Экономия электроэнергии
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 808 разів
Re: Экономия электроэнергии
Бідні Чернівці. Стільки бомбили і вже аварійні відклбчення. А у Львові всього кілька вибухів було(стрьомно до речі, хоч і далеко було) але ніяких відключень аварійних. Мало того - замість 4 годинного відключення - всього 2 годинний
- bucovinec
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 195 разів
- Подякували: 236 разів
Така роль дальньої провінції. Нікому не потрібна. Ні центральній владі, ні ворожим ракетам.
От такий дальний апендицит, який практично оминув і першу і другу світові війни. Хоч в цьому плюс нашого регіону
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
Хз. Зараз у Львові, то щось явно не на дві години тут відключали. Хоча на ресепшені сказали, що до сьогодні у цьому районі, взагалі майже не вимикали
-
- Досвідчений
- Дякував (ла): 145 разів
- Подякували: 83 рази
доречі, прийшла рекламка з розетки на пошту - знижки на стнції-генератори.
Ціни реально впали...
ясно, що із-за того що відмінили мито, але і попиту вже такого немає..
от думаю, може щось купити, хай лежить... ще може ой як знадобитися
Ціни реально впали...
ясно, що із-за того що відмінили мито, але і попиту вже такого немає..
от думаю, може щось купити, хай лежить... ще може ой як знадобитися
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
Ага, роль. Роль постачання ,,м'яса,, на війну. Два дні ландаю вздовж і поперек Львова. Ніде не бачив, щоб хтось ходив з папками, тягали пацанів, затягували у автобуси. У Че б 17 повісток за день улупили із такими походеньками по місту.
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
Ну ... хз.
Я по Ч тоже хожу каждый день с начала войны , но ни меня ни разу не тормозили , ни при мне никого не паковали.
Не спорю что это есть , по рассказам очевидцев , но не так как ты описал.
Вот Креатив тоже по 3 раза в день ходит по центру на укр почту, базар , по делам и вроде тоже все ок.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- bucovinec
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 195 разів
- Подякували: 236 разів
Я мав на увазі стратегічне значення регіону, воно нікому не цікаве, хіба окрім Румунії, в історичному розрізі
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1759 разів
- Контактна інформація:
я то хожу и вот лично не соприкасался с подобным. разве что менты проверяли документы в первые месяцы - это было раз 5-7.Master писав: ↑11 лютого 2023, 11:09Ну ... хз.
Я по Ч тоже хожу каждый день с начала войны , но ни меня ни разу не тормозили , ни при мне никого не паковали.
Не спорю что это есть , по рассказам очевидцев , но не так как ты описал.
Вот Креатив тоже по 3 раза в день ходит по центру на укр почту, базар , по делам и вроде тоже все ок.
однако, я же видел несколько раз сотрудников военкомата, что ходили от подъезда к подъезду на челюскинцев. там просто один парень имеет приметные особенности внешности и я точно помню, как он же мне в военкомате в первый день мобилизации выписывал документ о постановке на учет. и явно они не просто так гуляют по подъездам.
второй момент в том, что на днях родственнику вручили повестку на соборке, просто на тротуаре. и с его бекграундом в виде медицинского образования+опыта работы на скорой+военной кафедрой и офицерского звания+возраст порядка 40 лет - по беспределу вполне могли мобилизировать.
но также у него серьезные проблемы со зрением и в ходе прохождения врачебной комиссии получил цивилизованно отсрочку и пошел домой.