Гучний скандал в ефірі. Як співак Іво Бобул образив ведучу Емму Антонюк та пішов з інтерв'ю

Вільне спілкування
kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1765 разів
Контактна інформація:

Re: Гучний скандал в ефірі. Як співак Іво Бобул образив ведучу Емму Антонюк та пішов з інтерв'ю

Повідомлення kreativ » 28 лютого 2023, 15:54

Master писав:
28 лютого 2023, 15:47
Меркантильность – это особенность характера человека, выражающаяся в проявлении необоснованной тяги к извлечению выгоды от любой ситуации, рассудительности и чрезмерного прагматизма. Корыстные люди выжимают максимум пользы из личных и дружеских отношений.

необоснованной...

интересно ... а чем необоснованной ?

и чрезмерного ...

выжимают максимум пользы ...

как бы нормально ? или нет?

где граница ? необоснованной /обоснованной и чрезмерного ?

наверное у каждого она своя...
Наверное, потому что брак это про чувства, а не про рассчет.

С другой стороны такой мезальянс убирает многие проблемы, что рушат браки построенные на чувствах и в момент столкновения с суровым бытом.

Я таких не знаю и мне видится в долгой перспективе такие затеи заведомо провальными (с редкими исключениями, ага).

bucovinec
Постійний користувач
Дякував (ла): 195 разів
Подякували: 236 разів

Re: Гучний скандал в ефірі. Як співак Іво Бобул образив ведучу Емму Антонюк та пішов з інтерв'ю

Повідомлення bucovinec » 28 лютого 2023, 15:55

► Показати

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2869 разів

Повідомлення Master » 28 лютого 2023, 15:55

kreativ писав:
28 лютого 2023, 15:54
Наверное, потому что брак это про чувства, а не про рассчет.

С другой стороны такой мезальянс убирает многие проблемы, что рушат браки построенные на чувствах и в момент столкновения с суровым бытом.

Я таких не знаю и мне видится в долгой перспективе такие затеи заведомо провальными (с редкими исключениями, ага).
Как кому фортит.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 350 разів
Подякували: 964 рази

Повідомлення Дід Панас » 28 лютого 2023, 16:21

Vov4ik писав:
28 лютого 2023, 15:21
Шошошо? Амери платять по 400$ баксів, щоб посидіти (без сексу) з тугим телям, яке ні бе ні ме не може сказати? Ето шотА новЄнькоє. Я, коли там був, то прям таких щедрих не помічав масово. Хлопець ,,з села,, який тут залишився, мав б за той час, що разом вже зрозуміти, що то є шльондровита курка і не витрачати свій час. НО єсІ лох...
Саме так, за посидіти...з надією, що після 2-3 вечері їм щось вдасться.
А як ти міг помітити, якщо ти не "шльондровита курка" )), та й такими історіями особливо не діляться. А пікапери є з обох сторін, тільки чоловіки розводять на секс, а жінки на гарне і дороге життя.
А у "хлопця з села" думаєш ще є багато варіантів щоб знайти кохання, якщо взагалі якісь є... на сільских дискотеках вже всіх розібрали, а ті хто помолодше не ведуться і грошей на шльондр нема, та й то вже не кохання буде - от і залишається жити згадками про минуле.
Отака х...ня, малята

13ый воин
Експерт
Дякував (ла): 555 разів
Подякували: 390 разів

Повідомлення 13ый воин » 28 лютого 2023, 16:38

то не ведущая, а фитюлька, все правильно сделал, журналист должен быть профессионалом, а не перебивать. Боба - молодца!
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 259 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 28 лютого 2023, 16:50

Дід Панас писав:
28 лютого 2023, 16:21
Саме так, за посидіти...з надією, що після 2-3 вечері їм щось вдасться.
А як ти міг помітити, якщо ти не "шльондровита курка" )), а пікапери є з обох сторін, тільки чоловіки розводять на секс, а жінки на гарне і дороге життя.
А у "хлопця з села" думаєш ще є багато варіантів, якщо взагалі якісь є... на сільских дискотеках вже всіх розібрали, а ті хто помолодше, вже не ведуться, і грошей на шльондр нема.
Помітив ставлення людей до грошей (амерів), які могли собі дозволити залишати великі $ за вечерю. Але, то і справді ( як то кажуть у вас ,,in my opinion) :-D . І там, де я був, було багато наших дівчат мого віку, тому, я багато чого ,,бачив,,. І ще тоді зробив висновки, що шльондровитими не стають по прибуттю, а ВЖЕ їдуть туди такими. (Я про характер, а не примус). І це не треба бути якимось екстрасенсом, щоб побачити по людині (коли ти з нею спілкуєшся/живеш) шльондровита вона чи ні.

Про хлопця з хутора, написав виходячи із вашого тексту. На рахунок хлопця, то таке.... Моя думка більше стосується чоловіка/дружини. Якщо він зрозумів, хто його дружина тільки після того, як вона пішла по х......то в першу чергу, лошара він. Бо, ще раз кажу, то знатно добре читається по людині ( про статистичну похибку не будемо 8-) ).

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 01 березня 2023, 07:35

Аншлаг однако...
:-D
Screenshot_20230301_071304_Facebook.jpg

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 01 березня 2023, 07:58

А я вот узнал, что оказывается, у него была жена Лилия Сандулесу (вроде как 3я), это был ее 4 или 6й муж, потом они развелись и то была драма на всю страну. То есть становится понятным, откуда у него этот опыт про меркантильных женщин. Открыл для себя желтые страницы украинского шоубиза нулевых.

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 02 березня 2023, 07:49

FB_IMG_1677736111331.jpg

KVadik
Доцент
Дякував (ла): 1067 разів
Подякували: 1465 разів
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 02 березня 2023, 08:09

Не дивився що там за "скандал", мені якось не цікаві ні Бобул ні Антонюк, але здається то просто піар. Вже мало хто пам'ятав хто такий Бобул і ще менше хто знав хто така Антонюк, а тепер майже з кожною праски це вилазить. 🤪
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw

Відповісти

Повернутись до “Балачки”