ВІЙНА

Вільне спілкування
Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 259 разів
Подякували: 251 раз

Re: ВІЙНА

Повідомлення Vov4ik » 31 травня 2022, 23:03

OlegLOA писав:
31 травня 2022, 23:00
Если бы нашли деньги, думаю не проблема была бы купить...
Но это ж не 1 шт нужно, там суммы... неподьемные для нашего обворованного бюдета (сразу вспоминается велике крадівництво с падающими флагштоками по всей стране... это нужно было намного больше чем современное оружие... как и дороги...)
Ага....доріг не треба.....ну зайчик ж стіну почав будував при Вєлікому.....то, напевно дуже треба було....то було не ,,велике крадіаництво,, , а велика на..бництво,,

Блін....ну замахує....останнім часом це часто проскакує....,,не треба доріг,,....ну як не треба? Не будували роки - рокенні і скільки ще не треба було будувати?
Востаннє редагувалось 31 травня 2022, 23:05 користувачем Vov4ik, всього редагувалось 1 раз.

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2815 разів
Подякували: 2868 разів

Повідомлення Master » 31 травня 2022, 23:04

OlegLOA писав:
31 травня 2022, 23:00
Если бы нашли деньги, думаю не проблема была бы купить...
Но это ж не 1 шт нужно, там суммы... неподьемные для нашего обворованного бюдета (сразу вспоминается велике крадівництво с падающими флагштоками по всей стране... это нужно было намного больше чем современное оружие... как и дороги...)
А я вот не уверен.
Что продали бы.
Даже если бы они были.
А они возможно и были...
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 348 разів
Подякували: 963 рази

Повідомлення Дід Панас » 31 травня 2022, 23:04

У росії заявили
Ми відкриті для переговорів. Потрібні дипломатичні, мирні рішення, але для цього потрібна воля двох країн. Ми готові до переговорів, підписання угоди, яка припинила б громадянську війну в Україні та привела до миру, але ми не бачимо такої зворотньої реакції з боку Києва
- а це ще навіть не приїхали системи залпового вогню. Цікаво що заспівають, коли ці системи будуть жарити їх.
Отака х...ня, малята

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 951 раз
Подякували: 1638 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 31 травня 2022, 23:06

OlegLOA писав:
31 травня 2022, 22:06
Ось скажи.
Всі (в адміністрації президента) знали з минулої осені що дуже скоро буде наступ військ рф. Готувались, відпрацьовували різні варіанти. Про наступ з Криму і захоплення ЧАЕС точно варіанти розглядали - це навіть у ЗМІ потрапило, хтось вихвалявся про навчання.
І ось - наступ, ЧАЕС захопили бо її охороняло скільки там, два-три десятка військових? Незважаючи на те що про підготовку наступу саме з цієї сторони попереджали, навіть фото викладали що готують дорогу, переправу, і військові, спецпризначенці готувалися.
ЧАЕС не настільки важлива ціль? Добре, що її не розіграли як "козир"...
З Криму - "армія по дорогах проїхала", а наші не були до цього готові, думали вони морем чи може по повітрю будуть їхати? Якось вони готувались до наступу з Криму???
Ну добре, дороги, але військові кажуть що мости були заміновані, чому не підірвали??? Чи все ж таки насправді не були заміновані, а вони мали на них надію, хто ж його зна...
Так, але де ми, а де рашисти по війсковій потужності. Те, що ми втримали та відбили навалу, про це вже починають в підручниках писати. Я говорив з військовим який пройшов ДАП. він каже, що наші зробили більше ніж "не можливо"
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 31 травня 2022, 23:12

Master писав:
31 травня 2022, 22:48
Не мерещится.
Просто я же не только этот форум читаю.
И всю эту пугру сотни раз уже читал в порохоботских пабликах и в тви и в фб.
Один в один как под копирку.
И синхронно как по одной команде.
Вот интересно.
Я ТВ не смотрю. В порохоботских пабликах ничего не читаю, твиттером не пользуюсь
В ФБ тоже ничего такого не читаю...
Тебе не приходило в голову, что кроме методичек, могут быть другие варианты?
Например, что одни и те же факты в совокупности разные люди могут воспринимать одинаково?
Да, имел место информационный повод - появившаяся информация в каком-либо СМИ например о незаминированном Чонгаре...
это может вызвать одновременную реакцию у множества людей... От этого факт перестает быть фактом?

Но да, если это против любимого супергероя - это сразу "методички", а если за него врут и он врет - то это только во благо всем...
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 31 травня 2022, 23:19

Vov4ik писав:
31 травня 2022, 23:03
Ага....доріг не треба.....ну зайчик ж стіну почав будував при Вєлікому.....то, напевно дуже треба було....то було не ,,велике крадіаництво,, , а велика на..бництво,,
зайчик... то було теж велике крадівництво, і на нього і в 2021р виділялися кошти, але зараз скажуть що "то погані попередники" і Зе тут ні до чого...
Блін....ну замахує....останнім часом це часто проскакує....,,не треба доріг,,....ну як не треба? Не будували роки - рокенні і скільки ще не треба було будувати?
Я не кажу що не треба доріг, дуже треба.
Але.
Якщо Адміністрація Президента з минулої осені отримувала інформацію від західної розвідки про те що готується найближчим часом повномасштабне вторгнення.
То треба було будувати дороги (які будуть пошкоджені під час війни та можуть служити швидкому просуванню ворожої військової техніки) чи може треба готуватися до війни???
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 810 разів

Повідомлення Nero » 01 червня 2022, 00:15

kreativ писав:
31 травня 2022, 20:23
готовиться к боевым действиям в черновицкой области? если линия фронта с востока дойдет сюда, то мне кажется результат уже будет предрешен, сколько бы брони/аптечек/охотничьего оружия не было у тебя.

может твой альфовец зраду разоводил целенаправленно?
Я никого не учу))) воспринимай, как простую инфу, как зраду… это твоё видение. Но он нас готовит к любым событиям. И даже в боях тут ещё ничего не предрешено. От приднестровья до нас вертушкам лететь 15 минут. А этот альфовец и парней на фронт/на фронте учит. Нужна была бы зрада - он бы не учил никого.

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 259 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 01 червня 2022, 07:52

Nero писав:
01 червня 2022, 00:15
Я никого не учу))) воспринимай, как простую инфу, как зраду… это твоё видение. Но он нас готовит к любым событиям. И даже в боях тут ещё ничего не предрешено. От приднестровья до нас вертушкам лететь 15 минут. А этот альфовец и парней на фронт/на фронте учит. Нужна была бы зрада - он бы не учил никого.
Ооо...так, як я і думав....хіба зі сторони Молдови.....Молдови, а не придністров'я....не вірю, що кацапчики будуть пересуватися тією ,,стежичкою,, вузенькою...зметуть молдованів, як ураган.

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2815 разів
Подякували: 2868 разів

Повідомлення Master » 02 червня 2022, 08:52

Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

shutzpavel450
Експерт
Дякував (ла): 395 разів
Подякували: 958 разів

Повідомлення shutzpavel450 » 02 червня 2022, 21:14

- Ты просто ненавидишь все русское!
- Вы просто называете русским все то, что я ненавижу!

Відповісти

Повернутись до “Балачки”