Флібус чось не зазлтів квитки шукати. А от regiojet знайшов.
мій домік, буду тут писати.
- nevill333
- Активіст
- Дякував (ла): 116 разів
- Подякували: 34 рази
Re: мій домік, буду тут писати.
'Вчора була мандрівка. Зранку в общазі почали наводити ремонт і мене попросили. Короче я зі своїми ВАЛІЗАМИ поперся відпочиваючи кожні 100 метрів. За сорок хвилин я таки дійшов до автостанції де ще двадцять хвилин чекав автобуса. До Праги доїхав без проблем. Далі у метро доїхав до станції Андел. Вийшов і зразу побачив автостанцію Praha 'na knizeci'. Деякий час не міг знайти платформу 1 (крайня, коло трамвайної колії) . У низу п'яна чешка орала на все метро бо обоссалася на сходах, поліція її оточила і не знала що роботи. Коли приїхав мій автобус то вивилося що квитка треба було купляти заздалегідь. Тоді я почав шукати де купити квитка. Коли зрозумів що ніяких кас немає то запитався у ФБ. Мені зразу відповіли, додаток regiojet . Ще хвилин 30 в мене пішло аби розвбратися і купити квитка. Тому сів на наступний автобус до Чеського Крумлову . Коли я вийшов у Пісеку треба було робити ще одну пересадку на автобус 21 до зупинки Čížovà 'dobešice ZP' . Водій ввічливо відкрив двері.... Я вийшов і озернувся, я був у полі сам. Навколо лише шоссе та поля, лісок, та озеро. Дякуючи навігатору за п'ятнадцять хвилин я дійшов до обітовні. Все було зачинено, але ввічливий чех порадив постукати у вікно. Жінка щось довго не могла мене записати але записала. Кімнати по двоє, блочна система, чисто, охайно, у кожного свій шкаф і шафка, туалет та ванна кімната окремо і на чотири персони: один туалет, ванна та кухня...
- nevill333
- Активіст
Обітовня класна, чиста, знаходиться на природі майже та не далеко від заводу де буду працювати. Але... До найближчого супермаркета Penny їти пішки не менше 45 хвилин. Автобуси є але вони не так часто ходять, треба знати графіка.
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 349 разів
- Подякували: 963 рази
Навчись користуватись Гугл картою, там після того коли вибрав адрес куди їхати , обирай міський транспорт, натиснувши іконку схожу на поізд метро, після чого побачиш як туди добиратися, з якої зупинки та якими маршрутами міського чи міжміського транспортуnevill333 писав: ↑02 серпня 2022, 09:33'Вчора була мандрівка. Зранку в общазі почали наводити ремонт і мене попросили. Короче я зі своїми ВАЛІЗАМИ поперся відпочиваючи кожні 100 метрів. За сорок хвилин я таки дійшов до автостанції де ще двадцять хвилин чекав автобуса. До Праги доїхав без проблем. Далі у метро доїхав до станції Андел. Вийшов і зразу побачив автостанцію Praha 'na knizeci'. Деякий час не міг знайти платформу 1 (крайня, коло трамвайної колії) . У низу п'яна чешка орала на все метро бо обоссалася на сходах, поліція її оточила і не знала що роботи. Коли приїхав мій автобус то вивилося що квитка треба було купляти заздалегідь. Тоді я почав шукати де купити квитка. Коли зрозумів що ніяких кас немає то запитався у ФБ. Мені зразу відповіли, додаток regiojet . Ще хвилин 30 в мене пішло аби розвбратися і купити квитка. Тому сів на наступний автобус до Чеського Крумлову . Коли я вийшов у Пісеку треба було робити ще одну пересадку на автобус 21 до зупинки Čížovà 'dobešice ZP' . Водій ввічливо відкрив двері.... Я вийшов і озернувся, я був у полі сам. Навколо лише шоссе та поля, лісок, та озеро. Дякуючи навігатору за п'ятнадцять хвилин я дійшов до обітовні. Все було зачинено, але ввічливий чех порадив постукати у вікно. Жінка щось довго не могла мене записати але записала. Кімнати по двоє, блочна система, чисто, охайно, у кожного свій шкаф і шафка, туалет та ванна кімната окремо і на чотири персони: один туалет, ванна та кухня...
Отака х...ня, малята
- nevill333
- Активіст
Дякую.
Я іншою прогую користувався. Але я звик що у кожного автобуса у Чехії де я був можна було розрахуватися карткою у водія. Для мене було неприємною несподіванкою що квиток до автобуса Прага - Ческі Крумлов треба було купляти заздалегідь... Але я з цим упоровся.
ГОЛОВНЕ АБИ БУВ ЗВ'ЯЗОК ПІД РУКОЮ. хоча к чехії на вузлових станціях бескоштовний вай-фай..
Завтра буде екскурсія до ПІСЕКА... не пропустіть...
- nevill333
- Активіст
Класна Чехія країна. Бути Чехом круто: нема п'яного бидла майже, чисто!!! , Охайно, чехи дуже люблять кущики та дерева у містах! За цим у них дуже слідкують: клумбочки, деревця, все продумано. Зарплати добрі а ціни як у нас :(... Як би у нас так було...
- nevill333
- Активіст
Я тут трохи у шоці. Подивився у додатку розклад автобусів. Вони починають ходити завтра по маршруту що мене цікавить з 13.30 і ходять регулярно кожні 15-20 хвилин. Навіть У НОЧІ ХОДЯТЬ. Але починаючи з 7 ранку перерва до 13.30....
Тепер я зрозумів, це вони під зміни роблять на заводах...
Тепер я зрозумів, це вони під зміни роблять на заводах...
- nevill333
- Активіст
Ну дивіться яка краса. Я їду до центра міста. Зараз за межами міста між промисловою зоною та околицями. По всій довжині йде тротуар і велодоріжки, потім зелена зона та шоссе.
- nevill333
- Активіст
Сьогодні я до околиць дійшов за пів години.. Пражське передмістя пісеку. Поряд обітовня "лагуна" та зручний скверик. Підозрюю що ця обітовня дорожча на 2000-3000 корун на місяць.