Укрзализныця ввела прямой рейс из Черновцов в Варшаву
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1758 разів
- Контактна інформація:
Укрзализныця ввела прямой рейс из Черновцов в Варшаву
Так Черновцы могут перестать быть островом
Укрзализныця продлевает маршрут нового поезда Варшава – Рава-Русская – Львов – Коломыя в Черновцы. Об этом сообщила пресс-служба Укрзализныци.
Сообщается, что в экспериментальном режиме поезд №868/867 будет отправляться из Черновцов через Ивано-Франковск и Львов в Раву-Русскую 15, 17, 19, 21, 25 и 27 ноября в 3:02, будет следовать через Снятын, Заболотов, Коломыю, Ивано-Франковск, Калуш, Долину, Моршин, Стрый, Львов, Брюховичи и Жовкву и прибывать в Раву-Русскую в 9:58.
"Там пассажиры по-прежнему будут осуществлять пересадку на поезд польского перевозчика SKPL, который будет прибывать в Варшаву в 17:18", - сообщает пресс-служба УЗ.
В обратном направлении, из Равы-Русской поезд будет отправляться в Черновцы 14, 16, 20, 23, 25 и 27 ноября в 6:15 и прибывать в Черновцы в 13:20.
Сообщается также, что назначены дополнительные рейсы в сообщении Черновцы – Рава-Русская через Ивано-Франковск и Львов.
"Поезд №866/865 будет отправляться из Черновцов 14, 16, 20, 23, 25 и 27 ноября в 14:45 и прибывать в Ивано-Франковск в 17:03, во Львов в 20:07, и в Раву-Русскую в 22:02. В обратном направлении поезд будет отправляться 14, 16, 18, 20, 24 и 26 ноября в 16:19, прибывать во Львов в 17:54, в Ивано-Франковск в 21:33 и в Черновцы в 23:42", – говорится в сообщении.
Укрзализныця продлевает маршрут нового поезда Варшава – Рава-Русская – Львов – Коломыя в Черновцы. Об этом сообщила пресс-служба Укрзализныци.
Сообщается, что в экспериментальном режиме поезд №868/867 будет отправляться из Черновцов через Ивано-Франковск и Львов в Раву-Русскую 15, 17, 19, 21, 25 и 27 ноября в 3:02, будет следовать через Снятын, Заболотов, Коломыю, Ивано-Франковск, Калуш, Долину, Моршин, Стрый, Львов, Брюховичи и Жовкву и прибывать в Раву-Русскую в 9:58.
"Там пассажиры по-прежнему будут осуществлять пересадку на поезд польского перевозчика SKPL, который будет прибывать в Варшаву в 17:18", - сообщает пресс-служба УЗ.
В обратном направлении, из Равы-Русской поезд будет отправляться в Черновцы 14, 16, 20, 23, 25 и 27 ноября в 6:15 и прибывать в Черновцы в 13:20.
Сообщается также, что назначены дополнительные рейсы в сообщении Черновцы – Рава-Русская через Ивано-Франковск и Львов.
"Поезд №866/865 будет отправляться из Черновцов 14, 16, 20, 23, 25 и 27 ноября в 14:45 и прибывать в Ивано-Франковск в 17:03, во Львов в 20:07, и в Раву-Русскую в 22:02. В обратном направлении поезд будет отправляться 14, 16, 18, 20, 24 и 26 ноября в 16:19, прибывать во Львов в 17:54, в Ивано-Франковск в 21:33 и в Черновцы в 23:42", – говорится в сообщении.
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
Re: Укрзализныця ввела прямой рейс из Черновцов в Варшаву
типа было две пересадки до Варшавы. теперь одна ?
а в чем эксперимент ?
а в чем эксперимент ?
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Keon
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 738 разів
- Подякували: 669 разів
Возможно, потому что идет полномасштабная война ?
- Master
- Легенда Форуму
хм...
типа до Коломии все норм , а в Ч это уже что то сверх ?
