае, опір в лямбді це нагрівальний єлемент, він не мае відношення до датчика, але не варто ставити з іншим нагрівачем. По факту більшість датчиків відрізняется тільки фішкою.