Інспекція з пакрування в Чернівцях
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Інспекція з пакрування в Чернівцях
Хтось ще помічав що в нас з недавніх пір активно почала працювати інспекція з паркування? І при чому мені здається що вони проводять рейди в якісь конкретні дні і в один і той самий час.
Бо за всі мої роки за кермом ні одно штрафу не маю, ні за що. Стараюся не паркуватися як мудак. Звісно бувають якісь порушення, але ніколи не заїзжаю в поперек троуару, не піджимаю нікого, на клумби не заїзжаю....завжди довго шукаю підходяще місце, і не впадло навіть пройтися метрів 300-400 до місця призначення.
Але зараз мене вже конкретно бомбить. В минулий понеділок получив штраф на 340 грн, за паркувку на тротуарі, Ок, тут і реально не правий. За Домом Бит в дворику заїхав одним боком на тротуар, І раніше там паркувався коли треба було в той район, Але чомусь з всього ряду чек на лобовому був тільки в мене...
В той самий день знайомий получив 560 грн штрафу, за парковку на тротуарі на Проспекті. Але тут є нюанс, там тротуари широкі, а на троуарі ще і кармар є на 3-4 паркомісця, бо там територія під магазином...а він в тому магазині працює, після роботи приходить, а там чек на лобовому....
Сьогодні, знову понеділок, знову отримав штраф, і знову приблизно в той самий час і в тому ж самому районі. Але цей раз припаркувався на обочині, на Стасюка, Якщо їхати від Черемошу в бік Формаркету, перед ним є ряд критих магазинчиків, навроти Рути, Від переходу було метрів 20-30, на бардюрі жовтої лінії нема, Приходжу, Штраф 360грн. За зупинку під знаком "Зупинка заборонена." І знову ж увесь ряд стоїть, а чек на лобовому я більше ні в кого не бачив... Проїхав далі, Знак стоїть аж перед самим Формаркетом. Звідки взявся знак з боку Полєтаєва? ніколи його там не було....
І в першому і в другому випадку це було біля платної парковки. В мене таке враження що це якось може бути повязано, Типу за то шо не паркуєшся на платній, на тобі штраф....
Це пост більше як крик душі, Але якщо хтось в останні тижні теж попадав на Інспекцію з паркування, або просто має що прокоментувати... буду радий послухати..
Бо за всі мої роки за кермом ні одно штрафу не маю, ні за що. Стараюся не паркуватися як мудак. Звісно бувають якісь порушення, але ніколи не заїзжаю в поперек троуару, не піджимаю нікого, на клумби не заїзжаю....завжди довго шукаю підходяще місце, і не впадло навіть пройтися метрів 300-400 до місця призначення.
Але зараз мене вже конкретно бомбить. В минулий понеділок получив штраф на 340 грн, за паркувку на тротуарі, Ок, тут і реально не правий. За Домом Бит в дворику заїхав одним боком на тротуар, І раніше там паркувався коли треба було в той район, Але чомусь з всього ряду чек на лобовому був тільки в мене...
В той самий день знайомий получив 560 грн штрафу, за парковку на тротуарі на Проспекті. Але тут є нюанс, там тротуари широкі, а на троуарі ще і кармар є на 3-4 паркомісця, бо там територія під магазином...а він в тому магазині працює, після роботи приходить, а там чек на лобовому....
Сьогодні, знову понеділок, знову отримав штраф, і знову приблизно в той самий час і в тому ж самому районі. Але цей раз припаркувався на обочині, на Стасюка, Якщо їхати від Черемошу в бік Формаркету, перед ним є ряд критих магазинчиків, навроти Рути, Від переходу було метрів 20-30, на бардюрі жовтої лінії нема, Приходжу, Штраф 360грн. За зупинку під знаком "Зупинка заборонена." І знову ж увесь ряд стоїть, а чек на лобовому я більше ні в кого не бачив... Проїхав далі, Знак стоїть аж перед самим Формаркетом. Звідки взявся знак з боку Полєтаєва? ніколи його там не було....
І в першому і в другому випадку це було біля платної парковки. В мене таке враження що це якось може бути повязано, Типу за то шо не паркуєшся на платній, на тобі штраф....
Це пост більше як крик душі, Але якщо хтось в останні тижні теж попадав на Інспекцію з паркування, або просто має що прокоментувати... буду радий послухати..
- Bodya_Hollywood
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 62 рази
- Подякували: 103 рази
Re: Інспекція з пакрування в Чернівцях
Якщо є час і бажання всі ці штрафи легко оскаржуються в суді.
- barbar
- Активіст
- Дякував (ла): 76 разів
- Подякували: 71 раз
Возле Формаркета, напротив Руты, знак "Стоянка запрещена", стоит уже несколько лет. Сразу же за пешеходным переходом.
Эта инспекция, ошивается в этом районе, потому что есть несколько скандальных активистов, которые постоянно выкладывают в Фейсбуке фото с машинами стоящими напротив Руты и неправильно припаркованными возле цветочного базара. Требующие небесной кары нарушителей, от полиции и инспекции...
Эта инспекция, ошивается в этом районе, потому что есть несколько скандальных активистов, которые постоянно выкладывают в Фейсбуке фото с машинами стоящими напротив Руты и неправильно припаркованными возле цветочного базара. Требующие небесной кары нарушителей, от полиции и инспекции...
- tarik
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
Якшо оплатити штраф зразу, то можна тільки 50%, це 170 грн...Я би з радістю пробував оскаржити. Але думаю що вся ця тяганина вийде дорощче чим ці 170 грн.Bodya_Hollywood писав: ↑31 травня 2021, 17:21Якщо є час і бажання всі ці штрафи легко оскаржуються в суді.
- tarik
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
На рахунок парковки біля квіткового, там дійсно є проблема, там тупо 1 ряд займають машинами, хоча там є ряд для пакровки.barbar писав: ↑31 травня 2021, 17:21Возле Формаркета, напротив Руты, знак "Стоянка запрещена", стоит уже несколько лет. Сразу же за пешеходным переходом.
А біля Рути, ні разу не бачив там цього знаку. Наступний раз буду їхати і подивлюся, але тільки шо на гугл картах дивився. Там тільки знак переходу, ніякого знаку зупинки нема, можливо його встановили десь недавно, але точно не декілька років..
-
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 3 рази
Перехрестя Університетської/Богдана Хмельницького - штрафують щодня, орієнтовно 10-11-ї. Хоча там завжди паркувались, тай паркуються до сих пір.
- barbar
- Активіст
- Дякував (ла): 76 разів
- Подякували: 71 раз
Ну да, смотреть знаки на Гугл картах, это очень актуально! Особенно учитывая, что на них, в здании Привата, ещё нет Ozzy, а оно там открылось в 2016 году...
- koka73
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 171 раз
- Подякували: 321 раз