Поговорим про курение ?
- Keon
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 738 разів
- Подякували: 669 разів
Поговорим про курение ?
Собственно стало интересно, опрос вверху.
Лично я курил сигареты, потом была попытка перейти на вейп - но как сказал форумчанин, что я не правильный вейп взял себе, потом был iqos 2.4+ - из-за поломок от него отказался в сторону glo hyper - но тут стики не зашли мне (сильно кашлял), к тому же порой было сложно стики для hyper найти в продаже, в итоге вернулся на iqos lil solid - которым более чем доволен и проблем со стиками нету.
Лично я курил сигареты, потом была попытка перейти на вейп - но как сказал форумчанин, что я не правильный вейп взял себе, потом был iqos 2.4+ - из-за поломок от него отказался в сторону glo hyper - но тут стики не зашли мне (сильно кашлял), к тому же порой было сложно стики для hyper найти в продаже, в итоге вернулся на iqos lil solid - которым более чем доволен и проблем со стиками нету.
Востаннє редагувалось 02 лютого 2021, 21:29 користувачем Keon, всього редагувалось 1 раз.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
Re: Поговорим про курение ?
ага, плохая идея покупать плохой дешевый девайс за много денег и еще хуже идея сочетать сигареты и вейп - так курить не бросишь, все равно вернешься к сижкам. что у тебя и произошло.Keon писав: ↑24 січня 2021, 13:52Собственно стало интересно, опрос вверху.
я много лет курил и думаю нет такого курящего, который бы регулярно не приходил к мысли что стоило бы бросить. с этими мыслями перешел на вейп, хотя и недобросил по сути же. но пора и это бросать.
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Курив сигарети роки. Були безуспішні спроби кинути, серед яких найдовше не курив 9 місяців. Потім знову вертався. Дійшов до 2 пачок на день. Увісні вже інколи починалася задишка, вийти по сходах на другий поверх було проблемою, захекувався як старий дід. Три рази переходив безуспішно на вейп. З четвертого разу перейшов на пару. Парю майже рік, поступово знижуючи кількість нікотину в жижі. Від сигарет повністю не відмовився, можу викурити 3-4 сигарети в тиждень. Можу і не курити сигарет. З позитивних змін набагато краще почав спати, легше дихати, не кашляю. Не смердить одяг, руки, в машині нема неприємного запаху. Зуби стали біліші, пропав неприємний присмак в роті знайомий багатьом курцям.
З негативу треба постійно купувати атомайзери, бадяжити жижу, що не завжди зручно. Контролювати запас жижі, заряджати сам вейп. Але до цього можна звикнути. Плюсів більше як мінусів, хоча і вейп треба кидати.
З негативу треба постійно купувати атомайзери, бадяжити жижу, що не завжди зручно. Контролювати запас жижі, заряджати сам вейп. Але до цього можна звикнути. Плюсів більше як мінусів, хоча і вейп треба кидати.
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2817 разів
- Подякували: 2874 рази
стаж 40 лет. сигареты в среднем пачка в день.
на этажи поднимаюсь нормально.
средний пробег в день 15 000 шагов.
на этажи поднимаюсь нормально.
средний пробег в день 15 000 шагов.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Keon
- Поважний користувач
На самом деле, покупка вейпа для меня была ошибка, ведь там больше мороки с ним (лично для меня), чем удовольствия, по этому айкос (именно lil solid) пока лучшее, что есть для меня.kreativ писав: ↑24 січня 2021, 13:56ага, плохая идея покупать плохой дешевый девайс за много денег и еще хуже идея сочетать сигареты и вейп - так курить не бросишь, все равно вернешься к сижкам. что у тебя и произошло.
я много лет курил и думаю нет такого курящего, который бы регулярно не приходил к мысли что стоило бы бросить. с этими мыслями перешел на вейп, хотя и недобросил по сути же. но пора и это бросать.
Хотя на сигареты порой тянет, особенно когда алкоголя уже много выпил, но тут сказывается и привычка 15 лет курения сигарет
- ЖаннаЖанна
- Досвідчений
- Дякував (ла): 660 разів
- Подякували: 174 рази
- Keon
- Поважний користувач
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2817 разів
- Подякували: 2874 рази
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
- Bodya_Hollywood
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 61 раз
- Подякували: 103 рази
Зачем выставлять эти взбросы вырванные с контекста...

Комісія з міжнародної торгівлі США зробила висновок, що система нагрівання тютюну IQOS компаній Philip Morris і Altria порушує два патенти дочірньої компанії British American Tobacco — Reynolds American. Остання виробляє систему для нагрівання тютюну Glo, вейпи Vype і Vuse.
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 260 разів
- Подякували: 251 раз
Ви задумувалися, де критична вартість пачки отрави, після якої ви не будете палити? Чи такої ціни не існує? І по 100 і по 200....300 будете купувати?