Какие бывают покупатели
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 348 разів
- Подякували: 963 рази
Re: Какие бывают покупатели
До речі, вже давно користуюсь цією фішкою, коли хтось купив новий товар і повернув назад. Цей товар, абсолютно новий але з відкритою заводською упаковкою, можна купити зі знижкою 30-40% чи навіть більше. Така опція є у всіх крутних ритейлерів - Амазон, Епл і тд. І да, якщо товар не сподобався - його безкоштовно(!) можеш відправити назад і повернути гроші. У мене малий так був замовив дві різні моделі Айфонів, бо не знав який більше сподобається у користуванні, а в апстор він не хотів їхати), а сьогодні бачу він замовив два різних монітора (один з них викривлений) і він хоче порівняти який з них буде краще для нього. А я сьогодні кран сенсорний купив на кухню, нормальна ціна всюди на нього в магазинах 300, а з відкритою упаковкою взяв за 200.
Отака х...ня, малята
-
- Досвідчений
- Дякував (ла): 145 разів
- Подякували: 83 рази
я таке на розетці бачив... тіпа знижка Х відсотків за те що товар з вітрини, або коробка відкрита, або маленька подряпинка десь...Дід Панас писав: ↑16 січня 2024, 21:19До речі, вже давно користуюсь цією фішкою, коли хтось купив новий товар і повернув назад. Цей товар, абсолютно новий але з відкритою заводською упаковкою, можна купити зі знижкою 30-40% чи навіть більше. Така опція є у всіх крутних ритейлерів - Амазон, Епл і тд. І да, якщо товар не сподобався - його безкоштовно(!) можеш відправити назад і повернути гроші. У мене малий так був замовив дві різні моделі Айфонів, бо не знав який більше сподобається у користуванні, а в апстор він не хотів їхати), а сьогодні бачу він замовив два різних монітора (один з них викривлений) і він хоче порівняти який з них буде краще для нього. А я сьогодні кран сенсорний купив на кухню, нормальна ціна всюди на нього в магазинах 300, а з відкритою упаковкою взяв за 200.
але поки з поверненням складно у нас якось, мені здається..
х
оча 1 раз років 10+ назад, мабуть, купив я LG Optimus 2 моб телефон в фокстроті... приїхав додому а там 2 чи 3 битих пікселя. відразу поїхав назад. кажу тільки що у вас купив і тут пікселі.. чувак каже ну ок - і без ніякого дав мені інший. без сервісів, без нічого..
або знав, що там биті пікселі, і просто "а вдруг пощастить спулити" або хз...
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
не понял что удивительного в истории с телефоном?deploy писав: ↑17 січня 2024, 08:29я таке на розетці бачив... тіпа знижка Х відсотків за те що товар з вітрини, або коробка відкрита, або маленька подряпинка десь...
але поки з поверненням складно у нас якось, мені здається..
х
оча 1 раз років 10+ назад, мабуть, купив я LG Optimus 2 моб телефон в фокстроті... приїхав додому а там 2 чи 3 битих пікселя. відразу поїхав назад. кажу тільки що у вас купив і тут пікселі.. чувак каже ну ок - і без ніякого дав мені інший. без сервісів, без нічого..
або знав, що там биті пікселі, і просто "а вдруг пощастить спулити" або хз...
в принципе не слыхал чтобы в такой ситуации у нас не меняли бы товар или деньги.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Master
- Легенда Форуму
вот недавно у меня был случай.
купил я массажер для стоп (11 000 грн) , прислали , попробовали его пару дней , не понравилось (больно) , я перезвонил продавцу , рассказал ситуацию и... он согласился вернуть деньги!
единственное что я оплатил - доставку.
купил я массажер для стоп (11 000 грн) , прислали , попробовали его пару дней , не понравилось (больно) , я перезвонил продавцу , рассказал ситуацию и... он согласился вернуть деньги!
единственное что я оплатил - доставку.
-
- Досвідчений
- Дякував (ла): 145 разів
- Подякували: 83 рази
ну як я знаю/чув, то зазвичай кажуть що 2-3 пікселя то ОК, треба відправити в сервіс перевірити, бла бла бла... затягують час
- Master
- Легенда Форуму
по закону ты даже без дефектов имеешь право вернуть товар .
за 14 дней.
а с дефектами вообще без вопросов обменять.
- Keon
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 738 разів
- Подякували: 669 разів
Я там с роутером не давно делал, взяв асус но он мне не подошел, через 4 дня вернул продавцу, и потом взял тенду- которая прям идеально подошла
- Master
- Легенда Форуму
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 951 раз
- Подякували: 1638 разів
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1759 разів
- Контактна інформація:
заказал в одном крупном инста магазине доче одну девайсину, в пт ее получили вечером распаковали и там косяк явный магазина. вечером им пишу, они говорят завтра менеджер свяжется и все решим. успокаиваю дочу, говорю завтра все решим.
в сб они мне не звонят, в воскресенье утром они мне в директе снова обещают в течении дня созвон и все решим. и снова не звонят. и это их ошибка. если на выходных не работает менеджер или слишком большая очередь - не надо нацеливать меня на решение вопроса вот в конкретные сроки.
потому как в понедельник я через реестры фоп нахожу владельца этого магазина и звоню ему. и вопрос решается за 5 минут.
в сб они мне не звонят, в воскресенье утром они мне в директе снова обещают в течении дня созвон и все решим. и снова не звонят. и это их ошибка. если на выходных не работает менеджер или слишком большая очередь - не надо нацеливать меня на решение вопроса вот в конкретные сроки.
потому как в понедельник я через реестры фоп нахожу владельца этого магазина и звоню ему. и вопрос решается за 5 минут.