Плюсы и минусы брака?
-
inkognito
- Активіст
- Дякував (ла): 61 раз
- Подякували: 10 разів
Re: Плюсы и минусы брака?
Цивільний шлюб, також громадянський шлюб — шлюб, оформлений в органах державної влади без участі церкви. А те про що ви говорите це просто сумісне проживання, І ніякої юридичної сили не має. Дивує що у всіх настільке вороже ставлення до шлюбу(до речі російською це дійсно фігово звучить, тому як гарну справу "браком" не називають), невже у всіх настільки негативний досвід, і настільки погані жінки вам зустрічались?
- ЖаннаЖанна
- Досвідчений
- Дякував (ла): 660 разів
- Подякували: 174 рази
Можливо з тими чоловіками щось не так!?
P.S. Кажу чоловікові "от будеш погано поводитись, розлучусь з тобою, та все в тебе заберу , обдеру як липку!"
А він мені "а в мене нічого нема... я все на тебе записав..."
Виходить що розлучатись мені не вигідно. Отак він мені жорстоко помстився!((
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
муж не чиновник случаем? а то иначе ситуация не совсем понятнаяЖаннаЖанна писав: ↑16 лютого 2021, 12:18Можливо з тими чоловіками щось не так!?
P.S. Кажу чоловікові "от будеш погано поводитись, розлучусь з тобою, та все в тебе заберу , обдеру як липку!"
-
Vov4ik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 260 разів
- Подякували: 251 раз
У мене дочурка....не хотілося б такого. Але поки до справи (ще є запасу років багацько), може і змінитися думка/ставлення.
У мене в іншому принципове ставлення....так це, як би м'якше виразитися
- ЖаннаЖанна
- Досвідчений
Нет, не чиновник.
Он просто незаурядная личность.
Его альтруистические поступки, не перестают удивлять даже давно знающих его друзей и знакомых. И конечно же у него есть и недостатки, но они выглядят настолько мизерно...
Он просто незаурядная личность.
Его альтруистические поступки, не перестают удивлять даже давно знающих его друзей и знакомых. И конечно же у него есть и недостатки, но они выглядят настолько мизерно...
-
inkognito
- Активіст
- Дякував (ла): 61 раз
- Подякували: 10 разів
Судячи з вашого аватару, живим від вас піти в нього мало шансів ;)ЖаннаЖанна писав: ↑16 лютого 2021, 12:18Можливо з тими чоловіками щось не так!?
- ЖаннаЖанна
- Досвідчений
- ЖаннаЖанна
- Досвідчений
Ага)))
На бардичці ще були намальовані краплини крові, прийшлося затерти сліди злочину!))
- ТонуВоСнах
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 307 разів
- Подякували: 536 разів
Несколько реальных историй на примере из вышенаписанного.
1
2
(истории не для разбора, а просто, как пример)
---
Понятное дело, что дети всегда остаются детьми для своих родителей. Но не забывайте о том, что дети не собственность родителей и, достигнув совершеннолетия, они сами вправе решать, как поступать со своей жизнью. Также как вы хотите, чтобы уважали вас, так и вы уважайте их выбор, их решения, их мнение, и их путь.
---
Понятное дело, что дети всегда остаются детьми для своих родителей. Но не забывайте о том, что дети не собственность родителей и, достигнув совершеннолетия, они сами вправе решать, как поступать со своей жизнью. Также как вы хотите, чтобы уважали вас, так и вы уважайте их выбор, их решения, их мнение, и их путь.