взагалі то смайлик дражнитися
але кожен розуміє те, що йому ближче
взагалі то смайлик дражнитися
вибач, але нічого не можу сказати по цій темі, тобі мабуть видніше які вони
Ага, особливо з такою якістю, як у тебе. Ти, для початку, навчися свої думки якісно в слова конвертувати, а тоді може хтось і буде з тобою конструктивну бесіду вести.
Якось просив пофіксити проблему з постами фейсбука. Так до тепер ця проблема не вирішена. До того, просив прикрутити на форум можливість вставляти пости з Телеграма. Ситуація аналогічна. Може пора все ж таки закрити цей форум, якщо немає часу на нього?
Це не манія, це комплекси. Його певно в дитинстві часто ображали, того він тепер так себе поводить. Як він сам каже - захищається. А кращий захист - це напад. От він і хамить тут всім.Nero писав: ↑26 серпня 2022, 11:45ну так от подивись навіть на свої повідомлення. В тебе таки якась манія когось принизити, обгадити, якщо тобі недовподоби та тематика.
Приклад - твоє повідомлення вище. А ще інший приклад - то, з чого відновилась тема.
А дістав мене один старий пердун. Який за маскою анонімності відчув себе героєм. Лиш від героя в нього були тільки труси поверх штанів. І ті обісрані. Але то таке. А якби все було, як ти кажеш - ти давно був би в бані. А про кадик вирвати - так вирви, чого на форумі розпинатися?
так ти не прикидайся що нічого не розумієш(легше всього косити під **рника)Дерзкий писав: ↑26 серпня 2022, 15:48Ага, особливо з такою якістю, як у тебе. Ти, для початку, навчися свої думки якісно в слова конвертувати, а тоді може хтось і буде з тобою конструктивну бесіду вести.
А ще, не завадило б до психолога сходити, щоб від своїх комплексів позбутися, може за одно він тебе він твого постійного хамства позбавить.
дивний ти Філософ(стрєлочнік)
Молодець. Своїм постом ти підтвердив всі мої слова. І про комплекси, і про хамство. Ось саме через таких, як ти, багато хто пішов з цього форуму і певно тут залишаться тільки такі як ти. Бажання вести з тобою дискусію не маю. Іди в напрямку російського воєнного корабля.