Велика війна (обговорення)

Вільне спілкування

Що буде далі?

Продовження війни на виснаження
18
58%
Заморожування війни
7
23%
Перемога
6
19%

Всього голосів: 31

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2815 разів
Подякували: 2868 разів

Re: Велика війна - скоро один рік

Повідомлення Master » 02 лютого 2023, 23:07

Keon писав:
02 лютого 2023, 23:02
Я тебе написал СВОЕ мнение (про 2-3 года из которых уже год прошел), которое я сформировал на основе того, что я знаю. Еще раз повторю я экспертам не верю от слова совсем (про количества оружия, солдат, техники, ракет и тд).
Ну я не смеялся над твоим.
Почему тебе смешно моё?
Подождём и увидим кто был прав.
Тот и будет смеяться.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Дерзкий
Доцент
Дякував (ла): 491 раз
Подякували: 722 рази

Повідомлення Дерзкий » 02 лютого 2023, 23:10

akinak писав:
02 лютого 2023, 23:00
Де наша ядерна зброя, яка була? Де наші танки, які були. Чому дозволили все знищити, поіхали за кордон а зараз в нас питаєте за незалежність. Де ядеркі наші?
Ядерку віджали штати і росія. Нікому не потрібна була країна по серед Європи з ядерною зброєю і незрозумілим, непередбачуваним керівництвом. Це назвали Будапештським меморандумом. Проте, штати зараз нам активно допомогають, за що їм дякуємо. А те, що ми далі просрали другий військовий арсенал в Європі, це вже наша заслуга.
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 02 лютого 2023, 23:14

Дерзкий писав:
02 лютого 2023, 23:10
Ядерку віджали штати і росія. Нікому не потрібна була країна по серед Європи з ядерною зброєю і незрозумілим, непередбачуваним керівництвом. Це назвали Будапештським меморандумом. Проте, штати зараз нам активно допомогають, за що їм дякуємо. А те, що ми далі просрали другий військовий арсенал в Європі, це вже наша заслуга.
Наша - то кого саме з нас? І тобі і мені на той час було 7-10 років. А от до когось тут є питання.

akinak
Адміністратор

Повідомлення akinak » 02 лютого 2023, 23:19

А по сабжу так скажу.
Война будет долго, еще 5-8 лет, и будет похожа на ирано-иракскую. москали будут гнать своих мобиков, а наши героически мобилизованные герои тоже будут. И на встречных курсах мы их будем убивать (но иногда и они нас).

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 349 разів
Подякували: 963 рази

Повідомлення Дід Панас » 02 лютого 2023, 23:20

akinak писав:
02 лютого 2023, 23:00
Де наша ядерна зброя, яка була? Де наші танки, які були. Чому дозволили все знищити, поіхали за кордон а зараз в нас питаєте за незалежність. Де ядеркі наші?
Ну я так само лютую з цього приводу, більше того - ракети якими по нас запускають, це були наші ракети які Україна передала Росії ще у 1990-х роках у рамках Будапештського меморандуму.

"Чому дозволили знищити" - а чому не обрали Чорновола і чому обирали Кучму і Януковича і хто їх обирав? Хто був при в керівництві СБУ і РНБО, армії в їхній час? Так, росія вже тоді готувалася проковтнути Україну і вміло йшла до своєї цілі. А ваші батьки повелися братство народів, дешевий газ і обіцянкам що скасують військову службу саме для вас - тих, хто зараз боронить нашу країну зараз і розплачується за ці всі помилки своїми життями, тому так легко і розсталася з рештками зброї.
Отака х...ня, малята

akinak
Адміністратор

Повідомлення akinak » 02 лютого 2023, 23:25

Дід Панас писав:
02 лютого 2023, 23:20
Ну я так само лютую з цього приводу, більше того - ракети якими по нас запускають, це були наші ракети які Україна передала Росії ще у 1990-х роках у рамках Будапештського меморандуму.

"Чому дозволили знищити" - а чому не обрали Чорновола і чому обирали Кучму і Януковича і хто їх обирав? Хто був при в керівництві СБУ і РНБО, армії в їхній час? Так, росія вже тоді готувалася проковтнути Україну і вміло йшла до своєї цілі. А ваші батьки повелися братство народів, дешевий газ і обіцянкам що скасують військову службу саме для вас - тих, хто зараз боронить нашу країну зараз і розплачується за ці всі помилки своїми життями, тому так легко і розсталася з рештками зброї.
Позвонил бате, спросил, за кого он голосовал. Говорит за Кравчука. Ну ппц.

Дерзкий
Доцент
Дякував (ла): 491 раз
Подякували: 722 рази

Повідомлення Дерзкий » 02 лютого 2023, 23:34

akinak писав:
02 лютого 2023, 23:14
Наша - то кого саме з нас? І тобі і мені на той час було 7-10 років. А от до когось тут є питання.
Це трохи не по темі, але я тобі відповім. Те покоління з народження виховували, як совецкого человека. Не лізь куди тобі не треба, не виділяйся, будь як всі, партія краще знає, як тобі жити і тому подібне. А всіх хто був не згоден, або саджали в тюрму, або знищували. Тому, нічого вони тоді не могли вирішувати. Та і зараз не набагато більше. Совецку прошивку не так легко змінити. Подивись хоча б на Мастера. :-D
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2815 разів
Подякували: 2868 разів

Повідомлення Master » 02 лютого 2023, 23:40

akinak писав:
02 лютого 2023, 23:19
А по сабжу так скажу.
Война будет долго, еще 5-8 лет, и будет похожа на ирано-иракскую. москали будут гнать своих мобиков, а наши героически мобилизованные герои тоже будут. И на встречных курсах мы их будем убивать (но иногда и они нас).
Ок , а когда они назовут войну войной ?
Или так и будет сво ?
Через месяц ? Два ? Год ?
Просто пока у них 90 % не считают это войной.

Что бы так долго воевать нужна все таки война...
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

akinak
Адміністратор

Повідомлення akinak » 02 лютого 2023, 23:46

Master писав:
02 лютого 2023, 23:40
Ок , а когда они назовут войну войной ?
Или так и будет сво ?
Через месяц ? Два ? Год ?
Просто пока у них 90 % не считают это войной.

Что бы так долго воевать нужна все таки война...
Им вообще пох, их не бомбят же. Ну где-то в провинциях кого-то мобилизуют. Им пох, в год больше рождается, чем мы убиваем.
Ну пример просто. У нас ракета попала в дом - 3 дня все были в шоке. У них самолет в ростове упал на подъезд - кто вообще заметил?

bucovinec
Постійний користувач
Дякував (ла): 195 разів
Подякували: 236 разів

Повідомлення bucovinec » 02 лютого 2023, 23:50

Дід Панас писав:
02 лютого 2023, 23:20

То не штати з росією нагнули, а кравчук сам нагнувся. Особливо розізлило, коли німеччина вказала на те, що будапештські гарантії, то клаптик паперу і нічого більшого. От так, поміняли ядерну зброю і стратегічну авіацію на фантик.
А Юля ракети(якими нас обстрілюють), віддала за знижку на газ.

Для мене цікаве порівняння з іншими схожими на нас країнами, як вони защихали СВОЇ ІНТЕРЕСИ.

Можна легко загуглити, скільки Польша, Румунія та Туреччина отримали інвестицій і траншів від штатів та ЄС.
Скільки Греції дали допомоги в кризу? Близько 300 млрд. Подивіться розмір і кількість населення Греції та України.

Нам дали 5 млрд для підтримку майдану, потім з горем пополам ще траншів на пару мільярдів...

Грубо і цинічно напишу, що якщо вже торгувати нац інтересами, то не за три копійки.

2 мая 2018 г. — Польша получила от ЕС за 14 лет членства 147,6 млрд евро, в то же время Варшава заплатила в общий європейського бюджет 48,4 млрд евро.

"Политика — это концентрированное выражение экономики." Хоч в цьому Ленін був правий. Треба дивитись спершу на числа, а не на емоції, на які нас розводять СМІ та їхні власники
Востаннє редагувалось 02 лютого 2023, 23:52 користувачем bucovinec, всього редагувалось 1 раз.

Відповісти

Повернутись до “Балачки”