Петиція до Президента про відповідальність примусової вакцинації

Hetman
Зацікавлений
Дякував (ла): 14 разів
Подякували: 29 разів

Петиція до Президента про відповідальність примусової вакцинації

Повідомлення Hetman » 15 вересня 2021, 21:14

Кримінальна відповідальність за примусову вакцинацію
ТЕКСТ ПЕТИЦІЇ
Терміново ввести кримінальну відповідальність, у вигляді покарання позбавлення волі на строк від 3 до 5 років, за примусову вакцинацію.
Примусову вакцинацію у вигляді погроз звільнення та\або недопуску до роботи прирівняти до поняття "примусова вакцинація".
Забезпечити громадянам право вирішувати на власний россуд чи потрібно їм вакцинуватись чи ні.
Причинами даної петиції є некомпетентність медичної системи України, а саме:
- перед вакцинацією медичні працівники не проводять обстеження людини (не визначається наявність хронічних \ онко- захворювань; не передбачається реакція на вакцину; деякі види вакцин досі не зареєстровані і не прийняті ВООЗ);
- медичні заклади шляхом підписання договору з людиною, яка вакцинується, повністю знімають з себе та своїх працівників відповідальність за наслідки вакцини;
- усі державні установи позбавляють людини права вибору та змушують вакцинуватись, а у разі відмови погрожують звільненням або відстороненням від роботи;
- якість вакцин, що ввозяться в Україну дуже сумнівна, з огляду на корупцію в Україні можна з 50% вірогідністю припустити що вакцини не є належної якості;
- у жодній з вакцин досі немає точної інструкції щодо можливих побічних реакцій;
- в Україні люди які зазнали фатальних побічних єфектів після вакцинації не освітлюються у пресі та замовчуються медичними закладами.

З огляду на усе вищесказане вважаю за необхідне ТЕРМІНОВО ввести кримінальну відповідальність за примусову вакцинацію. Зобов'язати уряд брати на себе відповідальність за кожну вакціновану особу і компенсувати матеріально та у вигляді медичної допомоги будь-які зміни фізичного стану та здоров'я що могли б бути, хоча б, теоретично спричинені вакциною на протязі 5 років з дати вакцинації.
Хто має здоровий глузд, надіюсь підтримає.
Посилання:
https://petition.president.gov.ua/petition/121610

я вже=)
Востаннє редагувалось 24 вересня 2021, 13:14 користувачем Hetman, всього редагувалось 1 раз.
Все наше життя - гра, а люди в ній - актори

koka73
Поважний користувач
Дякував (ла): 171 раз
Подякували: 321 раз

Re: Петиція до Президента про відповідальність примусової вакцинації

Повідомлення koka73 » 18 вересня 2021, 21:08

nevill333 писав:
18 вересня 2021, 20:08
до речі, хтось пробував в дії сертифікат отримати, це складно? і чи буде він дійсний за кордоном? Чи треба паперовий забрати і переклад робити, воно ж у комп'ютері має бути. Бо ще цим не займався.
viewtopic.php?f=4&t=66525

где то с пятой страницы
Господи, храни Украину.

KOTBUS
Постійний користувач
Дякував (ла): 108 разів
Подякували: 155 разів

Повідомлення KOTBUS » 18 вересня 2021, 21:27

Master писав:
18 вересня 2021, 20:12
Я тоже на работе и вообще один из первых в городе.
Хотя не верю в панацею.
Это был мой добровольный выбор.
И тем не менее я против принудительной вакцинации.
И дискриминации тех кто по разным причинам не хочет.
Доводов и за и против хватает.
Главное что государство не берет на себя никакой ответственности за возможные последствия.
И ничего не гарантирует.
Когда ты пишешь в подобном стиле, я прям вижу, как ты садишься по середине комнаты, перед этим включив вентилятор. И вот присел ты такой, снявши штаны, насрал солидную кучу, и давай то что получилось, бросать на вентилятор.
И к моему огромнейшему соболезнованию - тенденция прогрессирует. Мне местами периодически становится тебя жалко, мастер. Удели внимание своей самой лучшей в мире, и всё таки деменции..
Лучше промолчать и показаться дураком, нежели заговорить и не оставить на этот счет никаких сомнений.

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2815 разів
Подякували: 2868 разів

Повідомлення Master » 18 вересня 2021, 21:39

KOTBUS писав:
18 вересня 2021, 21:27
Когда ты пишешь в подобном стиле, я прям вижу, как ты садишься по середине комнаты, перед этим включив вентилятор. И вот присел ты такой, снявши штаны, насрал солидную кучу, и давай то что получилось, бросать на вентилятор.
И к моему огромнейшему соболезнованию - тенденция прогрессирует. Мне местами периодически становится тебя жалко, мастер. Удели внимание своей самой лучшей в мире, и всё таки деменции..
А вот мне абсолютно пофиг и ты и твои воспаленные фантазии.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

shutzpavel450
Експерт
Дякував (ла): 395 разів
Подякували: 958 разів

Повідомлення shutzpavel450 » 18 вересня 2021, 23:11

кто имеет здравый ум - вакцинируйтесь, и не подвергайте окружающих опасности из-за своих фобий и предубеждений...
- Ты просто ненавидишь все русское!
- Вы просто называете русским все то, что я ненавижу!

