з якого місця саме корупція?
яка виделена потужність?
що означає -через 2,5м. від чого?(що в плані)
з якого місця саме корупція?
Так, це дуже погана історія. В глухих селах коються страшні речі. Але прокуратура вже подала протест. Не журналісти, а прокуратура. То маємо надію на справедливість.Дерзкий писав: ↑28 березня 2023, 16:43Ви питаєте, що заважає жити? А ось такі випадки заважають жити.
Групове зґвалтування дівчинки на Закарпатті: що не так з вироком та які шанси на справедливість
В країні немає правосуддя. В кого більше грошей той правий.
В більшості випадків ті якоби "офіційні" збори йдуть на приватні рахунки їхніх же фірм. Ми ж не бачим за номером рахунку кому вони належать, а по факту пару гривень йде в бюджет на державний рахуное, а основна сума йде на приватні компанії.akinak писав: ↑28 березня 2023, 16:38Коли я вчився, то у нас тільки по одному предмету так було, по філософії. Треба було купити книжку за 200 чи 300 грн. Я навчався на матфакі.
Як зараз? Я знаю, що є студенти, які не вчаться, а заносять, але чи залишилось що валять тих, кто вчиться? Чув, що в медицинських з цим найгірше.
Ще згадав. Перший загран я отримував в 2012 і то був капець. Потім як зробили ту біометрику теж був капець, але якось об'єктивно, народу було справді дофіга. Вже в 21му робив дітям і було без черг та швидко. Всі рази без хабарів, тільки офіційні ті збори.
Просто в Европі чи Штатах буде те саме. Якщо в районі гарні школи, лікарні та поліція, то там дорожче нерухомість. І люди заради школи просто переіжджають в інший район чи навіть місто. Нерівність є всюду, одні школи кращі інших, то не про коррупцию все ж таки.
Якби не суспільний резонанс, то справу би зам'яли. А скільки ще таких справ, що не набули розголосу?! Скільки ще в країні таких суддів, які виносять от такі ганебні вироки?
Так, доречі нагадали. Я в 12му році авто купував - дав гроші бігунку в мрео. А вже в 21му продавав і купував, то нікому не платив і зробив все без клопоту і нервів, через електрону чергу. То вже тут покращення, в мрео. Можливо там в них якісь хабарі, коли самі авто мутні. А так щоб спецом робились перешкоди - такого не бачив. А в 2012му бачив.Дід Панас писав: ↑28 березня 2023, 17:00В більшості випадків ті якоби "офіційні" збори йдуть на приватні рахунки їхніх же фірм. Ми ж не бачим за номером рахунку кому вони належать, а по факту пару гривень йде в бюджет на державний рахуное, а основна сума йде на приватні компанії.
Раніше часто реєстрував авто в МРЕО і сама реєстрація коштувала щось біля 100 грн (номерні знаки і техпаспорт) а по факту завжди було 500-600, де було і оформлення підписки на якийсь журнал "Безпека руху" чи щось таке, який ніколи не приходив і гроші за який отримував киівський начальник, потім оплата у якийсь місцевий благодійний фонд, який вже належав нашому начальнику, потім ще потрібно було сплатити саме в тому банку який скажуть з його завищеними комісіями, ну і гривегь 200 давалося бігунку, який бігав по кабінетах. Зараз цього вже немає в МРЕО, одне вікно, діджиталізація, все таке....але люди там працюють ті ж, що і раніше працювали і які звикли жити на широку ногу, тому впевнений, що є інші якісь способи отримувати хабарі.