Не спеши .
Вот толко что попалось .
Не спеши .
З провідним Інтернетом я б не спішив розлучатися на Вашому місці. На скільки знаю у КС безлімітний Інтернет на справді не зовсім безлімітний, (по крайній мірі так було ще донедавна). Там дають 20 ГБ на максимальній швидкості, а далі швидкість обмежують, що хіба новини читати (текстовий варіант).
Так, так. А ще туєва хуча виплат від міжнародних організацій. Лише треба залишити дані банківської карти ))))
Наразі у мене в пакеті водафона лише 10 гіг. Використовую в середньому 2-3 на місяць. А провідний не працює коли не має світла. А світло є 2 рази по годині у денний період...Schneider писав: ↑21 грудня 2022, 22:55З провідним Інтернетом я б не спішив розлучатися на Вашому місці. На скільки знаю у КС безлімітний Інтернет на справді не зовсім безлімітний, (по крайній мірі так було ще донедавна). Там дають 20 ГБ на максимальній швидкості, а далі швидкість обмежують, що хіба новини читати (текстовий варіант).
а в мене на інтелекті проблеми були лише в перші дні. Після 4х годин відключень попадав сигнал від них. Зараз є постійноJillian писав: ↑21 грудня 2022, 22:59Так, так. А ще туєва хуча виплат від міжнародних організацій. Лише треба залишити дані банківської карти ))))
До речі хто зможе більш-менш толково роз'яснити відсутність оптики при відключенні світла? Хочу підняти бунт в "інтелекті". Або нехай роблять як має бути або нехай беруть 20% від абонплати (згідно з графіком відключень)...
Скажем так .
А хіба це мої проблеми? А чи є у них резервні батареї на моєму напрямку? Це питання стосується ще до аварійних відключень. Я проживаю у Кам'яні (Сторожинецький р-н). Навіть при пошкодженні будь-якої лінії під час буревію, грози поки у Михальчі не з'явиться електрика у нас інету немає. Навіть якщо є світло і навіть якщо у Михальчі відключили світло лише на годину...
Wi-fi. Вже проходили цю тему. Питання у мене лише одне. Чому ютуб дає 4к а тв навіть нд тормозить?