Підкажіть по покупці телевізора
- MenDoza
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 10 разів
- Подякували: 7 разів
Підкажіть по покупці телевізора
Підкажіть по покупці телевізора. Цікавить привезений з європи тв бренду SONY. Ринок не вивчав а заказувати в інтернеті з доставкою щось не дуже хочеться. Дякую всім хто відгукнеться. Писати бажано в приватні.
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 351 раз
- Подякували: 965 разів
Re: Підкажіть по покупці телевізора
Якщо хочеться зекономити то я б краще купив новий Китай на андроїді , чим юзаний тв позаминулого покоління.
Отака х...ня, малята
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
Смарт ТВ быстро устаревает. Проще тогда хороший телек и менять андроид коробочку
- Дід Панас
- Адміністратор
Не люблю коробочки, тому й порадив новий Китай зразу на андроїді
Отака х...ня, малята
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 260 разів
- Подякували: 251 раз
Якщо не помиляюся, то зі смартом тв буде шустріший. Приставки теж застарівають швидко, як і телевізори.
Востаннє редагувалось 20 серпня 2022, 21:42 користувачем Vov4ik, всього редагувалось 1 раз.
- Дід Панас
- Адміністратор
Тому що ніхто не возить нові є Європи. Ціни в магазинах практично не відрізняються і плюс митниця і дорога. Хіба цікавить якась особлива модель , не представлена на нашому ринку, тоді звертатись до сірих дилерів
Отака х...ня, малята
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Ну до войны все возили. Едешь в Сучаву, берешь там телек на 30% дешевле, чем у нас, да еще и модель новее.
Я так покупал в комфи в Киеве, а кум в Сучаве. Там ндс ниже и за одни и теже деньги он получал заметно больше.
Как сейчас не скажу, наверное возят так же, но кто и где я хз. Думаю, человек это спрашивает, так что кто в курсе напишите ему в личку.
А по моделям я бы тоже брал самсунг, у них смарттв самый топ на сегодня по скорости работы. Если сони что-то кардинально не изменили за последние пару лет, конечно.
- Дід Панас
- Адміністратор
Так для себе возять, і то треба знати ньюанси, як на кордоні поставити печатку, щоб потім повернути гроші румунського пдв і ще знати в якому саме магазині купляти в Румунії.akinak писав: ↑20 серпня 2022, 21:52Ну до войны все возили. Едешь в Сучаву, берешь там телек на 30% дешевле, чем у нас, да еще и модель новее.
Я так покупал в комфи в Киеве, а кум в Сучаве. Там ндс ниже и за одни и теже деньги он получал заметно больше.
Как сейчас не скажу, наверное возят так же, но кто и где я хз. Думаю, человек это спрашивает, так что кто в курсе напишите ему в личку.
А по моделям я бы тоже брал самсунг, у них смарттв самый топ на сегодня по скорости работы. Если сони что-то кардинально не изменили за последние пару лет, конечно.
Отака х...ня, малята