Аналогично.

Аналогично.
надо знать магазинчики на базаре. вот есть один магазинчик с крупами, их там прям много всяких разных продается. я прихожу раз в месяц и покупаю допустим кус-кус и гречку по полкило. все быстро/вежливо/с бесплатными пакетами. а есть другие точки, где не вежливо и куда я не хожуakinak писав: ↑27 березня 2023, 22:33Раз затронули продавцов.
Объясните, почему коммерция в Че такая слоупочная? Тут чтобы купить что угодно надо потратить прям овер дофига времени. Причем везде - будь то Сильпо, где типа сеть, или магазинчик на базаре. Более-менее скорость обслуживания на сетевых заправках, и то не всегда. Самая жесть - в чисто локальных магазинах обуви-одежды. В каком-нить ТРЦ Проспект которые.
Почему так?
Может воруют часто ? Хз во Львове в вайкики один магнит на вещь, но терминалы там пипец тугие, долго приходиться ждать пока он оживет и можно будет телефон приложить, отсюда и прям очереди там дикиеakinak писав: ↑27 березня 2023, 22:33Раз затронули продавцов.
Объясните, почему коммерция в Че такая слоупочная? Тут чтобы купить что угодно надо потратить прям овер дофига времени. Причем везде - будь то Сильпо, где типа сеть, или магазинчик на базаре. Более-менее скорость обслуживания на сетевых заправках, и то не всегда. Самая жесть - в чисто локальных магазинах обуви-одежды. В каком-нить ТРЦ Проспект которые.
Возьмем к примеру вайкики. На каждой вещи по 2-3 магнита. Пока каждый отлепят можно просто состарится и умереть. При этом вещи там копеечные. Но по 2-3 магнита. Ни в Турции ни в Киеве в вайкики такой параноии нет и там боль-мень оперативно.
Почему так?
Як не з'їм, то понадкушую...
У вас якісь дивні стереотипи менталитетів, які не мають нічого спільного з реальністю.Jillian писав: ↑27 березня 2023, 22:47Як не з'їм, то понадкушую...
Не роби нічого задарма...
А що я з цього буду мати?...
Це тези які раніше були характеристикою українців. Але вони міняються. По крайній мірі багато хто до цього прагне. Ось головна відмінність європейського сприйняття від москальського та американського де до сих пір людина відчуває радість від того що "наколола" іншу людину. Тваринні інстинкти, іншого немає пояснення. І цим не варто пишатись...
А якщо ти є мультиміліонером, то тоді це вже дає право предвзяти відноситись до працівників сфери послуг?! Боюсь навіть подумати, що дозволяється робити міліардерам, згідно вашої логіки
Я сказав, що не тратив б час на те щоб повернутись в магазин на повернення чи доплату пари гривень - не важно, бо мені шкода мого часу, який би я потратив на це. Так апофеоз історії - продавець той ще й недовольний був, бо йому теж потрібно було тратити час на перерахунок, при чому тут місячний оклад?!Jillian писав: ↑27 березня 2023, 23:14А якщо ні? То є право? Кожен може помилитись. І не варто всю відповідальність покладати на винного. Можливо його помилка була від непрофесійності і коштувала місячної зарплатні. Нема бажання прийти і допомогти людині - не мені бути суддею. Саме байдужість до подібних вчинків і породило сучасну війну в країні.
Особливо викликає усмішку думка осіб що зараз перебувають за межами країни.