ВІЙНА
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 348 разів
- Подякували: 963 рази
Re: ВІЙНА
Так ми і не чекали дальнобійники систем здатних вражати цілі в Росії, чекаєм на ті, які виб’ють орків з Україниaleksalt писав: ↑30 травня 2022, 18:45Байден: США не будуть слати Україні ракетні системи, здатні стріляти по території Росії
https://ukrainian.voanews.com/a/6595432.html
ПС. Вже усi зрадiли...а воно ось як...
Отака х...ня, малята
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Ну це як би не можливо, так як у нас границя з кацапією і стріляти по її території ми можемо і з рогатки. Мова, наскільки я зрозумів, іде про жорстку вимогу від США не використовуівти передані нам РСЗВ для ураження цілей на території мордору та Криму.aleksalt писав: ↑30 травня 2022, 18:45Байден: США не будуть слати Україні ракетні системи, здатні стріляти по території Росії
https://ukrainian.voanews.com/a/6595432.html
ПС. Вже усi зрадiли...а воно ось як...
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
-
- Новачок
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
Крим - це наша терiторiя? Так!
Щоб вибити оркiв звiдти треба:
1.зруйнувати керченський мiст
2.зробити ЧФ РФ пiдводними човнами просто у бухтi Севастополя
3.знищити авiацiю просто у Донузлавi та iнших
базах
Зробити це без ракет дальнiстю 300км неможливо, а про що казати без визволення Криму?
Саме звiдти був захоплений пiвдень
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1230 разів
- Подякували: 1306 разів
Про міст——можливо що не на часі ще.aleksalt писав: ↑30 травня 2022, 21:07Крим - це наша терiторiя? Так!
Щоб вибити оркiв звiдти треба:
1.зруйнувати керченський мiст
2.зробити ЧФ РФ пiдводними човнами просто у бухтi Севастополя
3.знищити авiацiю просто у Донузлавi та iнших
базах
Зробити це без ракет дальнiстю 300км неможливо, а про що казати без визволення Криму?
Саме звiдти був захоплений пiвдень
А все інше——повністю підтримую.
І вже здається і потужностей для цього вистачає——Гарпуни там ті нові та Нептуни.
І це мав би бути хороший показовий хід—— показово знищити все до чого дотягнуться ті Гарпуни.
Бажано максимум кацапського флоту та ще там база підводних човнів здається.
Навіть якщо на це підуть всі ті ракети——це буде велика перемога((
-
- Новачок
- Подякували: 15 разів
Про Крим питання дуже двояке. Я там був, місцевість хороша, море нормальне. Хоча умови проживання дно, не морське, а просто дно)))
І впринципі я не проти щоб він знов був наш. Але.....
Але є одна проблема. Крим це не Харків, Київ. Дайте мені гарантії що коли ми його повернем місцевий пенціонер не вдарить мене ножем в спину бо я український нацист??? Якщо там ситуація така ж як і на сході нам нема що робити на тій землі. З власного досвіду на окупованому сході немає вже українців, на жаль населення там не сприйме Україну. І буде як в Києві палити коктелями військових, українських військових. Ну так мені здається.
І до Криму ще досить далеко. Зараз питання чи ми схід втримаєм, а ви вже в Криму купаєтесь))))
І навіщо нам стріляти по кацапії. Ворушити гімно. Головне повернути землі до 24 числа. І будувати сильну, незалежну державу. Щоб кримчани побачили що Україна це добре і самі захотіли до нас. Тоді вже можна про щось буде говорити.
І впринципі я не проти щоб він знов був наш. Але.....
Але є одна проблема. Крим це не Харків, Київ. Дайте мені гарантії що коли ми його повернем місцевий пенціонер не вдарить мене ножем в спину бо я український нацист??? Якщо там ситуація така ж як і на сході нам нема що робити на тій землі. З власного досвіду на окупованому сході немає вже українців, на жаль населення там не сприйме Україну. І буде як в Києві палити коктелями військових, українських військових. Ну так мені здається.
І до Криму ще досить далеко. Зараз питання чи ми схід втримаєм, а ви вже в Криму купаєтесь))))
І навіщо нам стріляти по кацапії. Ворушити гімно. Головне повернути землі до 24 числа. І будувати сильну, незалежну державу. Щоб кримчани побачили що Україна це добре і самі захотіли до нас. Тоді вже можна про щось буде говорити.
-
- Новачок
- Подякували: 4 рази
Коли це таке було? Я такого не чув.
Далi: не тiльки Крим, але й отой клаптик о.Змеiний мають СТРАТЕГiЧНЕ значення у всiх сенсах -
по-перше, форпост, але й це не головне - нафта i газ навколо острова та й пiвострова...
ви пам'ятаєте про "вишки Бойка"? Чому вони там з'явилися?
ПС. Я почав тему не за Криму, а за те, що Байден здає назад i весь Захiд окрiм Польщi та Балтики
готовий на поступки Путiну