+80 км .. по тем же рельсам
да уж...
или я чего-то тут недопонимаю...
сори.
- Master
- Легенда Форуму
скорее всего эксперимент в том - будет ли на него спрос.
- Master
- Легенда Форуму
у нас тут своя рава русская - Порубное -Сучава.
вот где движуха .
вот где движуха .
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1758 разів
- Контактна інформація:
Потяг Чернівці - Варшава буде запущено на два місяці у тестовому режимі…круто. Але він приречений. І додатковий теж приречений.
Все просто:
На потяг о 3 ночі ви як зібралися діставатися? То я вам скажу, той ще квест на 6 ранку встигнути на Чернівці-Тернопіль-Львів…а тут 3 ночі. Мінімум поліція вам цього не дозволить.
А потяг який вдень йде з різницею у пару хвилин з Одеським, пропонуючи вартість сидячого місця другого класу дорожче за вартість купе з постіллю та чаєм буде користуватися попитом? Так, дійсно, я взяв маршрут Чернівці-Львів, бо він насправді буде точно більш популярним, бо одна надія на те, що людям буде цікаво дістатися саме кінцевої станції, але і тут нам не пропонують окремі місця і якщо потяг дійсно, я в це вірю, користується попитом, то Коломия, Франик і інші міста вигребуть білети так само, як було до того і Чернівці там жодним чином не фігуруватимуть.
Стільки питань…
Згадується мудрість, що всі скелети, що лежать на Евересті колись були дико вмотивованими людьми, але зіштовхнулися в критичній ситуації з рівнем власної підготовки. Тут доречно було б сказати, не власної підготовки, а реальності, яку нам, як кістку голодному псу, кинула Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia. Вони не думали, не аналізували, нічого не хотіли змінювати. Вони тупо продовжили маршрут. Менеджмент управління процесами просто «Божественного» рівня. Хочеться сказати «Дякую», ви старались.
Побачимо, як там ситуація буде з наступними потягами, які планують продовжити до Чернівців.
Сподіваюсь, що я помиляюсь. Навіть з радістю це визнаю. Але нехай це буде тут, щоб було про що згадати через два місяці, коли будуть підбивати підсумки та приймати остаточні рішення.
Що б зробив я? Я б щонайменше продовжив потяги до станції Південна на Маловокзальній. Це вже пробували, це було фантастично зручно, але людям про це навіть не розповіли, від чого й попиту не було. Це вирішило б дуже багато проблем з якими люди стикаються рано вранці та пізно ввечері, коли стоїть питання дістатися на чи з вокзалу. Це був би дійсно відчутним мешканцями Чернівців крок з боку влади. Це була б суттєва економія на тому ж таксі, без якого ні приїхати в Чернівці, ні поїхати з Чернівців.
Та як би там не було, Роман Клічук і інші люди, які цього добивалися, дякую вам, бо це рух у правильному напрямку.
А от Укрзалізниці жирний мінус за реалізацію.
Поки все) Поживемо побачимо.
(с)
- Master
- Легенда Форуму
да уж...
ну протестируют и скажут - спроса нет .
ну и нет так нет
.да и за нарушения коменданского часа усилили штрафы .
недавно.
ну протестируют и скажут - спроса нет .
ну и нет так нет
.да и за нарушения коменданского часа усилили штрафы .
недавно.
- Keon
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 738 разів
- Подякували: 669 разів
Тем кто едет на поезд штраф не грозит, я часто из Львова в 02 ночи ехал поездом в Черновцы, и когда такси останавливали военные/полицейские я просто показывал свой билет, ну и смотрели на разрешение у таксиста и маршрут проверяли
- Master
- Легенда Форуму
да не спорю - добраться при большом желании можно , но...
такси влупит Х2 если не Х3! так что билет на поезд будет адекватен стоимости такси в 3:00
дочь приехала из Киева на автобусе в 5:45 (цена билета 600 грн ) таксисты у автовокзала захотели 500 - до дому (10 км.)