УКРПОШТА радует , посылки быстро приходят ...

Вільне спілкування
Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2815 разів
Подякували: 2868 разів

Re: УКРПОШТА радует , посылки быстро приходят ...

Повідомлення Master » 18 лютого 2024, 13:46

KVadik писав:
18 лютого 2024, 12:35
Це точно. Не с того кінця вони починають оптимізацію. У більшості випадків мені байдуже буде воно їхати день чи три або п'ять. Мені бажано не витрачати зайвий час при отриманні. І там не тільки в "бабах" проблема. Треба оптимізувати та автоматизувати самі процеси. Бо навіть молодих дівчат та хлопців (є там і такі) виходить не набагато швидше.
согласен , но и время доставки для меня важно , не 3- 5 дней а сутки .
люблю когда быстро, по тому никогда не покупал на али.
пока доедет можно передумать .
:-D
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 349 разів
Подякували: 963 рази

Повідомлення Дід Панас » 18 лютого 2024, 14:38

Вже забув що таке ходити на почту. В штатах все доставляється чи під двері чи в поштову скриньку, включно з айфонами, телевізором чи холодильником. Якщо б мені потрібно було їздити на почту за посилками, то тільки б цілими днями цим і займався замість працювати. Щодня приходить десь 2—3 посилки, а буває 5—6. В магазині ходим тільки за продуктами хоча продукти теж деколи замовляю з доставкою або коли щось ну дуже срочно потрібно і не хочеться чекати день два на доставку
Отака х...ня, малята

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 260 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 18 лютого 2024, 15:18

blonker писав:
18 лютого 2024, 11:41
Якщо на НП скинути обмін лампочок і комуналку, пенсіонери її "положать" за пару днів
:-D :-D :-D

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 635 разів
Подякували: 1760 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 18 лютого 2024, 16:49

Дід Панас писав:
18 лютого 2024, 14:38
В магазині ходим тільки за продуктами хоча продукти теж деколи замовляю з доставкою або коли щось ну дуже срочно потрібно і не хочеться чекати день два на доставку
я могу в 2 ночи зайти на сайт сельпо или метро, накидать в корзину 10-20-40 кг продуктов и указать доставку на 10-11 утра следующего дня. и специальный человек за 2 доллара фикс оплаты (или бесплатно, от какой то там суммы типа 1500 грн) привезет мне это домой к двери квартиры. как насчет такого в техасе?

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 349 разів
Подякували: 963 рази

Повідомлення Дід Панас » 18 лютого 2024, 16:58

kreativ писав:
18 лютого 2024, 16:49
я могу в 2 ночи зайти на сайт сельпо или метро, накидать в корзину 10-20-40 кг продуктов и указать доставку на 10-11 утра следующего дня. и специальный человек за 2 доллара фикс оплаты (или бесплатно, от какой то там суммы типа 1500 грн) привезет мне это домой к двери квартиры. как насчет такого в техасе?
Тут треба добре подумати, який з успішно діючих сервісів з послуг був не скопійований нами зі штатів в тч і цей з доставки продуктів, тільки в штатах без 2 доларів і плюс ще можна замовити curbside - ти підїджаєш на спеціальне місце біля дверей магазину і тобі приносять твої продукти - ну щоб не ходити по магазину і не чекати на касі.
Я так деколи замовляю продукти, але коли потрібна доставка не на 10-11 - тоді і сам можеш піти, а на 5-6 ранку, щоб перед роботою дружина приготовила що хотіла
Отака х...ня, малята

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 635 разів
Подякували: 1760 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 18 лютого 2024, 17:41

Дід Панас писав:
18 лютого 2024, 16:58
Тут треба добре подумати, який з успішно діючих сервісів з послуг був не скопійований нами зі штатів в тч і цей з доставки продуктів, тільки в штатах без 2 доларів і плюс ще можна замовити curbside - ти підїджаєш на спеціальне місце біля дверей магазину і тобі приносять твої продукти - ну щоб не ходити по магазину і не чекати на касі.
Я так деколи замовляю продукти, але коли потрібна доставка не на 10-11 - тоді і сам можеш піти, а на 5-6 ранку, щоб перед роботою дружина приготовила що хотіла
В метро такое тоже есть, можно заказать доставку, а можно просто сборку.

