Оплата проезда через EasyPay

Вільне спілкування
akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Re: Оплата проезда через EasyPay

Повідомлення akinak » 28 лютого 2023, 09:21

Master писав:
28 лютого 2023, 09:10
меня очень легко опровергнуть - реальным примером, но его пока нет.
если будет - то заберу все свои слова назад!
Я не приведу примера, как ЧТУ сняли денег. Потому что я не пользуюсь их услугами.
Пример, как у меня карты уходят в минус. Я делаю виртуальные карты с 0 лимитом для оплат всяких хостингов, ютуба, нетфилкса, джиры и прочих сервисов. Ну и там еще эпл для детей туда же. Это специально виртуальная карту, куда я закидываю какие-то суммы, примерно зная сколько нужно. Лимит там кредитный 0.
В какой-то момент времени (обычно 1-го числа) часть сервисов начинает резко ломится за деньгами. И таки снимают их, даже если на карте недостаточно денег. Чаще сервисы получают ошибку, мне приходит письмо, я закидываю нужную сумму.
Но иногда и снимают в минус. Так может быть с сотнями сервисов, из популярных у нас - уклон, убер, вольт, страховые регулярные, эйпл и гугл, ну и так далее и тому подобное. Это указано и в договорах услуг сервисов, и в договоре про карту. Может ли ЧТУ так - я не знаю, но особой разницы между эплом и ЧТУ не вижу.
А ваш аргумент - этого не может быть, потому что не может быть никогда и точка.

Добавлю скрин с карты Приват, хотя и на моно такие ситуации были
354069C0-B1C8-4132-A2D0-44BF127D254E.png

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2815 разів
Подякували: 2868 разів

Повідомлення Master » 28 лютого 2023, 09:25

Не вижу ничего общего между ЧТУ и вышеперечисленными сервисом.
Там по договору у вас есть регламентные платежи
Тут их нет.
Тут просто разовая услуга
И ещё раз.
Тут про конкретный случай с оплатой в транспорте.
А не вообще.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 25 квітня 2023, 14:09

Screenshot_20230425_135440_Facebook.jpg

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 25 квітня 2023, 14:54

«На транспорті катайте – 50% кешбеку забирайте»
(далі – Правила та Акція відповідно)

1. Організатор, партнер та виконавець Акції
Організатор Акції – АТ КБ «ПриватБанк», адреса: вул. Грушевського, 1Д, м. Київ, 01001, Україна, ЄДРПОУ 14360570 (далі – Організатор/Банк).

2. Учасники Акції
В Акції можуть брати участь громадяни України, іноземні громадяни та особи без громадянства, які в установленому законом порядку отримали реєстраційний номер облікової картки платника податків України (далі – РНОКПП), що на час участі в Акції досягли 18 років, які є власниками карток «Універсальна»/«Універсальна Gold», емітованих Організатором (далі – Учасник або Учасники).

3. Місце й строк проведення Акції
3.1. Акція проводиться для Учасників на території таких міст України: Вінниця, Дніпро, Дружківка, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Ізмаїл, Кам’янське, Конотоп, Кременчук, Кривий Ріг, Львів, Миколаїв, Одеса, Олександрія, Рівне, Слов’янськ, Суми, Ужгород, Хмельницький, Черкаси, Чернівці.
3.2. Період проведення Акції: з 24 квітня до 24 липня 2023 року включно (далі – Період Акції).

4. Інформаційна підтримка Акції
4.1. Ці Правила Акції буде опубліковано на офіційному сайті Організатора за прямим посиланням: https://newpromos.privatbank.ua/ (далі – Сайт).
4.2. Організатор може змінити та/або доповнити ці Правила протягом усього Періоду Акції. Зміна та/або доповнення Правил можливі в разі їх затвердження Організатором. Такі зміни й доповнення набувають чинності після опублікування на Сайті, якщо інше не буде спеціально визначене безпосередньо змінами/доповненнями до цих Правил.
4.3. Якщо Учасник бере участь в Акції після внесення змін до Правил, то вважається, що такий Учасник погодився зі змінами до Правил.
4.4. Якщо з будь-якої причини, що перебуває поза межами контролю Організатора, будь-який етап цієї Акції неможливо провести так, як це заплановано, і така причина впливає на виконання, безпеку, коректність визначення результатів та/або належне проведення Акції, Організатор може на власний розсуд скасувати, анулювати, припинити, змінити чи тимчасово припинити проведення Акції, а також визнати нечинними в межах Акції будь-які здійснені транзакції тощо.

5. Умови участі в Акції
5.1. Для участі в Акції потрібно протягом Періоду Акції:
5.1.1. зареєструватися в Акції:
через мобільний додаток Приват24, натиснувши кнопку «Підключити кешбек» у повідомленні від Організатора з пропозицією зареєструватися в Акції та умовами участі в ній;
через електронний лист від Організатора з пропозицією зареєструватися в Акції та умовами участі в ній, натиснувши кнопку «Підключити кешбек»;
ввівши фінансовий номер телефону на Сайті за прямим посиланням: https://newpromos.privatbank.ua/;
5.1.2. вчинити такі дії протягом Періоду Акції:
5.1.2.2. розрахуватися за допомогою смартфона та QR-кода карткою «Універсальна»/«Універсальна Gold», емітованою Організатором, у будь-якому міському транспорті (Вінниця, Дніпро, Дружківка, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Ізмаїл, Кам’янське, Конотоп, Кременчук, Кривий Ріг, Львів, Миколаїв, Одеса, Олександрія, Рівне, Слов’янськ, Суми, Ужгород, Хмельницький, Черкаси, Чернівці), обладнаному QR-кодами, у Період Акції (далі – Акційна транзакція). Акційна транзакція здійснюється за допомогою таких видів платіжних засобів, емітованих Організатором (далі всі разом – Картка (-и)):
платіжна картка «Універсальна»/«Універсальна Gold»;
смартфон, на якому встановлено додаток Приват24.
Учасник Акції за Період Акції може здійснити необмежену кількість Акційних транзакцій.

6. Фонд заохочень Акції
6.1. Заохоченням Акції є повернення грошових коштів у сумі 50% від вартості поїздки на поточний рахунок Учасника Акції, відкритий Організатором (далі – Заохочення).
6.2. Максимальна сума Заохочення – 250 грн на місяць (або 310,56 грн з урахуванням ПДФО).
6.3. Максимальна сума Заохочення за одну Акційну транзакцію становить не більше ніж 50 грн.

Keon
Поважний користувач
Дякував (ла): 738 разів
Подякували: 669 разів

Повідомлення Keon » 28 квітня 2023, 13:56

:-)
Вкладення
IMG_1796.png

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 28 квітня 2023, 14:33

Keon писав:
28 квітня 2023, 13:56
:-)
да еще сделают возможность пополнения школьных карточек , для того чтобы ими можно было оплачивать в маршрутках (7 грн)

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 21 листопада 2023, 09:49

приват уже 3 й раз даёт кешбек за проезд 50%.
Вкладення
Screenshot_20231121_095041_Browser.jpg
Screenshot_20231121_094652_Privat24.jpg

Відповісти

Повернутись до “Балачки”