Повідомлення
Master » 08 січня 2024, 15:21
Дід Панас писав: ↑08 січня 2024, 15:00
Мак це франшиза і сам Мак слідкує щоб ззовні і всередині асі відповідало їхнім стандартам, також вони поставляють продукти з яких готують їжу , а як відносяться до приготування цієї їжі працівники це вже відповідальність менеджера кожного конкретного ресторану, тому і є відмінності. Я не так часто захожу в мак, тільки в поїздках, але бував і в таких звідки швидше хотілося втекти бо все було бридко і несмачно, і бував в таких де директор підходив до кожного столика поговорити і там було по домашньому смачно
везде человеческий фактор...
когда это было что то новое, он играл положительно , но теперь (котлетой в булке и фри) никого уже тут не удивишь...
будет еще зависеть от материальной стимуляции работников.
но слабо верю, что платить будут 2Х в сравнении с Оззи.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©