Недвижимость в Черновцах и по стране

Спілкування майже без обмежень
kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 635 разів
Подякували: 1760 разів
Контактна інформація:

Re: Недвижимость в Черновцах и по стране

Повідомлення kreativ » 09 жовтня 2023, 22:03

Master писав:
09 жовтня 2023, 22:01
уровень в чем ? в делах по недвиге ?
или в оценке спецов ?
в остановке ответов на множество вопросов.

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2868 разів

Повідомлення Master » 09 жовтня 2023, 22:10

а риелторы работают как ФоП ?
И платят налоги ?
кто знает ?
вот как оно должно быть
https://dom.ria.com/uk/articles/kakie-d ... 52430.html
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 259 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 10 жовтня 2023, 04:58

kreativ писав:
09 жовтня 2023, 21:27
ты много-много-много раз это спрашивал. подозреваю, что за этим стоит какая то твоя все еще не решенная проблема/задача и давай тогда ее обсудим. может что подскажу.
Так, є ,,невирішена задача,,, як і у всіх. Суть її -- ,,пАкупАть ІлІ прАдАвАть,,? :-D

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 10 жовтня 2023, 08:54

Vov4ik писав:
10 жовтня 2023, 04:58
Так, є ,,невирішена задача,,, як і у всіх. Суть її -- ,,пАкупАть ІлІ прАдАвАть,,? :-D
Как насчёт продавать не нужное и после покупать нужное.

Хотя вот прям сейчас думаю продажи чуть встанут на паузу до весны.

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 10 жовтня 2023, 09:18

после этого разговора пошел на олх посмотреть чьо как продается. увидел прекрасное

"ІНВЕСТУЙ у майбутнє вже ЗАРАЗ! Квартира, яка завжди у попиті" - даже задумался, а что это такое за майбутнэ, где эта хата которая всегда в попыте

и вот это так себе работа риелтора, на грани обмана пост. а ведь много людей с других городов, могут прям уверовать в описание не зная города.
Локація, локація і ще раз локація - це те, що завжди буде важливо.
Інвестуй у квартиру яка:
- завжди буде в ціні
- буде здаватися в оренду як подобова так і помісячно
- можна буде продати швидко при любих умовах

Локація- вул.Комарова 13Б (зупинка Черемош)

StartUp
Постійний користувач
Дякував (ла): 33 рази
Подякували: 170 разів

Повідомлення StartUp » 10 жовтня 2023, 10:35

kreativ писав:
10 жовтня 2023, 09:18
после этого разговора пошел на олх посмотреть чьо как продается. увидел прекрасное

"ІНВЕСТУЙ у майбутнє вже ЗАРАЗ! Квартира, яка завжди у попиті" - даже задумался, а что это такое за майбутнэ, где эта хата которая всегда в попыте

и вот это так себе работа риелтора, на грани обмана пост. а ведь много людей с других городов, могут прям уверовать в описание не зная города.
А що "не так" із районом "Черемош-Комарова" ?
Я розумію, що ти прихильник старого міста і завжди оцінюєш все в порівнянні зі своїм досвідом проживання в старому фонді. Можу поділитися своїм досвідом проживання та порівнянням двох районів, в яких ти майже не буваєш, Комарова та Гравітон.
Комарова - прожив там 20 років.
Із плюсів - це інфраструктура, як на мене, то більшість точок які мені були потрібні знаходились на відстані 10 хв. пішої ходьби. Поряд багато шкіл та садочків, поліклініка, три торгові центри (Формаркет, Депо, Майдан), 2 ринки і дві паркові зони - це взагалі супер. Нормальна розв'язка громадського транспорту.
Із мінусів - не дуже сучасний житловий фонд і відповідно комунікації та дитячі майданчики (компенсується парком). І двори не розраховані на таку кількість припаркованого транспорту.

