кажуть мах.кількість мобіків,
яку може перетравити рфія
це до 100-150к.
Бляха, камінь в загальний город....ти хочеш сказати, що пацанів не затягують в машини? Ви, що, всі у розових окулярах, у країні фей ходите по вулиці? А якщо затягують, то про що це говорить? Далі, якщо людина має ,,два класи школи,, вона вже може скласти пазлkreativ писав: ↑07 січня 2023, 00:45так, поскольку камень в мой огород, то давай я отвечу. особенно на п.с. - я был в военкомате, хожу по 10-20к шагов по центру каждый день и чет я все никому не нужен. ну и слава богу да все правильно, потому как кому я такой нужен то?
насчет нагнетания - ну хз. а что намечается, на когда и как?
Нууу...це таке....з розряду...,,,две-три недели,,.....або ,,ракет практически не осталось,,.....а тут оПППП, і кажуть, що кацапи то ракети і клепати можуть самі.
О том и речь , что похоже на гадание на кофейной гуще.Vov4ik писав: ↑07 січня 2023, 11:49Нууу...це таке....з розряду...,,,две-три недели,,.....або ,,ракет практически не осталось,,.....а тут оПППП, і кажуть, що кацапи то ракети і клепати можуть самі.
Поки вони утілизіують всіх своїх зеків, для яких не треба натовського спорядження/одягу/зброї, головне кількість м'яса, то у нас у той час ушатується нормальне населення.
По новым правилам так уже не должно быть.
Нуууу, я не буду доказувати із піною у рота. Бо тут уже Креатив все сприймає відносно себе , ще й інші так почнуть . Я знаю, що ,,по правилам,, мало б багато бути чого інакше. ,,Але маємо те, що маємо ,, (с).