Министерство цифровой трансформации Украины объявило о наборе тестировщиков приложения «Дія»

Обговорення подій які трапились в Україні
zepellin
Експерт
Дякував (ла): 374 рази
Подякували: 790 разів

Re: Министерство цифровой трансформации Украины объявило о наборе тестировщиков приложения «Дія»

Повідомлення zepellin » 20 жовтня 2021, 17:19

Сегодня зашел в дию, она требует верификацию, хотя уже давно всё было авторизиррвано. Схренали?- подофигел я. А если такое случится на посадке, допустим, в самолет? Че лелать. И сто это было? И было ли у когото еще?
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
phpBB [video]

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2869 разів

Re: Министерство цифровой трансформации Украины объявило о наборе тестировщиков приложения «Дія»

Повідомлення Master » 20 жовтня 2021, 17:21

zepellin писав:
20 жовтня 2021, 17:19
Сегодня зашел в дию, она требует верификацию, хотя уже давно всё было авторизиррвано. Схренали?- подофигел я. А если такое случится на посадке, допустим, в самолет? Че лелать. И сто это было? И было ли у когото еще?
Вроде что то было.
Зашёл через Монобанк.
Распечатай себе сертификат из веб версии и не переживай.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

koka73
Поважний користувач
Дякував (ла): 171 раз
Подякували: 321 раз

Повідомлення koka73 » 20 жовтня 2021, 17:55

zepellin писав:
там какойто таймер есть. если долго не заходиш то
требует нова заходить через банк айди.
Господи, храни Украину.

Keon
Поважний користувач
Дякував (ла): 738 разів
Подякували: 669 разів

Повідомлення Keon » 20 жовтня 2021, 17:56

zepellin писав:
Было такое пару раз

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 259 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 20 жовтня 2021, 17:58

Було таке. Авторизуватися ще раз і дЄлов....що, при посадці у літак не можна авторизуватися через банк і сісти у літак на 8 секунд пізніше? :?

вІбаранчаєтеся ви дядєнька :-D :-D :-D

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2869 разів

Повідомлення Master » 20 жовтня 2021, 18:08

koka73 писав:
20 жовтня 2021, 17:55
там какойто таймер есть. если долго не заходиш то
требует нова заходить через банк айди.
Вот прикольно что через свое дия подпись не предлагает.
Или предлагает?
А то у меня её нет.
Но подозреваю что её нет ни у кого.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

zepellin
Експерт
Дякував (ла): 374 рази
Подякували: 790 разів

Повідомлення zepellin » 20 жовтня 2021, 18:29

Vov4ik писав:
20 жовтня 2021, 17:58
Було таке. Авторизуватися ще раз і дЄлов....що, при посадці у літак не можна авторизуватися через банк і сісти у літак на 8 секунд пізніше? :?

вІбаранчаєтеся ви дядєнька :-D :-D :-D
А вот не надо тут)) я через паспорт загран, там чуть больше половых движений)
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
phpBB [video]

nevill333
Активіст
Дякував (ла): 116 разів
Подякували: 34 рази

Повідомлення nevill333 » 20 жовтня 2021, 19:18

"ДІЯ" - непотріб, отримати сертифікат треба у лікаря любого... , тільки паспорт закордонний не забудьте, 2 хвилини і воно ваше. Але там помилки :-D бувають... В мене наприклад неправильно транслітерація на Англійській.. буду потім виправляти.
Але цей папірець - підробити раз плюнути, треба тільки принтер кольоровий мати. Там навіть ніякого коду штрихового немає, пишіть що забажає душа, - можно сто доз собі записати... Я одне не розумію навіщо його взагалі ввели..
Неправильна транслітерація кажете - берете на принтері друкуєте копію, виправляєте, а потім поверх - кольоровими чорнилами друкуєте підпис з печаткою. Ну така ідея... :-D Головне щоб як у закордонному було, ну як ідейка? *ghost* *ghost* *ghost*
zepellin писав:
20 жовтня 2021, 18:29
А вот не надо тут)) я через паспорт загран, там чуть больше половых движений)
а дія зчитує закордонний?, я спробував раз - навів на код - воно щось подумало, поблюкало, і написало, що не підтримує такий тип документів... ID картку зчитує - але курва мене не впізнає, я вже навіть дупою подумував вертіти *ghost* *ghost* *ghost* ...
Востаннє редагувалось 20 жовтня 2021, 19:45 користувачем nevill333, всього редагувалось 1 раз.

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 259 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 20 жовтня 2021, 19:44

nevill333 писав:
20 жовтня 2021, 19:18
"ДІЯ" - непотріб, отримати сертифікат треба у лікаря любого... , тільки паспорт закордонний не забудьте, 2 хвилини і воно ваше. Але там помилки :-D бувають... В мене наприклад неправильно транслітерація на Англійській.. буду потім виправляти.
Але цей папірець - підробити раз плюнути, треба тільки принтер кольоровий мати. Там навіть ніякого коду штрихового немає, пишіть що забажає душа, - можно сто доз собі записати... Я одне не розумію навіщо його взагалі ввели..
Неправильна транслітерація кажете - берете на принтері друкуєте копію, виправляєте, а потім поверх - кольоровими чорнилами друкуєте підпис з печаткою. Ну така ідея... :-D Головне щоб як у закордонному було, ну як ідейка? *ghost* *ghost* *ghost*

а дія зчитує закордонний?, я спробував раз - навів на код - воно щось подумало і написало, що не підтримує такий тип документів... ID картку зчитує - але курва мене не впізнає...
Біометричний зчитує....але треба попасти на той чип....і довго думає.

Я ж казав, що у тій фількі нема нічого....тут говорять, що у Європі він проконує, але я не дуже вірю....нема штриха....гуляй Вася

Думаю, що на Порубному звідки ви прийдете з тим папірцем....туди і повернетися :-D

nevill333
Активіст
Дякував (ла): 116 разів
Подякували: 34 рази

Повідомлення nevill333 » 20 жовтня 2021, 19:48

Vov4ik писав:
20 жовтня 2021, 19:44
Біометричний зчитує....але треба попасти на той чип....і довго думає.

Я ж казав, що у тій фількі нема нічого....тут говорять, що у Європі він проконує, але я не дуже вірю....нема штриха....гуляй Вася

Думаю, що на Порубному звідки ви прийдете з тим папірцем....туди і повернетися :-D
Воно має у них і так бути, на тій фільці написано "міжнародний індифікаційний документ у разі застосування і номер". Тобто головний документ закордонний.
Я от одного не розумію, нема у людини ні карти в банку, ні закордонного що йому робити?
І ще поїду я з цим папірцем за кордон ... там дійсно ніякого коду... А карти в банку в мене нема, дія курва через NFC не робе. Треба було робити через відбитки пальців! Навіщо ми здавали відбитки на ці документи... щоб нас за грати потім посадити було легше?
Востаннє редагувалось 20 жовтня 2021, 19:55 користувачем nevill333, всього редагувалось 4 разів.

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”