при чому ринок? Бесіда була про депозит у банку, який ви гарантовано повернете з відсотками і крипту від якої не знає що чекати через хвилину.
Майнинг, Bitcoin, Litecoin, Dogecoin и прочее .
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 348 разів
- Подякували: 963 рази
Re: Майнинг, Bitcoin, Litecoin, Dogecoin и прочее .
Отака х...ня, малята
- K2_Atom
- Активіст
- Дякував (ла): 43 рази
- Подякували: 15 разів
Пряме значення.
От зарегився та поцікавився темою майнінгу, хоча слідкував за цим розділом на даному форумі ще із самого початку....
Було бажання зібрати ферму на gtx 660 але вирішив гроші вкласти в дещо інше, що принисло прибуток....
Потім знову згадав про крипту та почав цікавитись, що до чого - всі мінуси/плюси - вирішив купити дві rtx2070 так і не купив та вклав гроші в інше та знову прибуток не те що крипто-лотерея...
Зараз почалась ера майнінгу на вінтах - цікаво скільки років протягне дана технологія?!
Можливість з'явилась затаритись вінтами по максимуму та почати майнити або продавати під хайп.... виберу другий варіант.... будь-який вклад робить вклад, але не майнінг
- K2_Atom
- Активіст
- Дякував (ла): 43 рази
- Подякували: 15 разів
До чого тут нафта? Ви взагалі розумієте про що іде мова....
Ви навіть уявлення не маєте чому Америка і досі наймогутніша держава як хочуть так і продають нафту чи взагалі її спалюють
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
Я бачу - ви трохи не розумієте про що я говорю....вникніть, а потім вже проведете лікбез по Америці.
Я про фонду і трейдерів, які продали свої контракти по нафті з мінусовими значеннями. До чого тут Америка, як країна - не розумію. Ну да...ну да....я туплю це була американська wti.....так, що є до чого прикрутити Америку
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 554 рази
- Подякували: 389 разів
пасаны - эта тема по майнингу, а не про Америку или мысли в слух, это же оффтоп =(
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
аудиофил, слушаю виниловый звук через провода из чистейшей меди, выплавленной девственницами на горе Фудзияма при полной луне!
аудиофил, слушаю виниловый звук через провода из чистейшей меди, выплавленной девственницами на горе Фудзияма при полной луне!
- телефонист
- Авторитет
- Дякував (ла): 436 разів
- Подякували: 487 разів
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
С помощью антивируса Norton 360 теперь можно добывать Ethereum
03.06.2021 [00:09]
В антивирусе Norton 360 появилась новая функция Norton Crypto, которая станет доступна пользователям с завтрашнего дня. Она позволит пользователям антивирусной программы добывать Ethereum. Компания NortonLifeLock заявляет, что таким образом она пытается защитить пользователей от вредоносного ПО для майнинга. Клин клином вышибают.
Когда Norton Crypto запущена, программное обеспечение будет использовать GPU системы для майнинга Ethereum. Затем цифровые монеты будут перемещены в облачный кошелёк Norton. Механизмы работы Norton Crypto в полной мере не раскрываются. но по всей видимости, пользователи антивируса будут автоматически объединяться в группы для совместной добычи, что позволит обеспечить лучшую продуктивность майнинга.
NortonLifeLock, скорее всего, будет взымать небольшую плату за всю добытую криптовалюту, как это принято у операторов пулов. Таким образом, новая функция станет дополнительным источником дохода для компании.
https://3dnews.ru/1041091/s-pomoshchyu- ... t-ethereum
03.06.2021 [00:09]
В антивирусе Norton 360 появилась новая функция Norton Crypto, которая станет доступна пользователям с завтрашнего дня. Она позволит пользователям антивирусной программы добывать Ethereum. Компания NortonLifeLock заявляет, что таким образом она пытается защитить пользователей от вредоносного ПО для майнинга. Клин клином вышибают.
Когда Norton Crypto запущена, программное обеспечение будет использовать GPU системы для майнинга Ethereum. Затем цифровые монеты будут перемещены в облачный кошелёк Norton. Механизмы работы Norton Crypto в полной мере не раскрываются. но по всей видимости, пользователи антивируса будут автоматически объединяться в группы для совместной добычи, что позволит обеспечить лучшую продуктивность майнинга.
NortonLifeLock, скорее всего, будет взымать небольшую плату за всю добытую криптовалюту, как это принято у операторов пулов. Таким образом, новая функция станет дополнительным источником дохода для компании.
https://3dnews.ru/1041091/s-pomoshchyu- ... t-ethereum
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Anjey
- Досвідчений
- Дякував (ла): 120 разів
- Подякували: 70 разів
Binance запустила рекламну компанію в Україні
https://forklog.com/binance-zapustila-r ... v-ukraine/
https://forklog.com/binance-zapustila-r ... v-ukraine/
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.