Школярка домагається, щоб суд дозволив їй обміняти подаровані бабусею 50 доларів
У Києві школярка подала до суду на Нацбанк, повідомляє ТСН.ua. Дев'ятикласниця Ніна Блащук домагається, щоб суд дозволив їй обміняти подаровані бабусею $ 50, бо в обмінниках просять зачекати, поки дівчина отримає паспорт.
- Моя бабуся подарувала мені 50 доларів. Я захотіла їх обміняти. Мені відмовили в моєму проханні. На ці гроші я хотіла купити взуття, - поскаржилася дівчина.
Тато-юрист, щоб привчати дитину до самостійності, надоумив дівчинку подати на НБУ до суду, і сам узявся представляти її інтереси.
- Цивільний кодекс України дає право дітям до 16, навіть до 14 років мати свої гроші, витрачати їх, як дитина хоче, ходити по магазинах, купувати жуйки в кінці-кінців, - каже представник позивачки у суді Володимир Блащук.
У суді Блащуки вимагають прав на обмін валют для дітей. Представниця Нацбанку коментувати колізію не стала. А з фінустанови, що, власне, відмовилася обміняти Нінині 50 доларів, надіслали лист.
"До моменту отримання паспорта у вас відсутня можливість бути ідентифікованою, отже, і здійснювати валютно-обмінні операції в банку", - йшлося у документі.
У понеділок, 1 квітня, окружний адміністративний суд Києва ухвалив взяти справу до розгляду.
Вид и дО
Дитина подала в суд на Нацбанк
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 975 разів
- Подякували: 1656 разів
Дитина подала в суд на Нацбанк
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
Re: Дитина подала в суд на Нацбанк
Один закон суперечить іншому,лише в нашій країні таке можливо 
Не будь жмотом — дай человеку второй шанс. Не будь идиотом — никогда не давай третий.
- STREPS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 6 разів
да ладно, у нас хоть законы есть.Romanuch писав:Один закон суперечить іншому,лише в нашій країні таке можливо
Любите свою Родину и она полюбит Вас, в хорошем смысле этого слова.
Батьківщину я то люблю,а от до депутатів і всієї політичної верхівки у мене симпатій немає,таке як вони приймають,діти в садочку рішають,а чогось нормально,вартуючого для людей зробити не можуть))STREPS писав:да ладно, у нас хоть законы есть.Romanuch писав:Один закон суперечить іншому,лише в нашій країні таке можливо
Не будь жмотом — дай человеку второй шанс. Не будь идиотом — никогда не давай третий.
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
ВІРНІШЕ МОЖУТЬ, АЛЕ НЕ ХОЧУТЬ, НЕ ВИГІДНО ВОНО ЇМ, А ОТ ЗРОБИТИ ЗАКОН ДЛЯ СЕБЕ, ТО РАДІ СТАРАТИСЬа чогось нормально,вартуючого для людей зробити не можуть))
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
не, не так, так - "ЛЮБИТЕ РОДИНУ мать вашу!" (знаки препинания расставить по усмотрению)STREPS писав:да ладно, у нас хоть законы есть.Romanuch писав:Один закон суперечить іншому,лише в нашій країні таке можливо
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2817 разів
- Подякували: 2877 разів
Очередная запоздавшая шутка от видидо!Sl@vcheg писав: У понеділок, 1 квітня, окружний адміністративний суд Києва ухвалив взяти справу до розгляду.
Вид и дО
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©