Я так зрозумів, 40-50 отримує ,,не просто робітник,,. У нас квартира теж купується за такий ж час. Якщо працюють двоє, то у два рази швидше. Треба вміти гроші накопичувати, а не фвтькати куди попало. Термін продуктів, хз, в Метро точно таке є.nevill333 писав: ↑29 грудня 2023, 23:54ну у нас і за життя не накопиш... Ціни на продукти у Чехії такі самі, на деякі дорожчі, на деякі дешевші, але вибір колосальний... До того ж знижки на товари у яких майже вийшов термін придатості... А ось квартири зараз із за біженців підскочили страшенно... і продовжують рости наскільки знаю. Зараз заморозилися бо вже і так високі нема куди...
Я не знаю о чому ви? Звичайний робітник у нас ... буде на всьому економити що тільки можливо... У Чехії я навіть мови не знаю і то получаю достатньо аби добре поїсти...
Можливо ви маєте на увазі торгівлю...
Розумієте тут стабільна робота є.. До того ж пропозицій море, навіть зараз коли криза. У нас у Чернівцях з роботою самі знаєте - її попросту немає.
В жодному разі не вихваляю нашу Диру (факт є фактом, і з цим вже треба миритися). Але ті порівняння зовсім некоректні. Ось, якби порівнювалася освіта, медицина, інфраструктура....так, я гадаю, там нема й що порівнювати з нами.