Hetman
Зацікавлений

Повідомлення Hetman » 19 вересня 2021, 15:11

та зробіть ви вже цю вакцинацію і не партеся. Підійміть свої дупи. Із за вас (труханів та ледарів), нашу країну скоро до чорного списку включать. Литва вже доречі це зробила.
Я ще розумію страх групи ризику: стареньких, але ж ви молоді, здорові...
А якщо будуть вимагати вухо відрізати, або язик, чи взагалі око виколити?! Теж будете таке радити і не паритись? На справді це абсолютно одне й теж, що порушує твоє здоров'я цьою вакцинацією, якщо навіть останнє не більше, бо може нанести шкоду, скоротивши комусь життя вже зараз або в майбутньому, так точно.

Хоча в цілому Master вірно підмітив, що питання петиції стосуєьтся не самої вакцинації, а більше відповідальності за все це.

Hetman
Зацікавлений

Повідомлення Hetman » 19 вересня 2021, 15:16

кто имеет здравый ум - вакцинируйтесь, и не подвергайте окружающих опасности из-за своих фобий и предубеждений...
Підкоректую: хто не має клепки в голові!

От цікаво, чому таке радите? Ви в тому розбираєтесь? Чи чисто з-за роздутої по телеекранах коронобісії?

ТонуВоСнах
Постійний користувач
Дякував (ла): 307 разів
Подякували: 536 разів

Повідомлення ТонуВоСнах » 19 вересня 2021, 16:09

Вот у меня аналогичная мысль: почему вакцинированные так уверены, и так подбивают всех также вакцинироваться, если по факту никаких доказательств тому, что это правильный выбор нет (ин май опинион).
Каковы аргументы/факты/логика/доказательства обратного?
Кто может мне логически аргументировать то, что вакцинировавшись человек не сделал себе и своему здоровью хуже?
Отвечу сама же. Никто! Потому, что вы и сами не знаете, как эта вакцина влияет на вас сейчас, или повлияет на протяжении года-двух и т.д.
А я вот хочу увидеть именно это - как минимум, через год-два людей, которые вакцинировались.
Вот тогда и подумаю, и возможно даже изменю своё мнение об этой вакцине.
Однако только в том случае, если доказательств в пользу этого для меня лично будет достаточно, чтобы я согласилась на это действие.
*cat*

shutzpavel450
Експерт
Дякував (ла): 395 разів
Подякували: 958 разів

Повідомлення shutzpavel450 » 19 вересня 2021, 16:17

Hetman писав:
19 вересня 2021, 15:16
Підкоректую: хто не має клепки в голові!

От цікаво, чому таке радите? Ви в тому розбираєтесь? Чи чисто з-за роздутої по телеекранах коронобісії?
ты видимо из тех, что в случае недомогания, идут к знахарке пить урину, а не в больницу на стандартные процедуры... или еще хуже, уверовал в чей-то пиар и ретранслируешь бесплатно... короче говоря, твой пост с родни "перешли этот текст 3-м людям, и тебя ждет благодать..."
- Ты просто ненавидишь все русское!
- Вы просто называете русским все то, что я ненавижу!

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 19 вересня 2021, 16:48

shutzpavel450 писав:
19 вересня 2021, 16:17
ты видимо из тех, что в случае недомогания, идут к знахарке пить урину, а не в больницу на стандартные процедуры... или еще хуже, уверовал в чей-то пиар и ретранслируешь бесплатно... короче говоря, твой пост с родни "перешли этот текст 3-м людям, и тебя ждет благодать..."
Совсем нелогично.
Я например не отрицаю традиционную медицину.
Отношусь вполне нормально к другим вакцинам "более старым" и проверенным. Хотя и с ними, с некоторыми, в частности индийского производства, временами были некоторые проблемы, возможно с некоторыми партиями...
Но не доверяю вакцинам от ковида. Одним больше, другим меньше...
И на то есть причины, уже писал.
У нас как-то "зажимают" информацию о последствиях вызванных вакциной.
Вот сравнительно свежий случай, у человека случился инсульт после вакцинации. И это не у пенсионера.
И это вполне вписывается в описание возможных осложнений которое дают западные врачи.
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2815 разів
Подякували: 2868 разів

Повідомлення Master » 19 вересня 2021, 16:54

OlegLOA писав:
19 вересня 2021, 16:48
Совсем нелогично.
Я например не отрицаю традиционную медицину.
Отношусь вполне нормально к другим вакцинам "более старым" и проверенным. Хотя и с ними, с некоторыми, в частности индийского производства, временами были некоторые проблемы, возможно с некоторыми партиями...
Но не доверяю вакцинам от ковида. Одним больше, другим меньше...
И на то есть причины, уже писал.
У нас как-то "зажимают" информацию о последствиях вызванных вакциной.
Вот сравнительно свежий случай, у человека случился инсульт после вакцинации. И это не у пенсионера.
И это вполне вписывается в описание возможных осложнений которое дают западные врачи.
Это последнее время мало инфы о побочках.
Когда я сделал первую прививку то сми кишили инфой о побочках от астры.
Но это была битва вакцин. Пфайзер против всех.
Теперь затихло.
Рынок поделили
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Відповісти

Повернутись до “Медицина та здоров’я”