Стрельба на Воробкевича.

Обговорення останніх новин в регіоні
Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2815 разів
Подякували: 2868 разів

Re: Стрельба на Воробкевича.

Повідомлення Master » 06 жовтня 2022, 20:30

Дід Панас писав:
06 жовтня 2022, 20:17
У мене Glock 17, він не стріляє в автоматичному режимі, але у нього хороша скорострільність. На його базі виготовляють дуже обмеженою кількістю для спецпризначенців 18 модель з можливістю автоматичної стрільби.
На фото із затриманим стандартна обойма, а не збільшена, що вказує на те, що це швидще всього звичайний Glock 17.
Ще дивно, що ручка того пістолета сильно потерта на фото, щоб вона такою стала, потрібно щодня ним користуватись на протязі навіть не місяців, а роками.
Вот такие у нас п...лы.

Таких наверное во всем мире больше нет.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 635 разів
Подякували: 1758 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 06 жовтня 2022, 20:31

Дід Панас писав:
06 жовтня 2022, 20:17
У мене Glock 17
у меня в сша и у меня в черновцах - две больших разницы. а у тебя нет уточнения.

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 06 жовтня 2022, 20:33

kreativ писав:
06 жовтня 2022, 20:31
у меня в сша и у меня в черновцах - две больших разницы. а у тебя нет уточнения.
Все то ты хочешь знать.

:-D

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 348 разів
Подякували: 963 рази

Повідомлення Дід Панас » 06 жовтня 2022, 20:33

Master писав:
06 жовтня 2022, 20:06
Тот вроде не пострадал.
Писали , что в тот же день его видели в 20-00, на типографии.
Да хрен с ним.
Он там уже долгие годы.
А этот явно залетный не из местных.

И вроде не извращенец.
А вот кто он это другой вопрос.

Он скорее пистолетофил и телефонофил.
Чисто гіпотетично ситуація могла виглядати так - з Києва нашому начальнику могли сказати, або ловиш сьогодні маньяка, або завтра ти звільнений. От і зловили...
Отака х...ня, малята

Дід Панас
Адміністратор

Повідомлення Дід Панас » 06 жовтня 2022, 20:36

kreativ писав:
06 жовтня 2022, 20:31
Коли можна буде легально привезти в Че - обовязково привезу цю круту іграшку.
Отака х...ня, малята

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 06 жовтня 2022, 20:39

Дід Панас писав:
06 жовтня 2022, 20:36
Коли можна буде легально привезти в Че - обовязково привезу цю круту іграшку.
я даже загуглил, можно ли в самолете перевозить. ну логично, что в багаже и там еще ограничений ряд типа разобранное/в специальном закрытом кейсе. но и все упрется, в то что страна принимающая тебя с таким грузом должна быть "не против". вот тут пока загвоздка, ага

Дід Панас
Адміністратор

Повідомлення Дід Панас » 06 жовтня 2022, 20:48

kreativ писав:
06 жовтня 2022, 20:39
я даже загуглил, можно ли в самолете перевозить. ну логично, что в багаже и там еще ограничений ряд типа разобранное/в специальном закрытом кейсе. но и все упрется, в то что страна принимающая тебя с таким грузом должна быть "не против". вот тут пока загвоздка, ага
Якісь розмови зараз є про легалізацію короткоствола для населення, можливо після війни і дозволять.
Отака х...ня, малята

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 06 жовтня 2022, 21:01

еще слухов с фб

"Три дні чернівчани перебували в напрузі через маньяка-«педофіла», який в понеділок застрелив поліцейську. Сьогодні бійці спецпідрозділу КОРД ліквідували злочинця і, здавалося б, можна спокійно видихнути, якби не інсайдерські подробиці від колег-правоохоронців.
Термін «педофіл» я взяв у лапки не через власну безграмотність: щодо цього психічного відхилення в контексті зловмисника є беззаперечні сумніви.
Мені повідомили, що вбивця полісменки - професійний кіллер, який приїхав у Чернівці з напарником для виконання вбивства. Подейкують, що візит «гостей» координує кримінальний авторитет Володимир Загурський з метою «порішити» когось із чернівецьких.
Найімовірніше, що в недобудові стрілець опинився з розвідувальною метою, а місцеві сприйняли його за збоченця, який давненько на тому місці лякав школярів. Патрульні, прибувши на виклик, стали жертвами точних пострілів професійного вбивці, які однозначно непритаманні хворим педофілам. Ну і черговий переконливий факт - педофіли не вештаються закинутими будівлями з Глоком-17 і не зникають так легко на три доби з поля зору правоохоронців зі всієї області.
Кілер - уродженець АР Крим, а його колега до сих пір на волі десь бігає по місту, проте невдовзі сподіваємось що і він своє отримає.
Ось так нагадав про себе Загура: сидить в теплі за кордоном і скеровує вбивць у рідне місто. Переконаний, що далі буде. Про нові подробиці повідомлятиму згодом."

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 06 жовтня 2022, 21:31

kreativ писав:
06 жовтня 2022, 21:01
еще слухов с фб

"Три дні чернівчани перебували в напрузі через маньяка-«педофіла», який в понеділок застрелив поліцейську. Сьогодні бійці спецпідрозділу КОРД ліквідували злочинця і, здавалося б, можна спокійно видихнути, якби не інсайдерські подробиці від колег-правоохоронців.
Термін «педофіл» я взяв у лапки не через власну безграмотність: щодо цього психічного відхилення в контексті зловмисника є беззаперечні сумніви.
Мені повідомили, що вбивця полісменки - професійний кіллер, який приїхав у Чернівці з напарником для виконання вбивства. Подейкують, що візит «гостей» координує кримінальний авторитет Володимир Загурський з метою «порішити» когось із чернівецьких.
Найімовірніше, що в недобудові стрілець опинився з розвідувальною метою, а місцеві сприйняли його за збоченця, який давненько на тому місці лякав школярів. Патрульні, прибувши на виклик, стали жертвами точних пострілів професійного вбивці, які однозначно непритаманні хворим педофілам. Ну і черговий переконливий факт - педофіли не вештаються закинутими будівлями з Глоком-17 і не зникають так легко на три доби з поля зору правоохоронців зі всієї області.
Кілер - уродженець АР Крим, а його колега до сих пір на волі десь бігає по місту, проте невдовзі сподіваємось що і він своє отримає.
Ось так нагадав про себе Загура: сидить в теплі за кордоном і скеровує вбивць у рідне місто. Переконаний, що далі буде. Про нові подробиці повідомлятиму згодом."
viewtopic.php?f=2&t=67555&start=20#p602123

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 06 жовтня 2022, 22:03

Master писав:
06 жовтня 2022, 21:31
viewtopic.php?f=2&t=67555&start=20#p602123
ты видно невнимательно смотрел те 6 минут брифинга с начальником полиции и прокурором.
Пересмотри еще раз
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”