Декілька постів вище написав про це. Ті удари, може і не фатальні були, але свою ,,справу,, ,думаю, точно зробили.Дід Панас писав: ↑06 жовтня 2022, 01:57Щось не розумію як так сталось, що затриманий помер? На відео затримання він досить сильно пручається і виглядаю абсолютно здоровим. Видно що пару раз він отримав ногою по голові від цивільного, якщо ці удари були смертельними, то цивільний такий самий злочинець, як і педофіл якого ловили і повинен піти під суд. А може затриманий і зовсім не той педофіл, якого ловили , могли ж взяти першого попавшого прохожого - як тепер доказати? На відео саме так і виглядає, що цивільний хоче вбити затриманого прицільними ударами ногою по голові. Самосуд і махновщина ніколи до доброго не приведе. Дуже сумно що такі речі відбуваються у нашому місті.
Стрельба на Воробкевича.
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
Re: Стрельба на Воробкевича.
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
можно. но в УК это не описано.
и в случае на площади - это тоже было .
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Keon
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 738 разів
- Подякували: 669 разів
Сомневаюсь, что это был простой прохожий, скорее кто то из полиции в гражданскомДід Панас писав: ↑06 жовтня 2022, 01:57Щось не розумію як так сталось, що затриманий помер? На відео затримання він досить сильно пручається і виглядаю абсолютно здоровим. Видно що пару раз він отримав ногою по голові від цивільного, якщо ці удари були смертельними, то цивільний такий самий злочинець, як і педофіл якого ловили і повинен піти під суд. А може затриманий і зовсім не той педофіл, якого ловили , могли ж взяти першого попавшого прохожого - як тепер доказати? На відео саме так і виглядає, що цивільний хоче вбити затриманого прицільними ударами ногою по голові. Самосуд і махновщина ніколи до доброго не приведе. Дуже сумно що такі речі відбуваються у нашому місті.
- Master
- Легенда Форуму
На нет и суда нет...
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
У чоловіка знайшли при собі чотири телефони і батареї до них. Не простий чувачок.
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
- Master
- Легенда Форуму
Та ну .
Все извращенцы такие.
- Keon
- Поважний користувач
Спросил юриста на работе, он говорит есть статья под которую попадают показования писюна детям
Стаття 156. Розбещення неповнолітніх
1. Вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку, -
караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.
- Infra3Byk
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 165 разів
- Подякували: 197 разів
- Master
- Легенда Форуму
сильно не буду спорить , но не думаю, что под это подпадает показывание его где то издалека на улице.Keon писав: ↑06 жовтня 2022, 10:58Спросил юриста на работе, он говорит есть статья под которую попадают показования писюна детям
Стаття 156. Розбещення неповнолітніх
1. Вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку, -
караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.
если конечно это происходит дома или в другом закрытом пространстве , то да.
во всяком случае никогда не слыхал чтобы этих... как их там правильно - эксгибиционистов, привлекали и тем более судили.
- Keon
- Поважний користувач
А ты уверен, что он из далека показывал ?Master писав: ↑06 жовтня 2022, 11:15сильно не буду спорить , но не думаю, что под это подпадает показывание его где то издалека на улице.
если конечно это происходит дома или в другом закрытом пространстве , то да.
во всяком случае никогда не слыхал чтобы этих... как их там правильно - эксгибиционистов, привлекали и тем более судили.