Гравітон - прожив тут 8 років. Я сам проживаючи на Комарова завжди скептично відносився до цього району, і навіть пам'ятаю, як дітьми коли розповідали про щось дуже далеке, то завжди казали "як до Гравітону". Але підвернувся непоганий варіант в новобудові і вирішили все ж таки переїхати.
Із плюсів - новобудови. Гравітон це не лише панельки у спальному районі, тут почали багато будувати сучасних житлових комплексів. Нові комунікації, чудові великі двори із місцями для парковки та сучасними відгороженими дитячими майданчиками. Великий ТЦ і дуже багато місця для парковки, прям скрізь є де залишити машину. У самому під'їзді є поштомати нової пошти, тож забирати-відправляти посилки можна хоч в десятій вечора і в тапках. А якщо потрібно щось габаритне, то поряд відділення №1 і пункт видачі від Розетки і Пром.юа. На прогулку можна спуститися до річки Прут. Садочки - особисто нам повезло і ми майже всім будинком попали в одну групу до хорошої виховательки. Тобто діти зранку граються в садочку і потім тією ж "бандою" ввечері граються у себе у дворі на майданчику.
Говорячи про район Гравітон, то потрібно обов'язково розглядати його як два різних района в залежності, чи є у вас власне авто. Володію авто останні 4 роки, тому можу сказати, що без авто тут все набагато сумніше, а з авто набагато комфортніше.
Із мінусів - це школи, тут немає нормальних (сучасних) шкіл. Зараз возимо в район Формаркету (але тут для нас особисто є свої плюси, поряд живе бабуся). Ще з мінусів, так це те, що тут зараз багато будівництв, трохи шумно, але цей мінус з часом переросте в плюс, коли закінчать будівництво і зроблять сучасні прибудинкові території.
Підсумовуючи, можу сказати так, що жити на Гравітоні з власним авто виявилось комфортніше ніж з авто в районі Черемошу. Але без власного транспорту в районі Комарова комфортніше ніж на Гравітоні.
Стосовно центру міста. Особисто ніколи не розглядав його як район для постійного проживання. Із мінусів для мене - це потенційні постійні проблеми з паркомісцями та старими комунікаціями і звичайно бруківка. Із плюсів сквери, площі, парк, та вул. Кобилянська, але нам вистачає вибратися погуляти по місту раз на місяць і маючи авто за 10-20 хв. у нашому місті я можу добратися майже до будь якої точки.
Це все мої власні, суб'єктивні думки, та досвід, які можуть кардинально не співпадати із вашими особистими.

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2868 разів

Повідомлення Master » 10 жовтня 2023, 10:53

по меркам Креатива (если их перенести к примеру на Киев ) то все кто не живет на Крещатике и в округе 1 км от него - живут в еб@нях.
Для него Ч это только центр площадью пару кв. км. - все остальное - задворки географии.
то что в центре негде припарковать машину , ему пофиг.
Востаннє редагувалось 10 жовтня 2023, 10:58 користувачем Master, всього редагувалось 1 раз.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 10 жовтня 2023, 10:58

StartUp писав:
10 жовтня 2023, 10:35
А що "не так" із районом "Черемош-Комарова" ?
то что мне лично нравится/не нравится - то все таки дело другое, я понимаю что разные люди имеют разные предпочтения. о чем разговор - человек продает квартиру на 5 этаже 5-этажки без лифта вроде так 80-тых годов постройки в спальном районе. а описывает ее как нечто другое.

я вот в перспективе 10-20-30 лет не вижу прям радужного майбутнього у этой квартиры, не вижу стабильного спроса на нее в такой перспективе.

вот ссылка на объявления - https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/nves ... T0vVf.html

а то мб показалось, что я прям хейтерствую тут почем зря по всем районам города кроме кобылянской? так я для себя лично понял, что жить на кобылянской очень не ок
- необоснованно дорого
- шумно
- проблемы от всяких ресторанов вокруг
- старый фонд старому фонду рознь, вот можно выбрать дом сродни руской 6 и потом глобальные проблемы

мне именно в разЫ больше нравятся улочки типа Крылова или Джамбулы, Братьев Руснаков или Шептицкого. в первую очередь, потому как люблю этот район и в рамках старого центра у меня решены все жизненные вопросы - работа/садик/досуг/развлечения.

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 10 жовтня 2023, 10:59

Master писав:
10 жовтня 2023, 10:53
по меркам Креатива (если их перенести к примеру на Киев ) то все кто не живет на Крещатике и в округе 1 км от него - живут в еб@нях.
Для него Ч это только центр площадью пару кв. км. - все остальное - задворки географии.
Мастер все еще обижается, что считаю его Ленковцы скорее пригородом, чем городом. смешно вспоминать, как ты мне серьезно доказывал что на самом деле центр Черновцов должен быть в Ленковцах.

StartUp
Постійний користувач
Дякував (ла): 33 рази
Подякували: 170 разів

Повідомлення StartUp » 10 жовтня 2023, 10:59

Master писав:
10 жовтня 2023, 10:53
У нього, судячи з його розповідей, ніколи не було власної автівки. Після придбання авто, я кардинально переглянув погляди на масштаби і райони нашого міста. І маючи маленьку дитину, на той час і не маючи авто, я теж все вимірював відстаню декількох кілометрів навколо власного дому.

Відповісти

Повернутись до “Флуд и флейм”