мій домік, буду тут писати.
- nevill333
- Активіст
- Дякував (ла): 116 разів
- Подякували: 34 рази
мій домік, буду тут писати.
короче сьогодні сумний день . З ранку забрав висновок з психлікарні - запечатали у конверта та сказали віднести до психіатра у військомат. Походив. Два рази довелося ходити.
Поки чекав - зазирнув до виснову - реакція у нормі, розумові здібності - високі, скарг на галюцінації немає, короче все ок, але в кінці діагноз- шизік f 21.
Походили зі мною, походили - видали військового :( і кажуть "йди н. ..й"
путім кажуть - "можеш їхати за кордон", дали папірець що дозволяє це зробити. З реестру викреслили назавжди :(. Короче завтра йду на рахунок за кордону, так як маю контракт з агенством заключений ще до війни.
П.С. мабуть скоро до Чехії поїду... Як думаєте а можна як біженець до Італії поїхати і там на роботу влаштуватися ?
Хлопці якщо є якісь думки з цього приводу пишіть... сумно мені якось ... слухаю музичку
Поки чекав - зазирнув до виснову - реакція у нормі, розумові здібності - високі, скарг на галюцінації немає, короче все ок, але в кінці діагноз- шизік f 21.
путім кажуть - "можеш їхати за кордон", дали папірець що дозволяє це зробити. З реестру викреслили назавжди :(. Короче завтра йду на рахунок за кордону, так як маю контракт з агенством заключений ще до війни.
П.С. мабуть скоро до Чехії поїду... Як думаєте а можна як біженець до Італії поїхати і там на роботу влаштуватися ?
Хлопці якщо є якісь думки з цього приводу пишіть... сумно мені якось ... слухаю музичку
Востаннє редагувалось 06 червня 2022, 17:43 користувачем nevill333, всього редагувалось 4 разів.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1234 рази
- Подякували: 1308 разів
Re: мій домік, буду тут писати.
Було би в тебе водійське посвідчення—— міг би машини через кордон гнати.Зараз шукають таких людей багато——які могли б вільно пересуватися за кордон.nevill333 писав: ↑06 червня 2022, 17:25короче сьогодні сумний день . З ранку забрав висновок з психлікарні - запечатали у конверта та сказали віднести до психіатра у військомат. Походив. Два рази довелося ходити.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
Креатив повісив на людину "ярлик".
І вийшло що вгадав.
А якби ні?
пс. Кожній людині треба давати шанс((
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Не ображайся, просто твоя поведінка дещо відрізняється від звичайної, це помітно і в спілкуванні на форумі і мабуть це помітили на медкомісії. F21 це не шизофренія, а деяка чудернацькість. Але в армію таким людям іти не варто. Щиро бажаю знайти себе у цьому світі.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- nevill333
- Активіст
- Дякував (ла): 116 разів
- Подякували: 34 рази
ні нажаль машину не вмію водити, завтра подивимось, піду до агенства спитаю як воно там з моїм контрактом.sergej1974007 писав: ↑06 червня 2022, 17:56Було би в тебе водійське посвідчення—— міг би машини через кордон гнати.Зараз шукають таких людей багато——які могли б вільно пересуватися за кордон.
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Нормальних людей нема, є недообстеженні.sergej1974007 писав: ↑06 червня 2022, 17:57Креатив повісив на людину "ярлик".
І вийшло що вгадав.
А якби ні?
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1765 разів
- Контактна інформація:
какой такой ярлык я повесил? мои слова были, что тс либо троллит нас, либо многое из описанного происходит лишь в его воображении.sergej1974007 писав: ↑06 червня 2022, 17:57Креатив повісив на людину "ярлик".
І вийшло що вгадав.
А якби ні?
это было, это мнение у меня и есть. а ставить диагнозы да вешать ярлыки - то я ж не врач.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
Ну вот он не троллил , и события происходили не только в его голове((——
То есть ты повесил на него "ярлык" "странного" человека((
Ты——нетолерантный просто))
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
А домик я посоветовал.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©