Что нужно для поездки на своем авто в Болгарию?
- Виктор Ф.
- Активіст
- Контактна інформація:
Re: Что нужно для поездки на своем авто в Болгарию?
а что там есть за приколы с выхлопами? для одних авто можно заежать в город -для других нельзя 
- advanced member
- Поважний користувач
я еду с субботы на воскресенье (ночью), трасса пустая, города тоже, ментов нет.
еду через Бухрест, через город.
веньетки не забыть купить!! доки все в тур компании можно сделать - страховки, грин карту, визы.
за ремни никто не спрашивал ниразу, я сзади вообще сиденья раскидываю и дети всю дорогу валяются )
за тонировку тоже не напрягали, у меня 30%, даже трещина есть на стекле и ничего .
весь путь есть на харде с регистратора, туда и обратно.
отрывок:
еду через Бухрест, через город.
веньетки не забыть купить!! доки все в тур компании можно сделать - страховки, грин карту, визы.
за ремни никто не спрашивал ниразу, я сзади вообще сиденья раскидываю и дети всю дорогу валяются )
за тонировку тоже не напрягали, у меня 30%, даже трещина есть на стекле и ничего .
весь путь есть на харде с регистратора, туда и обратно.
отрывок:
Привіт! Хто їздив у минулому році до Болгаріі,через Калараші-Сілістра,підкажіть ,яка оплата парому для автомобілів типу мінівен 8+1.Дякую!
- Buxx
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 30 разів
минулого року легкові були по 35 лей, а буси в 2 рази дорожче.dARCY писав:Привіт! Хто їздив у минулому році до Болгаріі,через Калараші-Сілістра,підкажіть ,яка оплата парому для автомобілів типу мінівен 8+1.Дякую!
2 роки тому за віто пасажир просили як за бус. якщо шпрехаєш по румунськи, то може і вийде їх переконати, що це категорія В.
але тепер, завдяки автобану, краще їхати на негру-воде.
так знаходив на румунському сайті 70 леїв,дехто з наших домовлявся за 40,непонятка.також думаю їхати на Негру Вода,але,як краще ,через Бузеу,чи БраЇла? Ніколи не Їхав по цьому маршруту,як там трафік на А2 дуже інтенсивний? Кажуть на ділянці після зЇзду з автобану в сторону Негру Вода, багато фур і поворотів на 90 градусів 
- Buxx
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 30 разів
Я їхав через Браілу - http://goo.gl/maps/4XhTA (навіть по гуглу це найшвидший маршрут, напевно не просто так).
А2 там по три смуги, 130-160 всі їдуть спокійно, а далі відрізок після А2 невеликий і взагалі було дуже мало машин (може просто так повезло).
Через Бузеу теж їхав з Калараші, то участок від Слобозії був не дуже (хоча все одно краще ніж у нас по області). В цілому думаю, що через Браілу краще.
А2 там по три смуги, 130-160 всі їдуть спокійно, а далі відрізок після А2 невеликий і взагалі було дуже мало машин (може просто так повезло).
Через Бузеу теж їхав з Калараші, то участок від Слобозії був не дуже (хоча все одно краще ніж у нас по області). В цілому думаю, що через Браілу краще.