Мобілізація під час Війни
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
- Bodya_Hollywood
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 62 рази
- Подякували: 103 рази
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 808 разів
Re: Мобілізація під час Війни
неа, но я об этом слышал от других людей. Но это мы говорили о отдыхе не Днестре. Да и дрон над лесом не эффективен.
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1465 разів
- Контактна інформація:
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
Йо***ний стид.....дрон з тепліком ж має вартувати, як автомобіль непоганий. І це треба тримати в тилу таку іграшку?
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1465 разів
- Контактна інформація:
"Непоганий" автомобіль це поняття суб'єктивне. Дрон з тепловізором коштує від 100-150к грн. здається, звичайно є моделі значно дорожчі. Думаю на тих, хто ловить ухилянтів грошей іде значно більше ніж може коштувати дрон.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 956 разів
- Подякували: 1638 разів
Резніков про вручення повісток за порушення: "Дурня повна "
Міністр оборони Олексій Резніков вважає недоцільним вручення повісток громадянам як покарання за певні порушення.
"Іноді це (вручення повістки. -Ред.) робиться як покарання за щось - наприклад, порушення швидкісного режиму - я точно проти цього. Я вважаю, що це дурня повна, тому що служити країні й захищати країну - це точно не має бути покаранням", - зазначив міністр.
Резніков порівняв вручення повісток людям під під'їздом чи у ТРЦ з таким поняттям у праві, як "ексцес виконавця".
"Це як у прислів'ї про дурня, якого примусили богу молитись. У кожного центру комплектації є свій план. Доукомплектування відбувається у будь-якому разі. Не в якихось там величезних масштабах, але ми маємо і загиблих, і поранених. Ми маємо сьогодні підрозділи, які мають відпочити, відновити боєздатність. Відповідно мають завезти свіжі сили. Тому, звісно, певний набір є", - пояснив очільник Міноборони.
То виходить, що в нас саме таки місцеві органи винні, за фактично террор в області з цими повістками?
Міністр оборони Олексій Резніков вважає недоцільним вручення повісток громадянам як покарання за певні порушення.
"Іноді це (вручення повістки. -Ред.) робиться як покарання за щось - наприклад, порушення швидкісного режиму - я точно проти цього. Я вважаю, що це дурня повна, тому що служити країні й захищати країну - це точно не має бути покаранням", - зазначив міністр.
Резніков порівняв вручення повісток людям під під'їздом чи у ТРЦ з таким поняттям у праві, як "ексцес виконавця".
"Це як у прислів'ї про дурня, якого примусили богу молитись. У кожного центру комплектації є свій план. Доукомплектування відбувається у будь-якому разі. Не в якихось там величезних масштабах, але ми маємо і загиблих, і поранених. Ми маємо сьогодні підрозділи, які мають відпочити, відновити боєздатність. Відповідно мають завезти свіжі сили. Тому, звісно, певний набір є", - пояснив очільник Міноборони.
То виходить, що в нас саме таки місцеві органи винні, за фактично террор в області з цими повістками?
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 172 рази
Однозначно. Я по роботі буваю в іншій обл. + колеги з інших обл. Такої масовості і в такому вигляді там немає. На трасі мене за цей період зупиняли тільки в нашій обл.
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра