Петиція до Президента про відповідальність примусової вакцинації

Hetman
Зацікавлений
Дякував (ла): 14 разів
Подякували: 29 разів

Петиція до Президента про відповідальність примусової вакцинації

Повідомлення Hetman » 15 вересня 2021, 21:14

Кримінальна відповідальність за примусову вакцинацію
ТЕКСТ ПЕТИЦІЇ
Терміново ввести кримінальну відповідальність, у вигляді покарання позбавлення волі на строк від 3 до 5 років, за примусову вакцинацію.
Примусову вакцинацію у вигляді погроз звільнення та\або недопуску до роботи прирівняти до поняття "примусова вакцинація".
Забезпечити громадянам право вирішувати на власний россуд чи потрібно їм вакцинуватись чи ні.
Причинами даної петиції є некомпетентність медичної системи України, а саме:
- перед вакцинацією медичні працівники не проводять обстеження людини (не визначається наявність хронічних \ онко- захворювань; не передбачається реакція на вакцину; деякі види вакцин досі не зареєстровані і не прийняті ВООЗ);
- медичні заклади шляхом підписання договору з людиною, яка вакцинується, повністю знімають з себе та своїх працівників відповідальність за наслідки вакцини;
- усі державні установи позбавляють людини права вибору та змушують вакцинуватись, а у разі відмови погрожують звільненням або відстороненням від роботи;
- якість вакцин, що ввозяться в Україну дуже сумнівна, з огляду на корупцію в Україні можна з 50% вірогідністю припустити що вакцини не є належної якості;
- у жодній з вакцин досі немає точної інструкції щодо можливих побічних реакцій;
- в Україні люди які зазнали фатальних побічних єфектів після вакцинації не освітлюються у пресі та замовчуються медичними закладами.

З огляду на усе вищесказане вважаю за необхідне ТЕРМІНОВО ввести кримінальну відповідальність за примусову вакцинацію. Зобов'язати уряд брати на себе відповідальність за кожну вакціновану особу і компенсувати матеріально та у вигляді медичної допомоги будь-які зміни фізичного стану та здоров'я що могли б бути, хоча б, теоретично спричинені вакциною на протязі 5 років з дати вакцинації.
Хто має здоровий глузд, надіюсь підтримає.
Посилання:
https://petition.president.gov.ua/petition/121610

я вже=)
Востаннє редагувалось 24 вересня 2021, 13:14 користувачем Hetman, всього редагувалось 1 раз.
Все наше життя - гра, а люди в ній - актори

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Re: Петиція до Президента про відповідальність примусової вакцинації

Повідомлення OlegLOA » 19 вересня 2021, 19:26

Master писав:
19 вересня 2021, 16:54
Теперь затихло.
Рынок поделили
Это у нас затихло.
А в западных СМИ, в т.ч. специализированных, время от времени появляется информация о новых "радостях" связанных с тем же Пфайзером и Модерной, иногда и про другие вспоминают.
Эксперимент идет... количество подопытных увеличивается, количество побочек растет, и только у нас об этом предпочитают молчать либо случаи побочки не считать последствием вакцинирования, "это ж произошло через несколько дней"...
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2815 разів
Подякували: 2868 разів

Повідомлення Master » 19 вересня 2021, 19:40

OlegLOA писав:
19 вересня 2021, 19:26
Это у нас затихло.
А в западных СМИ, в т.ч. специализированных, время от времени появляется информация о новых "радостях" связанных с тем же Пфайзером и Модерной, иногда и про другие вспоминают.
Эксперимент идет... количество подопытных увеличивается, количество побочек растет, и только у нас об этом предпочитают молчать либо случаи побочки не считать последствием вакцинирования, "это ж произошло через несколько дней"...
Ну и Израиль...
Вот интересно что бы у нас говорили если бы после полной вакцинации получили бы новую Волну ещё больше чем до.
А ведь у них сейчас именно так.
Смотрите сами.
Причём и Смертность так же на пике.
А вот в Швеции такого нет.
Странно?
Для меня нет.
А для вас?
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

OlegLOA
Доцент

Повідомлення OlegLOA » 19 вересня 2021, 21:26

shutzpavel450 писав:
18 вересня 2021, 23:11
кто имеет здравый ум - вакцинируйтесь, и не подвергайте окружающих опасности из-за своих фобий и предубеждений...
19-річний студент Володимир Сало з українського гуманітарного інституту помер після вакцинації від коронавірусу.
Это тоже фобии и предубеждения?
И это не старик 80+
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 19 вересня 2021, 21:54

По тому что нельзя так вакцинировать.
Есть такое понятие как пробы
Да процесс при этом замедлится и усложнится.
Но таких случаев не будет.
Всего навсего - делается микродоза препарата и если у человека аллергия то это сразу проявляется.
Но..
Кому это надо?...

OlegLOA
Доцент

Повідомлення OlegLOA » 19 вересня 2021, 22:03

А еще не мешало бы человека обследовать, на наличие заболеваний из зоны риска, но это еще дольше...

tarik
Поважний користувач
Дякував (ла): 37 разів
Подякували: 55 разів
Контактна інформація:

Повідомлення tarik » 19 вересня 2021, 22:15

nevill333 писав:
18 вересня 2021, 19:49
Мільйни доз пфайзерів, модерн лежать на складах та псуються ( у них існує термін придатності), чекаючи на свого господаря, майте совість.
ага...лежать...але де і як саме лежать, це вже інше питання.
Файзер повинен лежати в холодильнику при -70, а модерна в холодильнику при -20. А в нас в центрі вакцинації вони лежать поряд в одному холодильнику(а інколи і не в холодильнику). Після цього виникає багато питань до якості цієї вакцинації.

А щодо самої теми, то сам стикнувся з даною проблемою. В прицнипі не маю нічого проти самої вакцинації, але маю проти примусової вакцинії. Для прикладу в дружини в школі вчителів забов'язали до кінця тижня вакцинуватися, а хто не вакцинується то може на роботу не виходити. І звісно ж керівництво школи не буде нести відповідальність за наслідки для здоров'я тих людей яким протипоказана вакцина. І що ще більше обурює це те що замушують вакцинуватися вчителів, але про самих дітей і їх батьків ніхто не "переживає". Ніби при тому коли в класі 30 дятей і 1 вчитель, то саме від нього діти заразяться, а не один від одного або від батьків, або навіть від батьків однокласників....

rrp1
Досвідчений
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 134 рази

Повідомлення rrp1 » 19 вересня 2021, 22:15

Интересно что подавляющее число противников вакцинации при сталкивании с болезнью всеравно обращаются к врачу , а не пьют "чаи с малиной" и тогда уже готовы приниматть все что он выпишет, еще не известно от чего будет хуже организму от того "химического коктеля" который придумал семейный доктор или от вакцины

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 19 вересня 2021, 22:15

и еще
я уже писал
Аллергия. Её называют самым распространенным заболеванием XXI века, от которого страдает более 40 процентов населения Земли.

так вот она проявляется при вообще безобидных для многих вещах.
но тестировались ли вакцины на людях с аллергией?
я не читал про такое.

и как им быть ? особенно учителям , медикам и всем кого хотят 100% вакцинировать любой ценой.

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 19 вересня 2021, 22:19

tarik писав:
19 вересня 2021, 22:15
ага...лежать...але де і як саме лежать, це вже інше питання.
Файзер повинен лежати в холодильнику при -70, а модерна в холодильнику при -20. А в нас в центрі вакцинації вони лежать поряд в одному холодильнику(а інколи і не в холодильнику). Після цього виникає багато питань до якості цієї вакцинації.

А щодо самої теми, то сам стикнувся з даною проблемою. В прицнипі не маю нічого проти самої вакцинації, але маю проти примусової вакцинії. Для прикладу в дружини в школі вчителів забов'язали до кінця тижня вакцинуватися, а хто не вакцинується то може на роботу не виходити. І звісно ж керівництво школи не буде нести відповідальність за наслідки для здоров'я тих людей яким протипоказана вакцина. І що ще більше обурює це те що замушують вакцинуватися вчителів, але про самих дітей і їх батьків ніхто не "переживає". Ніби при тому коли в класі 30 дятей і 1 вчитель, то саме від нього діти заразяться, а не один від одного або від батьків, або навіть від батьків однокласників....
вот именно по этому я абсолютно не доверяю Пфайзеру.

вот не верю я, что это реально обеспечить в наших условиях.

я про -70.
вам никто не покажет логгер по ее логистике и хранению!

изначально я тут писал что это самый жирный минус этой вакцины какая бы хорошая она ни была.
-20 еще куда ни шло , но - 70 - не реально!
+ очень дорого!

tarik
Поважний користувач
Дякував (ла): 37 разів
Подякували: 55 разів
Контактна інформація:

Повідомлення tarik » 19 вересня 2021, 22:30

Master писав:
19 вересня 2021, 22:19
вот именно по этому я абсолютно не доверяю Пфайзеру.

вот не верю я, что это реально обеспечить в наших условиях.

я про -70.
вам никто не покажет логгер по ее логистике и хранению!

изначально я тут писал что это самый жирный минус этой вакцины какая бы хорошая она ни была.
-20 еще куда ни шло , но - 70 - не реально!
+ очень дорого!
в мене знайомий коли йшов вакцинуватися, то не знав якою саме вакциною хоче, коли прийшов на місце і побачив цю ситуацію, то цій же причині і вирішив шо краще модерною ніж файзером. Бо може там і було -20 в холодильнику, але точно не -70, якшо 2 флакона рядом стояли..

Відповісти

Повернутись до “Медицина та здоров’я”