Кто и как болел Ковидом (опрос)
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
Кто и как болел Ковидом (опрос)
Думаю уже пора и это обсудить .
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Re: Кто и как болел Ковидом (опрос)
А почему 3, а не 10 или 1?
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- foltest
- Досвідчений
- Дякував (ла): 212 разів
- Подякували: 57 разів
"поміняли малому 3 антибіотика" - антибіотики для лікування від вірусу? Жесть звичайно...deploy писав: ↑30 жовтня 2020, 11:05дуже по різному багато друзів перехворіли.
двоє парцють разом. Пішли просто здати тест так як хтось там дуже сильно перехворів. Тест показав що вже є "імунітет" у обох. коли вони підхватили вони не знають, симптомів не було. Їх половинки не захворіли, імунітету немає, хоча живуть разом.
Друга пара перехворіла - чувака лежве відкачали, дружина 37.3 тижня півтора і все тестиу обох позитивні були. Дитина нічого. тест негативний.
стосовно нас, мені здається що ми перехворіли ще до того як появився у нас цей "перший пацієнт на весні". десь в листопаді малий почав дуже кашляти, та і я разом з ним. пішли до лікаря, сказали що пневмонія, поміняли малому 3 антибіотика. все ок. але що то було? просто так пневмонія? не думаю(тим паче ми відвідували країни азії в ті часи)..
мій батько літом в серпні простомав температуру 37-37.5 тижня 2. тест не робив, але ми думаємо що то був ковід. таке
- Master
- Легенда Форуму
Не от вируса, а от осложнений вызваных им.
- Irbis
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 495 разів
- Подякували: 669 разів
У Австралії вперше за майже п'ять місяців не зафіксували жодного випадку коронавірусу за добу — між 20:00 п'ятниці та 20:00 суботи.
Джерело: BBC News Україна
Деталі: При цьому в штаті Вікторія, який був епіцентром другої хвилі захворювання в Австралії, жодного випадку не фіксують вже другий день поспіль. Цьому передував 112-денний жорсткий карантин.
Представники органів охорони здоров'я країни кажуть, що додаткові обмеження можуть послабити протягом кількох наступних днів.
Міністр охорони здоров'я Грег Хант у своєму акаунті в Twitter висловив подяку медикам: "Дякую всім нашим дивовижним працівникам охорони здоров'я і перш за все — австралійському народу".
Нагадаємо: З початку пандемії у 25-мільйонній Австралії зафіксували близько 27,5 тисяч заражень та 900 смертей від Covid-19. Це значно менше, ніж у багатьох інших країнах.
Країна для боротьби з вірусом обрала стратегію локдаунів і запобіжного тестування, аби відстежувати та контролювати захворюваність.
У штаті Вікторія (на нього припало 90% смертей від коронавірусу) діяв один із найсуворіших карантинів у світі та комендантська година.
/ц/ упячка
Джерело: BBC News Україна
Деталі: При цьому в штаті Вікторія, який був епіцентром другої хвилі захворювання в Австралії, жодного випадку не фіксують вже другий день поспіль. Цьому передував 112-денний жорсткий карантин.
Представники органів охорони здоров'я країни кажуть, що додаткові обмеження можуть послабити протягом кількох наступних днів.
Міністр охорони здоров'я Грег Хант у своєму акаунті в Twitter висловив подяку медикам: "Дякую всім нашим дивовижним працівникам охорони здоров'я і перш за все — австралійському народу".
Нагадаємо: З початку пандемії у 25-мільйонній Австралії зафіксували близько 27,5 тисяч заражень та 900 смертей від Covid-19. Це значно менше, ніж у багатьох інших країнах.
Країна для боротьби з вірусом обрала стратегію локдаунів і запобіжного тестування, аби відстежувати та контролювати захворюваність.
У штаті Вікторія (на нього припало 90% смертей від коронавірусу) діяв один із найсуворіших карантинів у світі та комендантська година.
/ц/ упячка
- Master
- Легенда Форуму
- Honda2017
- Досвідчений
- Дякував (ла): 67 разів
- Подякували: 111 разів
Антибиотиками не лечат ни вирусы, ни осложнения тем более! Антибиотики принимают при бактериальных болезнях!
Запомните эти азы.
Инфекция и так понижает иммунитет, а тут еще и антибиотики! Жесть!
Будьте внимательны! Некоторые гниды воруют во время войны. Об известных фактах сообщайте правоохранительным органам.
- Master
- Легенда Форуму
расскажи это тем "врачам" кто лечит ковидных, мне не надо.
более чем уверен уже, что высокая смертность связана у нас с абсолютно неправильным лечением - по так называемому протоколу.
лечить не умеют , лечат с перепугу - перепуганных до смерти пациентов - вот и результат.
головой при этом не думая совершенно - главное не отступить от протокола.
вообще многие надеются на медицину, которой у нас давно нет! (и не только у нас)
все лечение от ковида сводится к добровольному участию в опытах над тобой, а там - как повезет.
танцы с бубном.
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Правильно, "инфекция понижает иммунитет". А вот тут организм с пониженным иммунитетом и цепляет бактериальную инфекцию. Проводить обследования и анализы есть та инфекция или нет у нашей медицины возможности нету. Вот и назначают всем антибиотики. Да, некоторым это наносит больше вреда, чем пользы. Но статистически это меньшая часть пациентов. Поэтому их протоколы и включают поголовное лечение антибиотиками. Чистая статистика, лучше пусть 10 загнуться от антибиотиков, чем 20 из-за неприминения оных.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
- Master
- Легенда Форуму
А вот это уже никто не измеряет и не анализирует.
Если умер но лечили по протоколу то все ок.
Претензий нет
Так проще.
Если умер но лечили по протоколу то все ок.
Претензий нет
Так проще.
- Master
- Легенда Форуму
Выскажу еще такую мысль - все кто живет активной жизнью, а не прячется один и избегает всех и вся уже 100% столкнулись с Ковид 19.
Все.
И то что официально считается (по тестам) 5% , на самом деле - гораздо больше (как и при эпидемиях гриппа) это примерно 50% населения.
То что они не обращались к врачам и не делали тестов говорит только о том, что очень многие имеют неплохой иммунитет к этому страшному вирусу.
и просто не заметили встречу с ним.
Просто не заметили...
Вот так вот.
Все.
И то что официально считается (по тестам) 5% , на самом деле - гораздо больше (как и при эпидемиях гриппа) это примерно 50% населения.
То что они не обращались к врачам и не делали тестов говорит только о том, что очень многие имеют неплохой иммунитет к этому страшному вирусу.
и просто не заметили встречу с ним.
Просто не заметили...
Вот так вот.