ЗЕ в отличии от пороха - аримю снабдил - Будь здоров!
тому даже не снилось.
ЗЕ в отличии от пороха - аримю снабдил - Будь здоров!
Та йопт....чому ж нам треба готуватися до війни САМЕ ЗАРАЗ, якщо вона вже йде роками? Чого ж йобаний ПеПо її не закінчив? Ну ж той свинорил був при владі при всіх президентах. І завжди був ,,хАрошиньким,, , то це про що говорить?OlegLOA писав: ↑09 лютого 2022, 13:42А якщо відокремити мух від котлет?
З яких часів "прав" чи "не прав" залежить від того ХТО говорить, а не від того ЩО САМЕ говорить?
Так, в нього є свої мотиви, як і у Пороха, у бабиЮлі і інших...
Але... тимчасово Забудьте хто це говорить, Ляшко чи Зе чи Макрон.
По суті сказаного - в чому він не прав?
Нам не потрібно готуватись до війни?
В нас повно зайвих грошей і ми можемо витрачати чималі бюджетні кошти на піар президента?
Чи може всі пенсіонери 60+ всім забезпечені і рівень життя як у Європі, а чекають тільки на безкоштовний смартфон від президента, більше їм нічого не треба?
Чи може інших проблем нема в країні?
а Олег очень не дальновидный , он типа не понимает - кто придет на место ЗЕ сейчас.Vov4ik писав: ↑09 лютого 2022, 13:47Та йопт....чому ж нам треба готуватися до війни САМЕ ЗАРАЗ, якщо вона вже йде роками? Чого ж йобаний ПеПо її не закінчив? Ну ж той свинорил був при владі при всіх президентах. І завжди був ,,хАрошиньким,, , то це про що говорить?
Хз....я свій голос ніколи не продавав. Але мені хай б і 1000$ давали, я б за того хуйлабана вже не голосував б.
Пиар за бюджетные деньги? Вполне нормально? Ну-ну...
смотря что ты понимаешь под пиаром.
Так спросіть свою бабусю, чи треба їй таке.