Презентация Sony PS 5

Модератор: Сулейман

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2869 разів

Re: Презентация Sony PS 5

Повідомлення Master » 01 січня 2024, 12:10

Nero писав:
01 січня 2024, 12:04
Лінукс підходить в якості сервера. В якості домашньої або робочої системи хіба сильно любиш витрачати купу часу, щоб щось там працювало. На вінді і макосі зараз все працює «з коробки»
он просто так думает и советует , но сам еще не установил.
:-D
nevill333 писав:
31 грудня 2023, 14:24
Думаю таки краще лінуксоїдом буде... Хоча до свого сорому ще не встановив собі тільки збираюся.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

nevill333
Активіст
Дякував (ла): 116 разів
Подякували: 34 рази

Повідомлення nevill333 » 01 січня 2024, 12:59

Nero писав:
01 січня 2024, 12:02
Що я тут прочитав? Пайтон не використовується? Ти дуже не в темі… далі про консолі - який перегрів? Всі сучасні консолі працюють в нормальних теплових режимах, немає перегрівів. Навіть старіші працюють прекрасно(хіба от інколи пс3 може грітись і там треба би скальпуванням займатись)
ні ти не зрозумів. Я мав на увазі проблемо з проведіністю вирішити. Не северт що могутні чіпи гріються, по причині високих частот... Я уяви якщо ігрова система буде поміщатися на долоні...

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 01 січня 2024, 13:01

nevill333 писав:
01 січня 2024, 12:59
ні ти не зрозумів. Я мав на увазі проблемо з проведіністю вирішити. Не северт що могутні чіпи гріються, по причині високих частот... Я уяви якщо ігрова система буде поміщатися на долоні...
ну. psp2008 помещалась и что ?

nevill333
Активіст

Повідомлення nevill333 » 01 січня 2024, 13:05

Nero писав:
01 січня 2024, 12:02
Що я тут прочитав? Пайтон не використовується? Ти дуже не в темі…
та ну ден він використовується?
Для написання логіки роботи серверів - малих... Так й унього тут купа конкурентів (PHP, node js)... А сер*йозні системи на ньому писати - кхе кхе... Ти в курсі про GIL? А ти в курсі що пайтон до того ж ІНТЕРПРИТОВАНА мова до того ж з динамічною типізацією... Тепе не напрягає слово ІНТЕРПРИТОВАНА - пайтон це не мова програмування взагалі яка працює в один процесс.
Давай тоді SQL - вважати також крутою мовою чи як там у екселя (а чого там навіть 3д ігри пишуть по алгоритму рейкастингу)...
Про штучний інтелект не знаю. - кажуть що у пайтона там добрі бібліотеки...
Іноі бачу довбойобів які пишуть на пайтоні ентрепрайз - великі системи... використовуючи всякі там Celery та Django - і усіляко вихляють пайтон !!! :-D :-D :-D
На мій погляд JAVA кращий варіант - для цього - до того ж там купа фрейморків, так вона медленніша за С++ та витрачає більше пам*яті але значно легша та працює майже на усіх ОС (не треба так заморачуватися як на С++).

Знаєщ для чого пайтон годиться - для навчання! аби збагнути що таке функція, ООП, ... Також я його викристовую для Парсингу та автоматизації процесів на компі (в тому числі при роботі з графікою аля pillow) ,

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 01 січня 2024, 13:12

а вот поновее

nevill333
Активіст

Повідомлення nevill333 » 01 січня 2024, 13:13

Master писав:
01 січня 2024, 12:10
он просто так думает и советует , но сам еще не установил.
:-D
та я не думаю, буду ставити після того як отримаю диплом, закажу собі ще один ССД - зовнішній та буду на нього ставити. Адже для програміста краще Лінукс... А я як писав навіть не знаю як він працює - що де викликається (привіт msdn для С++ хто в крусі). Та о чому я - я навіть їм не користував не разу.
Хочу поставити як другу операційку на зовнійшній ССД.

nevill333
Активіст

Повідомлення nevill333 » 01 січня 2024, 13:15

Master писав:
01 січня 2024, 13:12
а вот поновее
Крута цяцька, мені б таку в універі, зараз мало граю, дуже мало... Вже так не тягне, в одну гру по суті граю в Dead by Daylite короче люблю ігри швидкі - та онйлан..

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 808 разів

Повідомлення Nero » 01 січня 2024, 15:52

nevill333 писав:
01 січня 2024, 13:05
та ну ден він використовується?
Для написання логіки роботи серверів - малих... Так й унього тут купа конкурентів (PHP, node js)... А сер*йозні системи на ньому писати - кхе кхе... Ти в курсі про GIL? А ти в курсі що пайтон до того ж ІНТЕРПРИТОВАНА мова до того ж з динамічною типізацією... Тепе не напрягає слово ІНТЕРПРИТОВАНА - пайтон це не мова програмування взагалі яка працює в один процесс.
Давай тоді SQL - вважати також крутою мовою чи як там у екселя (а чого там навіть 3д ігри пишуть по алгоритму рейкастингу)...
Про штучний інтелект не знаю. - кажуть що у пайтона там добрі бібліотеки...
Іноі бачу довбойобів які пишуть на пайтоні ентрепрайз - великі системи... використовуючи всякі там Celery та Django - і усіляко вихляють пайтон !!! :-D :-D :-D
На мій погляд JAVA кращий варіант - для цього - до того ж там купа фрейморків, так вона медленніша за С++ та витрачає більше пам*яті але значно легша та працює майже на усіх ОС (не треба так заморачуватися як на С++).

Знаєщ для чого пайтон годиться - для навчання! аби збагнути що таке функція, ООП, ... Також я його викристовую для Парсингу та автоматизації процесів на компі (в тому числі при роботі з графікою аля pillow) ,
де використовується? Та в величезній кількості проектів. Навіть на одному з моїх прпоектів, пов'язаним з NLU. І якщо ти з тим не зустрічався - не це показник, адже твій досвід занадто малий. Ти ще й сильно показуєш свій рівень порівнюючи сіквел з основними мовами програмування.
Ну і далі - ти називаєш девів, які пишуть великі системи довбойобами? А чого досягнув ти? На складі епла працюєш?

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 808 разів

Повідомлення Nero » 01 січня 2024, 15:53

nevill333 писав:
01 січня 2024, 12:59
Steam Deck, Asus Rogue - чув за таке?

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 350 разів
Подякували: 964 рази

Повідомлення Дід Панас » 01 січня 2024, 16:18

Ну ось, прийшли великі дяді у пісочницю і поламали дитині всі машинки. Дядя Неро, ну навіщо ти так з малюками? :-D
Отака х...ня, малята

Відповісти

Повернутись до “Компьютерна техніка”