Для наших реалий однозначно смотри не минивены, а паркетники. Вместимость плюс минус та-же, а просвет и проходимость решает.телефонист писав: ↑11 січня 2021, 20:14если не трудно, расскажи мне про форд галакси 2015+ годов бензин
заранее благодарен
Пригон авто из США
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 963 рази
- Подякували: 1647 разів
Re: Пригон авто из США
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 351 раз
- Подякували: 965 разів
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1767 разів
- Контактна інформація:
есть у меня знакомые в черновцах, что прям мечтают о такой или подобной машинке. ну тундра там еще. и вот человек живет в исторической части города, человек далекий от того чтоб доски возить в огромном багажнике или что то подобное. кароч, вообще багажник по жизни пустой будет, а в салоне 1-2 человека.
и я вот не понимаю желания покупать на роль городского автомобиля подобного толка чуть не бусик да ездить им по узким улочкам. а ребята не понимают моего непонимания

- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1767 разів
- Контактна інформація:
Давай пойдем дальше и представим каково ездить на а икарусе по Черновцам. И насколько это ещё рационально, самому кататься на нем по городу)))
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 351 раз
- Подякували: 965 разів
Пікап - траки в штатах найпопулярніші авто з , і більшість теж нічого не возять, ну раз в рік телевізор чи диван)), але й багато хто їх щодня використовує як робочу коняку. Причому вони можуть бути як в найпростішій комплектації за 30 т дол, а лакшері версії легко можуть перевалити за 100т)kreativ писав: ↑11 січня 2021, 23:01есть у меня знакомые в черновцах, что прям мечтают о такой или подобной машинке. ну тундра там еще. и вот человек живет в исторической части города, человек далекий от того чтоб доски возить в огромном багажнике или что то подобное. кароч, вообще багажник по жизни пустой будет, а в салоне 1-2 человека.
и я вот не понимаю желания покупать на роль городского автомобиля подобного толка чуть не бусик да ездить им по узким улочкам. а ребята не понимают моего непонимания![]()
І є різні варіанти довжини кузова , а салон може бути 2х дверним, а може бути і здоровенним 4 дверним з кучою місця всередині! Але да, вони всі величезні, хоча в штатах це не проблема зовсім, а у нас в Че паркуватись ним несолодко, хоча і не катастрофічно.
Зараз є у мене Dodge Ram, теж його думаю відправити в Україну, бо він з малим мотором (3.6) і буде не дуже велике розмитнення.
Отака х...ня, малята
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
-
- Досвідчений
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 135 разів
У нас великі авто купують переважно пенсіонери щоби відчувати себе у безпеці, або як одна з машин на якої поїхати у гори. Хто подорожує до європи на авто ліпше їхати на невеликому, є місця де пікап не зможе проїхати, або знайти місце для стоянки
Востаннє редагувалось 12 січня 2021, 10:55 користувачем rrp1, всього редагувалось 1 раз.
-
- Досвідчений
- Дякував (ла): 159 разів
- Подякували: 82 рази
Дід,
А ще скажете про
chevrolet blazer чи про Mitsubishi eclipse cross?) вот не знаю.. мені так силько сподобалося зовнішність..
всякі форди мені не дуже =( так само як і нисани рог(xtrail) наші..
А ще скажете про
chevrolet blazer чи про Mitsubishi eclipse cross?) вот не знаю.. мені так силько сподобалося зовнішність..
всякі форди мені не дуже =( так само як і нисани рог(xtrail) наші..
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 809 разів
мы не говорим о рациональсти. Я тебе сказал об удовольствии. Икарус - сложновато всё таки...