А ти, до речі, дуже правий!Der Konstantin740iL писав:https://de.wikipedia.org/wiki/Habsburgjakobz писав:а кого б пан хотів бачити "во главі" держави?
Только Черновцы
:D
Петро І також не мав іншого виходу, як запросити сюди інших, бо свої були
Я також вважаю це єдиним ШВИДКИМ і ЕФЕКТИВНИМ методом. Тому що поки українець роздуплиться, поки перевчиться, то... німці вже покинуть цю планету і переселяться кудись далі.
Розумію, що це не можливо. Але на 15 років сюди їх дисципліну, то було б діло.
Звісно, перші 3-5 років всі би харкали кровю і вили як собаки - їх ущемляють, ображають, забороняють. Вже не можна ссати в підїзді і треба в штани. Вже не можна брати хабар, а як прожити без нього - це ж ніщіта, геноцид чиновників!! Але це би привчило до порядку, і забезпечило нашим дітям у своєму домі, на своїй землі, своє майбутнє. А так...
Ну що я можу зробити, якщо в нинішній Україні я не бачу того, хто би зміг це зробити? Не важливо чи він є - українська "система" не дозволить!! Дикі олігархи не відпустять гроші і владу самі.
Тут або апокаліпсис, або роздерибан країни. А там вже кому хто дістанеться... Дай Бог, щоб порядному господарю, який годує і шанує свою робочу силу. Всі інші "соплі" про "українці зможуть" зараз все налагодити - це все туфта і самообман. "Точка невозварата " пройдена.
Re: Народне повстання у Чернівцях