Ну я не смеялся над твоим.
Почему тебе смешно моё?
Подождём и увидим кто был прав.
Тот и будет смеяться.
Ну я не смеялся над твоим.
Ядерку віджали штати і росія. Нікому не потрібна була країна по серед Європи з ядерною зброєю і незрозумілим, непередбачуваним керівництвом. Це назвали Будапештським меморандумом. Проте, штати зараз нам активно допомогають, за що їм дякуємо. А те, що ми далі просрали другий військовий арсенал в Європі, це вже наша заслуга.
Наша - то кого саме з нас? І тобі і мені на той час було 7-10 років. А от до когось тут є питання.Дерзкий писав: ↑02 лютого 2023, 23:10Ядерку віджали штати і росія. Нікому не потрібна була країна по серед Європи з ядерною зброєю і незрозумілим, непередбачуваним керівництвом. Це назвали Будапештським меморандумом. Проте, штати зараз нам активно допомогають, за що їм дякуємо. А те, що ми далі просрали другий військовий арсенал в Європі, це вже наша заслуга.
Ну я так само лютую з цього приводу, більше того - ракети якими по нас запускають, це були наші ракети які Україна передала Росії ще у 1990-х роках у рамках Будапештського меморандуму.
Позвонил бате, спросил, за кого он голосовал. Говорит за Кравчука. Ну ппц.Дід Панас писав: ↑02 лютого 2023, 23:20Ну я так само лютую з цього приводу, більше того - ракети якими по нас запускають, це були наші ракети які Україна передала Росії ще у 1990-х роках у рамках Будапештського меморандуму.
"Чому дозволили знищити" - а чому не обрали Чорновола і чому обирали Кучму і Януковича і хто їх обирав? Хто був при в керівництві СБУ і РНБО, армії в їхній час? Так, росія вже тоді готувалася проковтнути Україну і вміло йшла до своєї цілі. А ваші батьки повелися братство народів, дешевий газ і обіцянкам що скасують військову службу саме для вас - тих, хто зараз боронить нашу країну зараз і розплачується за ці всі помилки своїми життями, тому так легко і розсталася з рештками зброї.
Це трохи не по темі, але я тобі відповім. Те покоління з народження виховували, як совецкого человека. Не лізь куди тобі не треба, не виділяйся, будь як всі, партія краще знає, як тобі жити і тому подібне. А всіх хто був не згоден, або саджали в тюрму, або знищували. Тому, нічого вони тоді не могли вирішувати. Та і зараз не набагато більше. Совецку прошивку не так легко змінити. Подивись хоча б на Мастера.
Ок , а когда они назовут войну войной ?
Им вообще пох, их не бомбят же. Ну где-то в провинциях кого-то мобилизуют. Им пох, в год больше рождается, чем мы убиваем.
То не штати з росією нагнули, а кравчук сам нагнувся. Особливо розізлило, коли німеччина вказала на те, що будапештські гарантії, то клаптик паперу і нічого більшого. От так, поміняли ядерну зброю і стратегічну авіацію на фантик.Дід Панас писав: ↑02 лютого 2023, 23:20Ну я так само лютую з цього приводу, більше того - ракети якими по нас запускають, це були наші ракети які Україна передала Росії ще у 1990-х роках у рамках Будапештського меморандуму.
"Чому дозволили знищити" - а чому не обрали Чорновола і чому обирали Кучму і Януковича і хто їх обирав? Хто був при в керівництві СБУ і РНБО, армії в їхній час? Так, росія вже тоді готувалася проковтнути Україну і вміло йшла до своєї цілі. А ваші батьки повелися братство народів, дешевий газ і обіцянкам що скасують військову службу саме для вас - тих, хто зараз боронить нашу країну зараз і розплачується за ці всі помилки своїми життями, тому так легко і розсталася з рештками зброї.