Недвижимость в Черновцах и по стране
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1760 разів
- Контактна інформація:
Re: Недвижимость в Черновцах и по стране
какой интересный текст в фб увидел
"Увага! Шахрайство!!!
На сайтах з продажу нерухомості в м. Чернівці з’явилось оголошення про продаж дачного будинку по вул. Якова Степового. Продавцем вказаної нерухомості являється Раджий Раві Синхович.
Хочу попередити про те, що даний продавець займається шахрайством, яке полягає в тому, що він знаходить одиноких людей похилого віку, спонукає їх подарувати йому майно, після чого вони дуже скоро помирають, а житло Раджий продає! Потім, через деякий час, він звертається до суду про скасування купівлі-продажу, посилаючись на невиліковну хворобу (шизофренію), яка начебто мала загострення саме в день заключення договору купівлі-продажу, за наслідком чого він не усвідомлював своїх дій.
Більше того, позиваючись проти покупця або продавця він ставить позицію, що його начебто змусили підписати документи під психологічним тиском та погрозами.
На підставі подібних спорів, під удар попадають не лише клієнти, а й ріелтори та нотаріуси, які ризикують втратою ліцензій або відкриттям проти них кримінальних проваджень.
Майте на увазі, що психічний стан здоров’я Раджий Раві на даний час встановлюється судово-психіатричною експертизою в ДУ «ІПСПЕМН МОЗ України» на вул. Еріха Кольбенгаєра, 2.
Ділюсь власним досвідом, - на даний момент, починаючи з 2022 року, розглядається справа № 727/10717/22 за його позовом.
Судді, адвокати і експерти в цьому зацікавлені, так як мають свій ґешефт. При тому, лише цього року в поліції від нього зареєстровано 32 заяви, і вгадайте з яких приводів…
Будьте обачними з цим аферистом.
Не будьте байдужі, зробіть репост!"
"Увага! Шахрайство!!!
На сайтах з продажу нерухомості в м. Чернівці з’явилось оголошення про продаж дачного будинку по вул. Якова Степового. Продавцем вказаної нерухомості являється Раджий Раві Синхович.
Хочу попередити про те, що даний продавець займається шахрайством, яке полягає в тому, що він знаходить одиноких людей похилого віку, спонукає їх подарувати йому майно, після чого вони дуже скоро помирають, а житло Раджий продає! Потім, через деякий час, він звертається до суду про скасування купівлі-продажу, посилаючись на невиліковну хворобу (шизофренію), яка начебто мала загострення саме в день заключення договору купівлі-продажу, за наслідком чого він не усвідомлював своїх дій.
Більше того, позиваючись проти покупця або продавця він ставить позицію, що його начебто змусили підписати документи під психологічним тиском та погрозами.
На підставі подібних спорів, під удар попадають не лише клієнти, а й ріелтори та нотаріуси, які ризикують втратою ліцензій або відкриттям проти них кримінальних проваджень.
Майте на увазі, що психічний стан здоров’я Раджий Раві на даний час встановлюється судово-психіатричною експертизою в ДУ «ІПСПЕМН МОЗ України» на вул. Еріха Кольбенгаєра, 2.
Ділюсь власним досвідом, - на даний момент, починаючи з 2022 року, розглядається справа № 727/10717/22 за його позовом.
Судді, адвокати і експерти в цьому зацікавлені, так як мають свій ґешефт. При тому, лише цього року в поліції від нього зареєстровано 32 заяви, і вгадайте з яких приводів…
Будьте обачними з цим аферистом.
Не будьте байдужі, зробіть репост!"
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2868 разів
32 заяви ...
чёт не могу угадать ....
32 квартиры продал и теперь хочет дать взад?
круто !
прикольный шизик ...
конкурент?
чёт не могу угадать ....
32 квартиры продал и теперь хочет дать взад?
круто !
прикольный шизик ...
Да и почему-то не нашел я этого поста в ФБ да и ты его там не перепостил, а запостил тут , почему?
конкурент?
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
А должен был перепостить в фб? Не спроста я этого не сделал, ой не спроста. Тем более должен же был. И в твиттере тоже должен был.
- Master
- Легенда Форуму
не , не должен , но странно почему не сделал этого там где просили , а запостил это тут.
ну и ссылочку бы на этот пост тоже мог бы тут скинуть , по идее он же должен быть доступен всем если просили для него репост.
интересно там комменты почитать...
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
вот ты мастер, который в около-ит работаешь всю жизнь, а сам не смог найти? странно это ж через гуглопоиск с указанием выдачи результатов только с фб - в два клика делается. ты же должен такое знать
тыц- https://www.facebook.com/groups/4391986 ... ently_seen
- Master
- Легенда Форуму
так то лучше .kreativ писав: ↑20 грудня 2023, 11:52вот ты мастер, который в около-ит работаешь всю жизнь, а сам не смог найти? странно это ж через гуглопоиск с указанием выдачи результатов только с фб - в два клика делается. ты же должен такое знать
тыц- https://www.facebook.com/groups/4391986 ... ently_seen
гуглпоиск это не открывал.
странно, что комментов совсем мало под таким вопиющим фактом ...
да и те что есть ...
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
Данные судовых производств в посте указаны. А то комментарии оцениваешь.
- Master
- Легенда Форуму
так чем же интересен тебе этот текст ?
ты так и не написал .
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
Так ничоси шо происходит. И рядом же. И в нише недвижимости. Разве не очевидно?
- Master
- Легенда Форуму
не очень очевидно ,
так и не понятно зачем было продать, а потом расторгать сделку ?
а кидал на рынке недвижимости овер дохрена и это не новость , там где крутится большое бабло всегда опасно и зачастую есть и криминал.