Насчёт Укрпочты - за 2020-2023 много посылок отправлял в Германию, Францию, Швейцарию. Ну месяц+-. Но НП много позже начала предлагать такую услугу международной доставки

Vov4ik
Поважний користувач

Повідомлення Vov4ik » 18 лютого 2024, 18:42

Мав забрати ,,три рубля,, наложки на укрпошті. Під час очікування, декілька людей вийшли на пенсію. :-D Це просто знущання. Коли вже дійшла черга, виявляється, переказу вони не бачать у себе у базі. Поки я дзвонив до дружини....запитатися, що за хирня, чого я тут стою....сталося чудо, вони побачили переказ. (Якщо б я просто розвернувся, рахуй, п*їбав годину+). Коли дійшло діло до забрати кошти, нагадую, нещасних три рубля, у мене запросили таку кількість даних, не впевнений, що мама все то знає про мене. :-D За час, проведений у черзі, наслухався незліченну кількість хамства у сторону клієнтів. Якась жінка прийшла забрати лист, котрий прислали із Путили. Лист не знайшли. Вона сказала, що мав би бути, бо вона десь там подивилася, що він вже доставлений. Як та працівниця почала кричати....типу, де ви могли то побачити? У нас ніде ті дані не висвітлюються і т.д. ....але через декілька хвилин....і знову чудо....лист знайшовся.

Інша прийшла забрати кілька пєцалских пакунків....15...20 хвилин їх шукали у коробках, перериваючи це все....

Короче....одні чудеса там. І справа не у лампочках...там висіла вивіска, що ламп нема і коли будуть - не знаємо. Відділення біля жд.

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 18 лютого 2024, 18:46

Vov4ik писав:
18 лютого 2024, 18:42
Мав забрати ,,три рубля,, наложки на укрпошті. Під час очікування, декілька людей вийшли на пенсію. :-D Це просто знущання. Коли вже дійшла черга, виявляється, переказу вони не бачать у себе у базі. Поки я дзвонив до дружини....запитатися, що за хирня, чого я тут стою....сталося чудо, вони побачили переказ. (Якщо б я просто розвернувся, рахуй, п*їбав годину+). Коли дійшло діло до забрати кошти, нагадую, нещасних три рубля, у мене запросили таку кількість даних, не впевнений, що мама все то знає про мене. :-D За час, проведений у черзі, наслухався незліченну кількість хамства у сторону клієнтів. Якась жінка прийшла забрати лист, котрий прислали із Путили. Лист не знайшли. Вона сказала, що мав би бути, бо вона десь там подивилася, що він вже доставлений. Як та працівниця почала кричати....типу, де ви могли то побачити? У нас ніде ті дані не висвітлюються і т.д. ....але через декілька хвилин....і знову чудо....лист знайшовся.

Короче....одні чудеса там. І справа не у лампочках...там висіла вивіска, що ламп нема і коли будуть - не знаємо. Відділення біля жд.
написать и внедрить им нормальное ПО , дать сканера и принтера этикеток и все вполне решаемо , ну и полки для посылок тоже закодировать чтобы искали быстро.

главное что это все абсолютно уже не секрет и легко решаемо.
да и забрать из почты выплату пенсий и оплату коммуналки в другое окно.
Востаннє редагувалось 18 лютого 2024, 18:49 користувачем Master, всього редагувалось 1 раз.

Vov4ik
Поважний користувач

Повідомлення Vov4ik » 18 лютого 2024, 18:48

Master писав:
18 лютого 2024, 18:46
написать и внедрить им нормальное ПО , дать сканера и принтера этикеток и все вполне решаемо , ну и полки для посылок тоже закодировать чтобы искали быстро.

главное что это все абсолютно уже не секрет и легко решаемо.
Воно то так, але мені щось підказує, що ті всі бабки, котрі там працюють, вони вже не зможуть працювати ,,для клієнта,,. Вони звикли працювати, як продавці при СССР. Тобто, там треба під чисту змінювати персонал. Тоді інше питання, а куди тих усіх людей подіти. Замкнуте коло.

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 18 лютого 2024, 18:50

Vov4ik писав:
18 лютого 2024, 18:48
Воно то так, але мені щось підказує, що ті всі бабки, котрі там працюють, вони вже не зможуть працювати ,,для клієнта,,. Вони звикли працювати, як продавці при СССР. Тобто, там треба під чисту змінювати персонал. Тоді інше питання, а куди тих усіх людей подіти. Замкнуте коло.
если будут такие же условия и оплата как в НП , то и персонал найдут.

Відповісти

Повернутись до “Балачки”