нет,
сносил и снова ставил - все как и было.
нет,
Куди саме плануєте стартувати? Що цікавого взагалі зараз пропонують у ,,ваших Європах/Америках,,?
я не хочу, о цьому говорити поки, документи будуть через місяць ще візу треба робити і напевно зрузу їду. А говорити не хочу, або не було спекуляцій. Скажу тільки що буде тяжко бо в перший раз їду, я вибрав завод. Ще є страх що обмануть
напиши в ппnevill333 писав: ↑17 лютого 2022, 16:21я не хочу, о цьому говорити поки, документи будуть через місяць ще візу треба робити і напевно зрузу їду. А говорити не хочу, або не було спекуляцій. Скажу тільки що буде тяжко бо в перший раз їду, я вибрав завод. Ще є страх що обмануть.А на рахунок Америки взагалі не думав.
Якщо все буде ОК, попрацюю, підпишуся.
Яка краіна хоч?nevill333 писав: ↑17 лютого 2022, 16:21я не хочу, о цьому говорити поки, документи будуть через місяць ще візу треба робити і напевно зрузу їду. А говорити не хочу, або не було спекуляцій. Скажу тільки що буде тяжко бо в перший раз їду, я вибрав завод. Ще є страх що обмануть.А на рахунок Америки взагалі не думав. Оформлення документів платне 6500, віза 35 євро, та дорога, все за мій рахунок.
Якщо все буде ОК, попрацюю, підпишуся.