Що відбувається з доларом [̲̅$̲̅(̲̅ιοο̲̅)̲̅$̲̅]
Модератор: sim72pin
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2868 разів
Re: Що відбувається з доларом у Чернівцях
хоть и офтоп , но мне интересно как он это сделал технически , по тому как вручную тереть такую массу постов в разных темах просто трудно себе представить...kreativ писав: ↑19 травня 2022, 11:05интересно еще куда он делся и на кой ляд потер абсолютно все свои посты на форуме. много раз говорил об эмиграции и может уехал, дело ж личное и вопросов нет. но смысл тереть посты обезличенного "бублика" на локальном местном форуме - тут вот не пойму. или человек так прям заморочился убрать свой цифровой след вообще со всех площадок? так опять же интернет все помнит и при большом желании да рычагах влияния вся инфо находится.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2868 разів
ну ты дотошный...
я просто на вскидку взял курс 27 (более менее средний за последнее предвоенное время) а тебе нужно с точностью до 5 знаков после запятой?
в общем 37 это явно не 300 (8-24)
опять таки приблизительно
(явно не хватает нам сейчас гонтаревой)
она бы точно не упустила бы такой шанс.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
- Bodya_Hollywood
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 62 рази
- Подякували: 103 рази
Який ще відкат економіки в країну вливаються млрд$. А курс рівноціний курсу в мордорі з тисячами санкцій...
-
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 5 разів
- Контактна інформація:
Угу, не сумніваюся, але курс 50 грн./$ ми дуже скоро побачимо. А щодо курсу на росії, то тут не треба плутати праведне з грішним, по тому курсу в них неможливо купити готівкову валюту.Bodya_Hollywood писав: ↑19 травня 2022, 20:57Який ще відкат економіки в країну вливаються млрд$. А курс рівноціний курсу в мордорі з тисячами санкцій...
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
При бажанні можна....якщо і не копійка в копійку, то трохи більше.
Хай буде там комісія...хай буде ліміт....але можливість є і ціна явно не 100+
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Вот только вопрос, как вы эти рубли на бинанс заведете? С карты мир?
https://www.bestchange.ru/wire-rub-to-tether-erc20.html
вот тут более реальный курс, в том смысле, что по нему можно поменять. Не 100+, но и не 60.
Кстати уже почти 38 гривен за бакс онлайн. А что там в оффлайн обменках? Кто утром уже видел?
-
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 5 разів
- Контактна інформація:
Тільки хотів це написати.akinak писав: ↑20 травня 2022, 09:43Вот только вопрос, как вы эти рубли на бинанс заведете? С карты мир?
https://www.bestchange.ru/wire-rub-to-tether-erc20.html
вот тут более реальный курс, в том смысле, что по нему можно поменять. Не 100+, но и не 60.
Кстати уже почти 38 гривен за бакс онлайн. А что там в оффлайн обменках? Кто утром уже видел?
Плюс до всього (якщо я не помиляюся) Binance дозволила для русофашисто тримати тільки на балансі здається 10000 USD. Ну і знову ж таки, питання з конвертації віртуальної валюти в готівкову за адекватним курсом залишається відкритим, оскільки всі притомні міжнародні платіжні системи не працюють з ними, а за кордоном тепер приходиться розраховувати тільки на готівку. Звісно, про "картковий туризм" я знаю, але іноді це не дешево. Загалом мене мало цікавлять ці "сусіди", просто хотілося висловити свої думки.
-
- Поважний користувач
,,тримати,, можна хоч трильйон....якщо більше 10к, тоді не можна торгувати....виводиш і далі торгуєш.nikone писав: ↑20 травня 2022, 09:46Тільки хотів це написати.
Плюс до всього (якщо я не помиляюся) Binance дозволила для русофашисто тримати тільки на балансі здається 10000 USD. Ну і знову ж таки, питання з конвертації віртуальної валюти в готівкову за адекватним курсом залишається відкритим, оскільки всі притомні міжнародні платіжні системи не працюють з ними, а за кордоном тепер приходиться розраховувати тільки на готівку. Звісно, про "картковий туризм" я знаю, але іноді це не дешево. Загалом мене мало цікавлять ці "сусіди", просто хотілося висловити свої думки.
Я почитую кацапчиків, то та система, що зовсім не ідеально працює.
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Здається пішов відкат. Сьогодні курс 36.
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
-
- Поважний користувач