фееричные способы заработка денег в украинских реалиях

Спілкування майже без обмежень
kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1767 разів
Контактна інформація:

Re: фееричные способы заработка денег в украинских реалиях

Повідомлення kreativ » 08 березня 2024, 22:10

Master писав:
08 березня 2024, 21:50
не бедно жили , но вечно ныли .

но кое кто зажил вообще офигено .
кому война , а кому,,,

и таких тоже немало.
340к в моменте это прям game changer. представь, сколько тебе надо десятилетий, чтоб иметь на руках налом 340к

кароч, плохо все. но осуждения перевозчика у меня чет нет. а желающие отдать 10к за выезд... ну хз. мне кажется дальше прост все дороже будет

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 08 березня 2024, 22:13

п.с. есть уже новые видео, где вот прям матерят, унижают и просто физически наносят побои этим чувакам в бусике - какие то люди без формы и погонов. и с чувством правоты...

кароч, плохо это все. очень-очень плохо. мягко говоря и цензурируя свои слова.

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 351 раз
Подякували: 965 разів

Повідомлення Дід Панас » 09 березня 2024, 03:43

Чогось я думаю, що цих 34-х і не збиралися нікуди перевозити. Ну не буває так...ну принаймні не було ніколи так, щоб зібрати таку суму і твердо не домовитись про коридор. Щось тут не то. Може бути що народ уже в такому відчаї, що одні готові платити першому зустрічному хто пообіцяє порішати питання, а інші пробують провезти чисто на удачу, коли 5-6 бусів проскочило, а 7 спіймали ...нічого страшного - знову спочатку з новим водієм, але це така собі версія. Більш реальний варіант - може бути пов"язано зі зміною вищого військового керівництва...неспроста міняють всю вертикаль, а в чесне служіння вітчизні, коли тебе оточують шалені потоки бабла, я не вірю. Тому ця історія більше схожа на переділ сфер впливу.
Отака х...ня, малята

Дід Панас
Адміністратор

Повідомлення Дід Панас » 09 березня 2024, 04:00

kreativ писав:
08 березня 2024, 22:13
п.с. есть уже новые видео, где вот прям матерят, унижают и просто физически наносят побои этим чувакам в бусике - какие то люди без формы и погонов. и с чувством правоты...

ТЦК-ні тітушки...багато де вони світяться на відеороликах.
Отака х...ня, малята

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 260 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 09 березня 2024, 08:38

kreativ писав:
08 березня 2024, 22:13

Якщо це правда із умовними 10к, а не вигадана для телемарафону сума....получається, як ,,блекменИ і блеквіменИ,, з Африки у човника на авось пливуть, так наші і звідси починають уривати....

А я ще щось планую, типу, в котру школу дитину краще...і т.д......*бать, який я далекий від реальної обстановки справ в країні :?

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 09 березня 2024, 10:33

Vov4ik писав:
09 березня 2024, 08:38
Якщо це правда із умовними 10к, а не вигадана для телемарафону сума....получається, як ,,блекменИ і блеквіменИ,, з Африки у човника на авось пливуть, так наші і звідси починають уривати....

А я ще щось планую, типу, в котру школу дитину краще...і т.д......*бать, який я далекий від реальної обстановки справ в країні :?
мы слишком заботимся о будущем, в котором возможно нас уже и нет (с)

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2870 разів

Повідомлення Master » 09 березня 2024, 11:05

kreativ писав:
09 березня 2024, 10:33
мы слишком заботимся о будущем, в котором возможно нас уже и нет (с)
тут согласен на все 100.

особенно прикольно читать про исследования о том что через 100000000500000 лет солнце потухнет и все .
очень ценная наука .
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 09 березня 2024, 14:47

вот тоже феерия
Вкладення
Screenshot_6.png

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 19 березня 2024, 13:16

что то я с утра искал кое чего, пришел по итогам на пром и голове закрутилось пром-пом-пом.

и поделюсь с вами историей по этой теме. на улице начало 10тых, я в глухой-преглухой деревне и думаю, как жить эту жизнь. и начинаю осваивать копирайтинг/сео/маркетинг. спустя некоторое время собираю себе несколько человек-помощников, мы беремся за проекты разного масштаба и это как то двигается. одна из моих помощниц работает молодым специалистом в пенсионном фонде в другом городе, я ее ввожу в профессию дистанционно и человек быстро растет. постепенно перерастая меня, человек полностью уходит в эту деятельность, переезжает в киев и спустя несколько лет становится главным маркетологом прома, как раз разработчиком этого навязчивого пом-пом. история с хеппи эндом)

дальше девочка в декрет ушла и связь потерялась, но это тоже своего рода успех, потому как возраст то идет.

Дід Панас
Адміністратор

Повідомлення Дід Панас » 19 березня 2024, 14:22

Якось у 90х роках коли у кожну європейську країну потрібно була окрема віза; стояв я на маленькій митниці між Польщею і Чехією і чекав на машину яку мені мали перевезти через кордон з Чехії. Якийсь чоловік бачу штовхає з того кордону своє авто і просить мене помогти ну і розговорились… і він мені пропонує стати його партнером в Україні, каже один партнер під Львовом у мене вже є і потрібен ще один і що я все буду давати і продукцію і тару тільки знайди приміщення де це розливати. Візитки він не мав при собі і дав з ящика дві банки кетчупа Roleski , каже тут є телефон на етикетці, це мій офіс і я власник компанії, подзвониш коли будеш готовий. Я ж якось забув про то , кетчуп з´їв і баночки викинув, згадав коли побачив баночки кетчупа торчин які були уже на всіх полицях магазинів — з того самого містечка під Львовом, звідки і був той партнер з України.
Отака х...ня, малята

Відповісти

Повернутись до “Флуд и флейм”