Как вам дождик?
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Re: Как вам дождик?
Попав сьогодні під цей град... Я навіть не знаю як це описати... Якраз в цей час їхав через Рошу. Якщо хтось знає ту дорогу як з Клокучки через клуб на Роші до Майдану проїхати. Так от, почався дуже раптово сильний дощ і вітер, якраз я був на початку Нахімова. Але так лило шо тупо дворінки не встигали махати, і лило так всю дорогу, ще через 2 хв почався сильний град. По криші лупило так, шо думати навіть не хотів про то шо там буде потім...Там майже по всій дорозі дерева ростуть, гілки з дерев падали, пару раз передімною впали, встигав об'їжати, хоч і на газ давив як тільки міг в ту погоду. Може шось і на кришу впало, бо так шуміло шо не ясно було чи град чи гілки.
Машини ставали під дерева шоб заховатися, я рішив не ставати, бо все ж бачив як все валилося з дерев. Їхав я в бік формаркета, по дорозі на заправки заїжав заховатися, але місця там вже тупо не було...
Поки доїхав на парковку під кришу біля формаркета, то град вже перестав...збс...
В результат думав шо криші прийшов кінець, ще й універсал, площа велика, було куда граду падати. З видимих вм'ятин найшов одну на капоті, криша на моє здивування не була у великих видимих вм'ятинах, але краску побило по всій машині, і на криші і на капоті точки білої грунтовки появилися. Ну і пару царапин появилося на криші і на дверках..може і гілки падали..
І на скільки я зрозумів самий епіцентр якраз і був в районі Роши і Майдану...якраз в нього я і попав
Машини ставали під дерева шоб заховатися, я рішив не ставати, бо все ж бачив як все валилося з дерев. Їхав я в бік формаркета, по дорозі на заправки заїжав заховатися, але місця там вже тупо не було...
Поки доїхав на парковку під кришу біля формаркета, то град вже перестав...збс...
В результат думав шо криші прийшов кінець, ще й універсал, площа велика, було куда граду падати. З видимих вм'ятин найшов одну на капоті, криша на моє здивування не була у великих видимих вм'ятинах, але краску побило по всій машині, і на криші і на капоті точки білої грунтовки появилися. Ну і пару царапин появилося на криші і на дверках..може і гілки падали..
І на скільки я зрозумів самий епіцентр якраз і був в районі Роши і Майдану...якраз в нього я і попав
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
- yura_cv
- Досвідчений
- Дякував (ла): 61 раз
- Подякували: 26 разів
- Контактна інформація:
пару вмятинок на капоте и треснутая рамка номера, я успел спрятаться под маленькое дерево. Это не та машина чтоб переживать за такую мелочь))
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2870 разів
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1767 разів
- Контактна інформація:
- Master
- Легенда Форуму
если будет идти выше по течению - в горах и 5 дней подряд - то однозначно снова затопит
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
- Master
- Легенда Форуму
- Master
- Легенда Форуму
- Master
- Легенда Форуму