я встречал косвенно такое. если не охота овертаймить или ты таки видишь, что не зарабатываешь оговоренную зп. второе наверное реже.
Про производителей, цены, зарплаты, кто виноват и что делать
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1759 разів
- Контактна інформація:
Re: Про производителей, цены, зарплаты, кто виноват и что делать
-
- Новачок
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 15 разів
По темі- знаю декілька випадків коли роботодавці не хочуть підвищувати зарплату працівникам просто тому, що в нас так кругом заробляють. Хороші спеціалісти приносять фірмам високі доходи, а отримують копійки. А власники фірм катаються на машинах за 150 тис доларів.
І це не депутати, москалі, а прості українці які своєю жадібністю добивають останню надію в молодому населенню на життя в Україні.
Що робити- я не знаю, дуже різне в нас населення. Важко про щось домовитись і досягати спільних цілей
І це не депутати, москалі, а прості українці які своєю жадібністю добивають останню надію в молодому населенню на життя в Україні.
Що робити- я не знаю, дуже різне в нас населення. Важко про щось домовитись і досягати спільних цілей
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
то есть ты просишь за ту же работу, что делал ранее в два раза менше???
типа вы мне переплачиваете?
или ты немного о другом?
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
не, это типа
- давай за +30% к зп ты будешь делать еще и это.
- вроде интересно и денег надо. но ведь я не умею и хз что с этого получится
- ну пробуй, учись, там посмотрим.
*прошло пару месяцев проб и ошибок*
- снимите с меня эти обязанности и надбавку, все равно какая то херня получается и я не зарабатываю эти получаемые деньги.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
это называется капитализм. в нашем случае немного дикий еще, как по нравам, так и по отсутствию четкого регулирования законами/прозрачной работы судейской системы.Рома К писав: ↑05 лютого 2022, 13:34По темі- знаю декілька випадків коли роботодавці не хочуть підвищувати зарплату працівникам просто тому, що в нас так кругом заробляють. Хороші спеціалісти приносять фірмам високі доходи, а отримують копійки. А власники фірм катаються на машинах за 150 тис доларів.
только что то не уловил, при чем здесь москали? или это какой то бизнес связанный с рф?
- Master
- Легенда Форуму
за бугром за хорошие зп в свое время , да и тепрь хорошо поборолись профсоюзы.
а у нас их нет от слова совсем.
вот в польше они были , вспомнтие кто такой был Валенса.
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 348 разів
- Подякували: 963 рази
Профсоюзи створювались в першу чергу для дотримання нормальних умов праці робітників і для захисту їхніх прав.
Отака х...ня, малята
- Master
- Легенда Форуму
А право на достойную ЗП -это не право ?
-
- Новачок
Профсоюзи це добре.
Але вертаємся в Україну. Зараз в Києві мітингують фопи. Я сам за касові апарати, за те щоб був порядок, але я проти коли кругом бардак, а ,,кохають,, найслабших.
Це не точно, але в ютубі є відео про непритомного чоловіка ( і не зрозуміло чи він живий, його на відео відкачували поліцейські) на акції протестів фопів 25 січня. Це по телевізору не афішується, багато хто про це не знає, але справа якась не чиста. Хто той чолівік і де він зараз і чи живий ніхто не знає. Влада каже що війни нема, в нас усе чудово.
Протест то всьо обманні маньоври і тд.
Протест був мирний, його навмисно розізгнали поліцейські.
То які профсоюзи тут можуть бути?
Це написав, бо бачу що влада ,, з народом,,
Якби влада одночасно навели порядок на митниці і так далі, більшість фопів б не протестувало.
І в темі вказано - кто виноват и что делать. Так от хто винний більш менш зрозуміло, але що робити?
Пишу на форумі, бо через рік буде вибір- Україна або чімодан в зуби і в європу. Досвід закордону є, якщо виїду то вже надовго.
І от просто ,,прощупую почву,, чи є майбутнє в Україні.
Але вертаємся в Україну. Зараз в Києві мітингують фопи. Я сам за касові апарати, за те щоб був порядок, але я проти коли кругом бардак, а ,,кохають,, найслабших.
Це не точно, але в ютубі є відео про непритомного чоловіка ( і не зрозуміло чи він живий, його на відео відкачували поліцейські) на акції протестів фопів 25 січня. Це по телевізору не афішується, багато хто про це не знає, але справа якась не чиста. Хто той чолівік і де він зараз і чи живий ніхто не знає. Влада каже що війни нема, в нас усе чудово.
Протест то всьо обманні маньоври і тд.
Протест був мирний, його навмисно розізгнали поліцейські.
То які профсоюзи тут можуть бути?
Це написав, бо бачу що влада ,, з народом,,
Якби влада одночасно навели порядок на митниці і так далі, більшість фопів б не протестувало.
І в темі вказано - кто виноват и что делать. Так от хто винний більш менш зрозуміло, але що робити?
Пишу на форумі, бо через рік буде вибір- Україна або чімодан в зуби і в європу. Досвід закордону є, якщо виїду то вже надовго.
І от просто ,,прощупую почву,, чи є майбутнє в Україні.
-
- Новачок
Про те що я зрадник, шукаю легкий шлях тд. я чудово знаю. І там мені не буде легше, але якщо задуматись про моїх дітей, що їх чекає через 30 років на Україні?